+1 oy
103 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,842 puan) tarafından

Uzun zaman sonra tekrar geldim yıl oldu sanırım girmedigim buraya.. merhaba herkese. Ağda alerjisi olan oldu mu hiç kollarıma ağda yaptırdım ilk defa kızamık çıkarır gibi sivilce oldum 2 kolumda benek benek 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Benim vücudum ve yüzüm çok hassas ve beyaz tenliyim. Kaşlar ve bıyık bölgem agdadan sonra şişiyor ve kaşınıyor alerji de olabilir bilemedim. Seninde hassas belki ondan olmuştur 

(1,842 puan) tarafından

image

baya var ama bende ya inşallah geçer iz kalmadan
tarafından

Kötü olmuş canım ya doktora bi gitseydin

(1,842 puan) tarafından

Doktora gittim stilex alerji Jeli verdi söndü baya ama tamamen silmicek gibi tekrar gitmem gerekecek

-Reklam-
+1 oy
(4,350 puan) tarafından

O problem maalesef ki bende de var sadece pembe pudralı kullanabiliyorum. Bıyık bölgeme hiç kullanamıyorum 

(1,842 puan) tarafından
+1

Bıyık bolgesinde ağda kullanıyorum tek tük sivilce olur ama kolum çok fena oldu ya kızamık gibi aynı sivilce uçları beyaz beyaz 

(4,350 puan) tarafından

Kullanılmış ağda kullanmıyorsun dimi. Birde ağdadan sonra belli bir süre su değmesin ve terleme. Ben sıcak ortamda ağda yaptığım zaman genelde öyle oluyor hem hava sıcak hem ağda sıcak. Serin bir yerde yapabilirsin Bir de öyle dene ve ıslatması sonrasında. 

Dediğim gibi bir de pembe olanı dene

(1,842 puan) tarafından

Yok sıfır ağda açtı kadın bana tandiigm biri zaten iple aldırmıyorum bıyıkları artık zaten 

0 oy
(4,341 puan) tarafından

onuz bölgesi ise kızaran yerler normal

(1,842 puan) tarafından

Omuzdan aşağı kaba etimde var dirsekten aşağı da var maalesef kızarık olsa sadece yine iyi mukim minik dolu sivilce 

(4,341 puan) tarafından

benim üst kolda olur genelde, o yüzden üst kola yaptırmam bir şey 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
+1 oy
4 cevap 119 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bal.evlat (1,345 puan) tarafından soruldu