+2 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (1,617 puan) tarafından

image

Kızlar merhaba yeni bi eve taşınıyoruz kısmetse çocukların odası biraz küçük alan kısıtlı aslında ben mınstessori şeklinde iki tane baza alcaktım ama iki baza arası 50 cm boşluk kalıyor o yüzden baza işi olmadı ranzaya dönmek zorunda kaldım çocuklarımın biri 3 yaş diğeri 20 aylık diğer mağazaları gezdik ama hepsinin önü açık korumasız ranzalardı en son böyle bi ranza gördüm benim çok hoşuma gitti korumalı olması 4 yaş itibariyle kullanım oluyormuş sizce bu çocuklarım için uygun olur mu yaşlarından dolayı ranza kullanımı zor olur mu :(

6 Cevaplar

+1 oy
(2,686 puan) tarafından

Yavrulu alabilir sın canım daha küçükler miş ranzayı kullanazlar bence

-Reklam-
+1 oy
(4,260 puan) tarafından

Canım ben yorum yaptım mı yorumumu silinmiş. Kızım da 3 yaşına girecek ben de bu tarzda bir ranza düşünüyorum ileride ama bence şu an çok erken. Her çocuğun gelişimi farklıdır ama ben şahsen 3 yaşındaki çocuğumu üst katta yatırmam. Belki gece uyanır uyku sersemi de inmek ister düşer başını vurur Allah korusun ayağı kırılır her ihtimali değerlendiririm. Şimdilik idare etsen ya da ikisini altta yatırsan belli bir süre sonra yukarıya geçse kızın. Ben korkardım gece aklım kalır uyuyamazdım yani. Ama dediğim gibi her çocuğun gelişimi farklı olduğu için sen kendi çocuğuna göre hareket et. Gece uyanmaları yoksa yatakta çok dönmüyorsa alınabilir 

0 oy
(650 puan) tarafından

Benimkiler bıraksın odanın içini turlar öyle uyuyurlar , kızın on yaşında hala Sabaha kadar yorganla kavga ediyor sanki , diğeri gider kapının arkasına yerde yatar küçük daha , ister istemez oluyor bunlar bu yüzden hep park beşik kullanırım, Allah korusun üst kattan düşerse bence yaş olarak uygun değil bu , sürekli bide o merdivende oynarlar in çık düşme riski yine var bebek olan üst kata çıkmak isteyecek kesin ama yine de sen bilirsin tabi ama ben tercih etmem

0 oy
(1,800 puan) tarafından

Hiç kullanışlı değil iki oğluma aldim aşağıda yatan yatarken vuruyor biyerlerini ustude çok yüksek ben bile duzlemeye çıktığımda korkuyordum o yuznden bunu aldığım yere verip iki baza aldım

0 oy
(8,333 puan) tarafından

image

image

bu guzel caplonnbaa ya gttik baktik buna modokada. cilek mobilyadan aldim ben bi tik benzeri alti genis 120 lik yatak ustu normal tek kisilirk. ev seyini istemedim  benim ccklarim 3 yas ve 8 bucuk yas .

cok tahta tahta ahsap olmasin istedim cilek trio modelini aldik

(8,333 puan) tarafından

3 yas olan birazdaha buyusun iki ic seneye dolani ranza tarafa ranzayi dolap tarafa cekecegim. L dolap ranzanin yerine gelecek olmasi gerektigi yere😂😂 suan cam icin boyle konumlandirdik

0 oy
(5,961 puan) tarafından

Bu markanın mobilyası çok kaliteli ve sağlam oluyor kardeşim uzun süre bu firmanın mağazasında çalışmıştı gerçekten güzel ürünler var senin seçtiğin modelde çok güzel

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 640 göst.
2 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
2 Kasım 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,682 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 950 göst.