0 oy
78 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (96 puan) tarafından

3 buçuk aylık bebeğim var gündüz uykusu 0 kucakta biraz uyuyor emziriyorum sadece kilo alımı falan iyi diyorlar ama bilmiyorum artık yetmiyor olabilirmi çok ağlıyor gazını çıkarıyor kuvezde yatarken doktorda demişti bu bebek biraz obur diye ama bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(1,848 puan) tarafından

Günde 5 6 tane çisli bez değiştiriyorsan aylık kilo alımı da iyiyse doyuyordur her ağlama açlıktan değildir 

(96 puan) tarafından

Aliyorum kilo alımı da iyi ama etrafında doymuyor olabilir falan diyince daha bı strese giriyor insan 

(1,848 puan) tarafından

Canım sen etrafa ne bakıyorsun bana neler diyorlardı anneannem sen bu çocuğu bilerek mi aç bırakıyorsun dedi bende he senin haberin yok ceza veriyorum keyfim aç bırakmak istiyor demiştim boşver etrafı tıka kulağını bı problem olsa doktor zaten söyler kilosu önde olmasına rağmen zayıf bu çocuk sütun yetmiyor bile diyorlardı sen onları dinler stres yaparsan sütün gerçekten azalır 4 aydan sonra uykuları düzene girer o şimdi dünyaya yeni adapte olmaya çalışıyor sürekli ağlaması çok normal 

-Reklam-
0 oy
(4,994 puan) tarafından

bebek sadece aç olduğu için ağlamaz 

canı sıkılır ağlar

keşfetmek ister ağlar

gazı olur ağlar

kokunu ister ağlar 

ben de böyle düşünüyordum ama kilo alımı gayet iyiydi. biz anneler fazla evham yapıyoruz sadece

çişli bezi yeterliyse günde 4-5 kere çişli bez alıyorsan doyuyordur 

(96 puan) tarafından

Aliyorum ama işte etraf da doymuyor mu falan diyor insan daha bı strese giriyo

(4,994 puan) tarafından

etrafı dinlersen beynin error verir. he doymuyor, özellikle aç bırakıyorum de 😂

(96 puan) tarafından

Hahaha evet ya 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Doymuyor değilde doktorun demesi gözü aç karnı değil ay gündüz uyutmaya bak uyirsa biraz rahatlarsın sende

(96 puan) tarafından

Uyumuyor işte akşama kadar kucakta sürekli kucakta uyuyor biraz yatırıyorum geri kalkıyor

(1,376 puan) tarafından

Gazi olabilir mi acaba kolik bebeklerde gaz bitmez bak çıkarır ama bitmez belli saatlerde hergun ağlar .kolik bebek müzikleri anne karnı sesi aç siyah ekran beyaz gürültü filan 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
31 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 118 göst.
0 oy
9 cevap 386 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,538 soru

24,112,421 cevap

333,046 kullanıcı

...