+1 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (553 puan) tarafından

Kızlar şuan kilo verme aşamasındayım diyet grubu olan var mı dahil olmak istiyorum wp veya telegram farketmez

2 Cevaplar

+2 oy
(725 puan) tarafından

Geçen sene dahil oldum ama o kadar saçma insanlar vardı ki , diyet yapıyorum diyorlar ama hepsi ayrı yandan onu yedim bunu yedim kaçamak yaptım her gün böyle, tartı günü vardı bebeğim küçüktü kış ayı  o gün gidemem dedim bebekle hava soğuk tartılamam bir trip bir itiraz alt üstü diyet grubu sonra kendi aralarında gruplaşma vs aşırı değişik insanlardi 

(9,081 puan) tarafından

cok sacma ya . ben iyle abidik gubidik gruplara katilmam millete numarami zaten vermem de. herkes kendi mtivasyonunu kendi saglasin . diyetisyen kntrollu bir grup olmadikca ki onda bile sevmem . sadece diyetisyenle birebir gorusme iletisim seklinde severkm motive olmayi . yada instgramdaki diyetci icerik ureticileri yakip ederim

(725 puan) tarafından

En doğrusu ben kendim zaten iyi ilerleye biriyim asla bozmam dikkat ederim yani o Grubu görünce ben şok bir kilo verip üç kilo alıyorlardi her hafta insanın kendi iradesi olacak ben senelerdir dikkat ediyorum doğum sonrası bile 30 kilo verdim , 20 kilo verdim iki doğum yaptım şimdi üçüncü hamileyim 

-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından

Ben de o süreçteyim 6 kilo verdim son 2 kilo falan kaldı kabak detoksuyla başladım sağlıklı besleniyorum kahveleri destekliyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 194 göst.
+2 oy
6 cevap 608 göst.
+1 oy
1 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,467,965 soru

24,051,496 cevap

329,689 kullanıcı

...