0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (873 puan) tarafından

Iyi aksamlar kizlar son gunlerde kocam hergun eve gec geliyor.Zaten hergun isten direk kirathaneye gider aksam eve gelir.Buna alistim.Amma son gunler isten kirathaneye gidiyor ordanda arkadaslariyla bir yerlere gidiyor yemeye icmeye gidiyor.Cocuklar yuzunu gormez oldu.Aldatma yok buna eminim.Amma bu durum beni cok sinirlendirdi bu gun yine eve geldi ogluma bir seyler almisdi verdi gitti.Gelsin konusacam.Cokda sinirli olan bir insan deyilim ben cabuk yumusuyorum.Nasil yapmam lazim.Dun ben uyudukdan sonra geldi eve.

11 Cevaplar

+2 oy
(2,575 puan) tarafından

Benimde eşim hep dışardaydı aldatmadığına emindim ama maalesefki aldattı pek emin olma derim 

-Reklam-
+1 oy
(6,687 puan) tarafından

Mesai olmadığı süre geç gelmez o yüzden birşey diyemiyorum 

Ama sakince konuşmayı deneyin 

(873 puan) tarafından

Ben uyudukdan sonra gelmezse konusacam.Bebeyim oldugu icin cok yoruluyorum uyuya kaliyorum bazen yorgunlukdan

+1 oy
(4,127 puan) tarafından

haftada 1-2 olsa normal karşılarım ama sen baştan ipleri vermişsin eline, bu saatten sonra düzelmesi zor

(873 puan) tarafından

Oylemi diyorsun.Aslinda isten sonra kirathaneye gidip gec olmadan gelirdi eve.Bu aralar fazla oldu gec gelmesi kendine ceki duzen vermesi gerek

(4,127 puan) tarafından

alışmış kudurmuştan beterdir. 

(873 puan) tarafından

Evet malesef oyle.😔

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

Sana diyeceğim tek şey hiçbir şeyden bu kadar emin olma. 

(873 puan) tarafından

Yapmaz demiyorum erkek mileti hersey gozlerim.Amma simdi biliyorum aldarma yok olsa bilirdim kadinlar anlar.

(4,053 puan) tarafından
+1

Öyle bir gizler ki ruhun duymaz.

+1 oy
(1,747 puan) tarafından

Bence sakince konuş benim eşim de geç geliyor ama çalışıyor keyfi geç gelse bende sinirlenirdim çok nadir dışarı çıkar o zaman birşey demem 

(873 puan) tarafından

Gelsin konusacam hergun hergun olmaz ama.Mesajda yazdim tripli.Sinirli oldugumu anladi birazdan gelir

(1,747 puan) tarafından

Arada olsa çok normal kafa dinlemeye ihtiyacı vardır ama her gün her gün çok saçma hani evlisin artık çocuğun olmuş ona göre davranması lazım 

(873 puan) tarafından

Evet bazen evligibi davranmiyor galiba

+1 oy
(3,114 puan) tarafından

İşte yumuşama ki ciddiyetini anlasın 

(873 puan) tarafından

Konusmuyorum simdi kusum biraz burnu surtulsun

+1 oy
(5,679 puan) tarafından

Bir iki uyaririm. Baktim uymuyomu o zaman kapiyi kitler anahtari da ustunde birakirim.

(873 puan) tarafından

Bazen aklimdan geciyor kapiyi kilitleyeyimde disarida kalsin.

+1 oy
(1,783 puan) tarafından

Ben çok sinirlenirim açıkçası eve ben nasıl saatimde gelmek zorundaysam eşimde zorunda ama ben sinirli insanım genel olarak ilk önce konuşulabilir güzelce 

(873 puan) tarafından

Konustum uyudum konusmayacagim simdi burnu surtulsun biraz

0 oy
(1 puan) tarafından

Anne değil bazı akşamlar kadın ol. Seni bekliyorum geceliğimle çok fenayım filan de dişilik kat. Annelik karılığıın önüne geçince evde pert bir kadın görünce erkekler dışarıya yöneliyor. Aldatmadığını bilemezsin arkadaşları bile çanak tutar. Bizleydi yenge diye. Biraz kadunlığını kullan derim. Anlamazsa ozmanda kitle kapını. 

(873 puan) tarafından

Aldatdigini dusunmuyorum aldatsa belli eder gizli isler yapan birisi deyil.Ama bu kadarda fazla geldi konusmuyorum simdi kendisiyle

0 oy
(22,689 puan) tarafından

Ee o çocuğa aldiklariyla babalık yaptığını zannediyor. Sana sen uyuduktan sonra gelerek kocalık yaptığıni zannediyor. Aile olmak böyle bişey değil. Anamızın babamızın evinde de karnimiz doyuyordu. Yine de doyar. Yan yana olmadıktan sonra ailecek vakit geçirmedikten sonra onun yanında kalmanın ne anlamı var. Abur cuburu herkes getirir. Para her türlü kazanılır. O çocukların babaya senin eşe ihtiyacın var.  Yumusayacak bı durum göremiyorum ben. Ciddi konus. Ama çok alışmış. Tesir eder mi bilemem. 

(873 puan) tarafından

Cok dogru yazmissin canim o kadar haklisinki.Ben kendim hemsireyim su an izindeyim bebeyim oldugu icin ona ihtiyacim olmadigini iyi biliyor

(22,689 puan) tarafından

Konuştun mu peki ne dedi

(873 puan) tarafından

Kendiside farkinda gec geldiyinin son gunlerde.Arkadaslar israr ediyor diyor

(22,689 puan) tarafından

Her ısrar edene uyacak olunsa ooohooooo

(873 puan) tarafından

Evet cocuk yuzunu gormez oldu

0 oy
(1,348 puan) tarafından

Ne iş yapıyor eşin canim.haftada bir kiraathanede arkadaslaruyla otursa yada dışarı çıksa anlarim ama her gün olması çok fazla .çok yoruluyorsa gelsin evinde dinlensin beyefendi sen sosyal hayatından tamamen odun vereceksin ama o vermeyecek yok öyle bir dünya bana göre .sağlam bir kavga çıkarırdim ben olsam 

(873 puan) tarafından

Bende kavga ettim sonrada uyudum konusmayacagim burnu surtulsun

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 644 göst.
8 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Fatos123456 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu