+1 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Kizlar afedersiniz özle bölgemde enfeksiyon var yıllardır hastaneye gidiyorum zaten aralıklı bisekilde fitil veriyorlar gönderiyorlar kullaniyorm bidaha oluyor sürekli. Kaşıntı oluyor ynma oluyor tahriş oluyorum sürekli bisekilde. Gerçekten silemiyorum bile o bölgeyi hep bi akıntı geliyor köyü beyaz şeklinde. Pütürlu Pütürlu. Nasıl başa çıkacak bilmiyorum koku da oluyor napmam lazjm. Cinsellikle alakalı sorun olabilr dedi doktor eşimden kaynaklı enfeksiyon vs ama eşim korunuyor ondan dolayı olduğunu da düşünmüyorum fikriniz varmi vala çok zor durumdayım. Boyle olunca da üzü ca bi zaman eşimle de yakınlaşmasz olmuyor tahristen ağrıdan acıdan dolayi:(((

6 Cevaplar

+1 oy
(24,405 puan) tarafından

Nioli yağı denedin mi hiç ben enfeksiyon için onu kullanmıştım uzun zamandır sıkıntı yaşamadım 

(78 puan) tarafından
+1

Hic denemedim canm ya çok duydum ama almayı düşünüyorum nasıl kullanilirim

(24,405 puan) tarafından

Çamaşıra bir kaç damla damlatılarak kullanılıyo

-Reklam-
+1 oy
(7,503 puan) tarafından

Eşli tedavi görmeniz lazım 

(4,737 puan) tarafından

evet bende mantar çıktığında eşim de ilaç kullanmıştı 

(78 puan) tarafından

Ay eşime söylersem asla kabul etmez aslaaaaa

(4,737 puan) tarafından

tedavi olana kadar kendinden uzak tut bak kabul ediyor mu etmiyor mu? 

(7,503 puan) tarafından

Kabul etmeyecek bişey yok ürolojiye gidip kan idrar verecek sadece bunda bişey yok. Onda da ilerlerse zaten mecbur kalıp gider 

0 oy
(290 puan) tarafından

Dut kuruşunu kaynatip için çok iyi geliyo birde elmasirkesi ve suyu karıştırıp oyle yıkayın özel bölgenizi şifasını görürsün inşallah 

0 oy
tarafından

Canım çamaşırlarını en az 60 derecede yika pamuklu çamaşır kullan günlük değiştir çamaşırını ve kızılcık bulabilirsen suyunu kaynatıp ic şekersiz bı şekilde. Aynı şekilde eşininde çamaşırlarını o şekilde yıka 

(78 puan) tarafından

Günlük değil saatlik degistiriyorum yine de öyle oluyor

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Canım vajinal probiyotik denemeni tavsiye ederim

(78 puan) tarafından

O ne ki ilacmi yoksa

(1,877 puan) tarafından

Hayır canım aynı bağırsakta olduğu gibi vajinanın da bir florası, bakteri dengesi vardır. Bu denge bozulursa sürekli tekrarlayan enfeksiyonun olur. Oradaki yararlı bakterileri arttırman lazım. Aynı mantar fitilleri gibi vajinal probiyotik fitiller var. İlaç değil yani. Bir dene derim. Çözüm olabilir. Bir de duş jeliyle falan çok yıkıyorsan ya da işte sirke falan yaparlar enfeksiyon olunca öyle yapıyorsan mutlaka bırak. Bunlar da dengeyi bozuyor. Sadece su ile yıkaman lazım. Regl iken pedagog kullanıyorsan o da neden olur. Günlük pedler ya da naylon içerikli iç çamaşırları da tetikler. Uyku düzensizliği ve fazla paketli gıda tüketimi de tetikler

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Ben biraz yanma olsa karbonatlı suyla yıkarım. Geçer bı iki yıkamadan sonra. Ama fazla kurulama. Bı de afedersin bazen iç çamaşırı giymem hep tamamen yapışık bı külot rahatsızlık veriyo bana arada hava alsın :)

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 460 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.
25 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,470,973 soru