+2 oy
835 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (508 puan) tarafından

Kizlar ben hep pijamaylayim evde tesetturluyum öyle açik dekolteli şeylerim yok genelde pijama giyerim dün şortlu kisa tulum giydim eşim bir ara bana bakti oh ne güzel hep boyle giyin ne o hep daginik halin dedi şakalasarak ama her şakanın altinda da bir ciddiyetlik var  ne giyim nasil giyinim sürekli bakmaya başladim varsa güzel bildiginiz seyler link atin bana 

35 Cevaplar

0 oy
(3,657 puan) tarafından

Yok valla devamlı pijama beni bayiyor..

Kalkınca tayt tişört yada yaz ise ince elbiseler giyerim saçımı falan toplarım kendimi güzel hissetmek siterwem bir allık bir kalem sureririm pasaklı gibi ortada dolaşamam

-Reklam-
0 oy
(1,535 puan) tarafından

Kapaliyim pijamam da giyerim şort da giyelim canım nasıl istiyorsa öyle giyinirim ama benim bir problemim var biri beni arayıp 1 saate dışarı çıkacaz falan derse ben dışarı çıkmam o an o yüzden kendime şöyle bir plan yaptım her gün bir takım yatağın üstüne koyuyorum baştan aşağı olurda dışarı çıkmak zorunda kalırsam giyerim diye aynısını kızıma da yapıyorum her zaman kızımın çantası da dışarı çıktığımızda hazır olsun diye durar kenarda 

Ama evde nasıl rahatsam öyle giyinirim

0 oy
(5,246 puan) tarafından

Degisiklik yaptigin icin esinin hosuna gitmis bunu dile getirmis kotu bisey yok bunda bende testturluyum bekarken 3 erkekle birlikte yasiyodum haliyle esofman tsort giyerdim kapri ya da askili falan bile giymezdim evlendim bi soyundum oh diyorum ip askili sortlu gdcelikler var onlardan giyiyorum genelde  bazen crop giyiyorum edim evdeyse elbise giyerim bazen oyle 

0 oy
(5,383 puan) tarafından

Eşin ufak çaplı bir laf sokmuş :) hasta olmadığım sürece asla evde pijamayla gezmem. Rengarenk elbiselerim var. En kötü ihtimalle şort tişört giyerim. Tabi evde çocuk olduğu için abartmıyorum artık ama çocuktan önce hiç uzun elbisem yoktu. Dışarıda saçım hariç tesettürlü kadınlardan farkım yok çok dikkat ederim giydiğime ama evde ohooo :D

0 oy
(46 puan) tarafından

Kaynana baba ile ve kaynımla oturuyorum rahat giyniyemiyorum ama evim olsa inshallah bir gün Allah nasip etse açık giynerim evde kısa pantolun yada sabahlik çok güzel bile aklimda olması sonrada duş aldiktan sonra bornozla çıkarım hahshsh şimdi diyorsunuz bu ne saçma düşünce ama gerçekten artık yeter 4 sene burdayım 

0 oy
(96 puan) tarafından

Tesettürlüyüm ev içinde giyinmek için askılı şortlu crop eşofman takımı taytlar bir sürü şey aldım ev giyimine önem veren biriyim doğru olanında bu olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef kaynanamla beraber oturduk değil onları giymek başımı bile açamadım yasaktı etek elbise giymek zorundaydım uzun geniş şeyler giymek zorundaydım eşofman bile yasaktı eşim hep dağınık kılıksız halimi gördü belkide ondan bu kadar çabuk vazgecebildi. Annesinin istediğide buydu zaten onu mutlu etmiyeyim beni güzel görmesin gözü dışarıda olsun başkalariyla olsun ki ben bırakıp gideyim . Esim hem öyle giyinmemden rahatsız oluyodu hemde annemin sözünden çıkma çıkamazsın böyle giyinecksin diyodu. Sonra açık saçık kızların fotoğraflarını beğendiğini gördüm :')

Kendi evinizdeyseniz ev içindeki giyiminize önem verin bakımlı olun bence bu çok güzel bişeydir 

0 oy
(83 puan) tarafından

Mevsime göre giyiniyorum bide yatağa girdiğim kıyafetlerle evde dolaştığım kıyafetlerin aynı olması beni rahatsız ediyo takıntı gibi bişey 😂 

0 oy
(1,548 puan) tarafından

Bende pijama yazın şort kısa kol bazen sadece eşimin tsirtünü giyerim çamaşırların üstüne bitti gitti tesettürlüyüm dışarda yeterince kapalıyım ztn az bişey evimde rahat edeyim 

0 oy
(15,132 puan) tarafından

Şort tişört tayt tişört 

0 oy
(545 puan) tarafından

Yaz kış şort tişört😅

Alışmışım artık evde uzun giyinemiyorum

0 oy
(3,210 puan) tarafından

Ben elbise giyiyorum namazda kolaylık oluyor ya benimde öğle kısa seylerim yok ve s yatarken şortlu takım aldım onu giyiyorum 

0 oy
(437 puan) tarafından

Bende tesettürlüyum genelde tişört eşofman falan takılırım ama yaz geldiğinde şort askılı giyerim eşimin çok hoşuna gider bıcır bıcır evin icinde geziniyorsun der :) bekarken evde giyinemedim bari kendi evimde rahat olayim kafasındayim

0 oy
(23,933 puan) tarafından

İçlik. İçlik giyende piçlik olmaz :) 

Pijama takımı veya tayt tişört sweatshirt mevsime göre bazen diz üstü salaş şortlar hem pijama niyetine hem ev giyim niyetine çoğu zaman askılı yazsa 

0 oy
(50 puan) tarafından

Benim sabittir ya crop tayt yada askılı tayt.  Bunlar klâsik günlük kıyafet. Eşim gelince direk mini elbiseye dönüşür bunlar adam hep öyle görür:)

(508 puan) tarafından

Gözünü sevim link at bana ben secmeyi daha bilmiyorum  bakiyom bakiyom daha once crop giymedigim için hangisi olur hangisi olmaz bilmiyorum mini elbise fakan diyon ya onlardan da link at bana sana zatmet olmayacaksa:)

0 oy
(730 puan) tarafından

Evim çok sıcak bide hamileyim aşırı sıcak basıyor mini şort askılı crop giyiyorum sadece , evde erkekler de öyle görmek istiyor genel olarak sende hoşuna giden şeyleri al bak giyin evde emin ol daha rahat, benim eşimde sevmez evde öyle dağınık pijamalı falan ama ben eşimden ziyade kendim de sevmiyorum o yüzden böyle giyiniyorum 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 501 göst.
9 Ekim 2024 Moda kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 979 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,454 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,162 göst.