+2 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar 1.5 senedir bir firma da çağrı temsilcisi olarak çalışıyorum 3 vardiya olarak ve artık çok yoruldum tüm yük bende gibi hissediyorum asla dinlemiyorum kızım 5 yaşında ev kredisi çektik aylık 45 bin TL ödememiz var mecbur çalışmak zorundayım ama çok bunaldım artık mesela gündüz vardiyası için 5.30da uyanıyorum hazırlanıp servise gidesiye anca oluyo 16.30da evde oluyorum dinlenemeden kızımı okuldan alıyorum sonra evde yemek temizlik derken 1e doğru anca yatıyorum paşa vardiyası zaten ayrı zor erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayıp kızımı okula bırakıyorum temizlik yapıp hemen işe gidiyorum gece 12de işten gelip kızımı annemden alıp eve geçiyorum gece vardiyasinda sabah 8de evde oluyorum bir iki saat uyuyup en geç 11de uyanıyorum 3 saat uyuyabiliyorim yani yine kızımı okula bırakıp temizlik yemek derken asla dinlenemiyorum ev aldığım maaştan kuruş dokunamadan krediye gidiyo ama eşim hep uyuyo hep dinleniyo tüm zorluklar bende laf ettiğim zaman benim işim daha ağır diyo fabrika da çalışıyor o da ikinci çocuğum olsun çok istiyorum borç çok çalışmak zorundayım kendime ayırdığım 1 saatim bile yok çoğu zaman hep temizlik yemek is çocuk bakma olarak geçiyo hayatım ve kiminle konuşsam aman işin rahat oturuyorsun bütün gün diyolar ama günlük 200e yakın çağrı geliyo konuşmaktan midem bulanıyo artık eşim de 3 vardiya çalışıyo bir de eşim gecede ben gündüz vardiyasındaysam annemde kalıyorum mecbur sabah ben çok erken gidiyorum işe eşim gelmemiş oluyo kaplumbağa gibi bı dünya eşya ile ordan oraya sürükleniyorum bir sorum yok tamamen iç dökme postu psikolojim bozuldu iyice 

21 Cevaplar

0 oy
(232 puan) tarafından

O kadar mücadele vermişsiniz birlikte çok şeyin üstünden geliyorsunuz eşinle konuş iş paylaşımı yapın bence zorlandığını belli et kendini o kadar yorma her şeyi ben yaparım deme bence sonra sana sağlık problemi olarak bunlar geri dönüş yapar sen de bir insansın yorulabilirsin bunalabilirsin ama bunu karşındakine belli etmen gerekiyor

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 435 göst.
20 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Dunya.dln (526 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 448 göst.
3 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Linkin (22,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
8 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 615 göst.
21 Eylül 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,244 soru

24,069,660 cevap

330,569 kullanıcı

...