+2 oy
851 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (508 puan) tarafından

Kizlar ben hep pijamaylayim evde tesetturluyum öyle açik dekolteli şeylerim yok genelde pijama giyerim dün şortlu kisa tulum giydim eşim bir ara bana bakti oh ne güzel hep boyle giyin ne o hep daginik halin dedi şakalasarak ama her şakanın altinda da bir ciddiyetlik var  ne giyim nasil giyinim sürekli bakmaya başladim varsa güzel bildiginiz seyler link atin bana 

35 Cevaplar

+2 oy
(5,357 puan) tarafından

kapalı değilim. evde giydiğim kıyafetler her an dışarı çıkabileceğim tarzda rahat kıyafetler giyiyorum. şort, tişört veya ev elbisesi.

depremden önce ne bulursam giyerdim ama depremden sonra artık böyle. sütyensiz bile gezmiyorum nerdeyse

(3,049 puan) tarafından

Katılıyorum Ben de öncesinde dikkat etmezdim ama deprem günü ne kadar tesettüre dikkat eden biri olsam da o şekilde dışarı attım kendimi Allah bir daha yaşatmasın ama içimizde hep bir korku var🥺

-Reklam-
+1 oy
(730 puan) tarafından

Ben şort atlet yaz kiş takılıyorum :)

+1 oy
(2,766 puan) tarafından

Valla ben önceden mini şort askılı filan giyerdim 8.katta oturuyorduk ama şimdi müstakil ev 2.kat ama alçak birde gelen giden oluyor diye hiç rahat giyemiyorum. Mecbur pijama tişört 😖

+1 oy
(1,873 puan) tarafından

Şort t-shirt giyorum havalar çok sıcak 

+1 oy
(4,272 puan) tarafından

Bu ara daha çok kapri tayt kısa kollu tişörtle giyiyorum daha önce ben de esofmanimsi pijamalar giyiyordum esimin tişörtlerini giydiğim oluyordu sonra bir gün aynada dikkatimi çekti çok dağınık ve bakımsız görünüyorum daha kadınsı ama rahat giyindigimde bile enerjimin değiştiğini farkettim. Geçen yine pijama giymistim esim bunu nereden aldın böyle senin degilmis gibi görünüyor dedi hemen degistirdim

+1 oy
(3,839 puan) tarafından

İyi ve güzel giyinmeniz size de ayrı bir özgüven verir. Evde de rahat giyindiğiniz sürece eşinizin söyledikleri öyle kırıcı şeyler değil. Kendim şort, askılı ya da kısa tayt ve bluz giyiyorum evde. Öyle şık şeyler değiller ama. Çocuklar sağolsun hep kirletiyorlar üstümü. O yüzden güzel olanları giymeye kıyamıyorum şimdilik.

+1 oy
(3,049 puan) tarafından

image

ben bu takımı beğendim milli dan 83 kiloyum:(

Benim eşimde sever ama dışarısı kapı pencereler sürekli açık olduğu için Yaz Günü mecbur dikkat ediyorum tişört pijama sadece uyurken değiştiriyorum bazen

+1 oy
(1,052 puan) tarafından

Bende tesettürlüyüm ama evde neredeyse çıplak dolaşıyorum 😅 Benim de eşim tam tersi az kapalı giyin diyor 😅 

+1 oy
(3,463 puan) tarafından

Normalde yaz kış şort t shirt giyerim. Ama yazın yanıyorum t shirtle. Askılı croplarım var onları giyiyorum. Eşimde görüntüye pek alışık o yüzden dikkatini çekmiyor😂🤭

+1 oy
(29,808 puan) tarafından

Pijama giyiyorum bende en rahat öyle dolaşabiliyorum dışarıya giydiğim herhangi bi şeyle hiç duramıyorum gelir gelmez çıkarıp pijama giyerim😅

+1 oy
(3,470 puan) tarafından

Adam haklı değil mi canım neden alınıyorsun erkekler evde ilgi çekici giyinen göze hitap eden eş istiyor maalesef doğrular bunlar. 

Ben gece alt üst takım mini şort askılı giyerim bazen askılı mini elbise giyerim gündüz kısa şort elbise tayt şort giyerim. 

