0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (144 puan) tarafından

Kızlar 2 ay önce sağ kulağımı deldirdim 2 tane ama kulağım kapandı izler kaldı hatta galiba birini kıkırdağa doğru deldirmiştim orası iltihaplanmış herhalde dokunduğumda hem ser hemde içi şiş ama iki delikte kapandı tekrar aynı yerleri açtırabilir miyim küpe takmak istiyorum ama ne yapacağımı bilemedim 

4 Cevaplar

0 oy
(3,008 puan) tarafından

Kıkırdağa doğru deldirdiğin yer enfeksiyon kapmış olabilir mi 

(144 puan) tarafından

Oladabilir ama böyle galiba iğneden kaynaklıda olabilir o şişliğin azaldığını fark ettim şuan ilk başlarda baya acıyordu şuan çok değil ama oynadığımda acı var hala

-Reklam-
0 oy
(14,927 puan) tarafından

Kapandiysa tekrar deldirmen gerekir ben en az 10 sene belki daha öncesi deldirdim 3. Delik biraz kıkırdaga denk geldi onun acısı hiç geçmedi. Geçen sene bıraktım küpe takmayı kapandı elimle yoklayinca hala biraz acır 

(144 puan) tarafından

Ya çok hoşuma gidiyor küpe takmak istiyorum ama emin de değilim 3. Delik çok acıyordu dokunamıyordum bile normalde bu kadar acımıyordu kardeşlerimde deldirdiler onlarda bişey yok şişme fln ama benim direkt kulağım şişti ve içinden kanlı su gibi bi sıvı çıktı ya enfeksiyon kaptı anlayamadım yani

(14,927 puan) tarafından

Her bünye bir değil canım açıyorsa zorlama

0 oy
(4,984 puan) tarafından

o şişen yeri deldirme bence, travma olmuş olabilir. keloid deniyor. 

(144 puan) tarafından

Olabilir ilk defa duydum çok teşekkür ederim 

(4,984 puan) tarafından

genellikle kıkırdak delinince oluyor

(144 puan) tarafından

Doğrudur o zmn bi işlem yaptırtmayaım oraya

0 oy
(9,756 puan) tarafından

O sert yeri delmiyorlar benim 4. delik yeri o şekilde oldu krem vs kullandım ama sertlik kaldı tekrar aynı yeri delmem dedi bende vazgeçtim 

(144 puan) tarafından

O zaman solu deldireyim bari😂

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 144 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eso9090 (312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,444 soru

24,111,211 cevap

332,973 kullanıcı