Maalesef erkekler bakımlı kadın istiyor 

(173 puan) tarafından

Her erkek öyle değil malesef ,beni aşırı seksi giyimsem bile eşim fark bile etmiyor 

+1 oy
(5,960 puan) tarafından

Yataktan ciktigim gibi ev kiyafeti giyerim. Ben acik biriym ya ince esofman, tisort ya da sort giyerim. Pijamayla butun gun gezilmez ki. Hem pislenir hemde yemek kokar. O pijamayla yataga giremem ben.

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Ev içinde asla paspal ve dağınık gıyınmeyı sevmıyroum. Pıcama sevmem gecelik giyerım  altlı üstlü. Alt uzun olur üst askılı. Böyle ıkı takımım var.Tesettürlü oldugum için hoşlanmıyorum miniden, şorttan hiç gıyınmedim. Gunduz mutlaka üstümü güzel gıyınırım. Eşofman gıymem evın içinde ya elbise ya pantolon ya tayt üstüne tunik. Tayt üstüne tunik çok hoş duruyor bence. Kısacası açık biri olsaydım ev halimle dışarı çıkabileceğim şekilde gıyınıyorum.

0 oy
(1,389 puan) tarafından

eşin şaka altında gerçekgi söylemiş bende teseturluyum dediğin gibi hep eşofman giyiyorun hamileyim de ama benimde çeki düzen vermem gerek kendime .

0 oy
(2,638 puan) tarafından

Eşiniz nasıl durur evde . Bakımlı mı. Atletle dolanmakda mesela erkeklerde bence hoş durmuyor. Ev için basit, rahat ama güzel giyecekler tercih edebilirler egee bu konuda kendiside dikkatliyse haklı olabilir ama kendi yapmayıp senden bekliyorsa daha beklemeye devam etsin en iyisi

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Keşke her eş senin gibi güzel şeyler söylese. Eşim için makyaj yaptım (göz kalemi, far ) sade yani. "Maymuna benzedim" İç gösteren pijama giydim "dona bak" oldu. Normalde kapalıyım ama evde eski açık kiyafetlerimden giyip saçımı yaptım "nereye gidiyorsun" oldu. Şimdi hiç bir şeyi hak etmiyor. O yüzden süslen bacım. Esin hakkını veriyorsa ne hoşuna giderse giy.

(3,839 puan) tarafından
+1

Neden eşinize özel olarak süsleniyorsunuz ki, eğer siz kendiniz için yapıp, kendinizi özel hissediyorsanız tamamdır. Nereye diye sorunca yan odaya deyiverin. Makyajınıza laf edince 'benim beğenmem önemli' deyiverin.

Yani oradaki çabanın ona özel olmadığını anlasın. Siz onun cevabından ötürü kendinizi bırakırsanız zaten o gücü (gereksiz yorumlarını) kendinde bulur. 

(14,950 puan) tarafından

Bunlar ilk evlendigimiz senelerdi. Ben rahatı severim normalde de makyajmis süslenmesi hoc benlik değildir. O yüzden eşim için yapardım. Simdi yapmaya enerjim bile yok yani beni mutlu eden kendi bakimim değil evin bakımı. Başka kadınlar kendine yatırım yapar süsler ben eve yapıyorum ve bu beni daha mutlu ediyor. Eşim derseniz inanın hiç ne dediğinin önemi yok. Artık psikolojik şiddetine kanmiyorum narsist olduğunu öğrendim Bi o haklı 😊

0 oy
(10,017 puan) tarafından

Dışarda tesettürlüyüm evde şort tişört tayt falan giyiyorum 

0 oy
(6,612 puan) tarafından

Şuan şort tşort takılıyorum uyucağım zaman pijama giyiniyorm yalnış anlama ama kuzu  pijama yatarken kullanılır yatak kıyafetidir bana göre . Şort tşort giymediysem tayt tşort elbise eşofman tşort takılıyorm bir dipliner bir rimel bi yap topla tamam işte bana göre 😂

0 oy
(15,953 puan) tarafından

Şort ve büstiyer giyiyorum evde en rahatı 

Erkekler nedense öyle görmek istiyor

0 oy
(1,485 puan) tarafından

Ben köydeyim o yüzden fazla açık giyinemiyorum biraz da kilo aldım hamilelik dolayısıyla baya aldım hatta eşofman tişört takılıyorum ama dolumdan sonra zayıflayıp alt üst takım satılıyor onlardan alacağım sende öyle bakabilirsin 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 506 göst.
9 Ekim 2024 Moda kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 992 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,470 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,175 göst.