Hanımlar bu iki göğüs pompası arasında kaldım. Sürekli sağım yapmiycam o sebeple Manuel almayı düşünüyorum ama hangisi daha kullanışlı sizce??
Bunlar manuel , elektrikli almalısın bence
Katılıyorum
Evet kararim değişti burdaki yorumlardan elektrikli alicam çok teşekkürler:)
Canım devamlı kullanacaksan eğer bunlardan alma aşırı el yoruyor ve hiç süt gelmiyor dakikalar boyu pompalamak gerekiyor. Ama idarelikse bilemeyeceğim çok farketmez gibi
Her zaman kullanmiycam ama elektrikli alicam herkes elektrikli önermiş çünkü:)
En iyisi elektrikli gerçekten ben avent aldım memnunum.
kesinlikle elektrikli al.
en ucuzu bile olsa elektrikli al, 2.el bile olsa elektrikli al. ben de başta elektrikli almadım Manuelle rezil oldum, bebeğim küvezde diye de koştur koştur internetten bile almayı beklemeden mağazadan pahalı bir şekilde lansinoh almıştım. iyi ki almışım
Aynen bende öyle avent almıştım koştur koştur. Küvezdeydi bebeğim. E bebeğin kini alacaktım kasada biri uyardı bende bunu aldım sonra birde lansinoh aldım çekişi iyi değil diye uyardı. Bir daha ne zaman kullanacağız dedim ama yıl boyunca çok işime yaradı sonra.
ben 2-3 ay kullandım, lansinoh almıştım. nimet vallahi. boşa kendimi hırpalamışım. hem rajat sağdım hem de süt artırdı bence
Kesinlikle nimet. Manuelle bir kere sağmayı denedim yavrum küvezde süt bekliyor 20 ml bile zor çıktı o kadar uğraşmaya mecbur götürdüm verdim hastaneden dönerken hemen gittim elektrikli aldım. Ben Eylül'den beri kullanıyordum hiç planda olmayan staj ve okul işim çıktı. haftada 3 kere kullandım işimi gördü.
Ben sürekli kullanmiycam ama burdaki yorumlardan yola çıkarak elektrikliye karar verdim 2.el temiz bir şey bakicam bakalım çok teşekkürler:) Marka çok farkediyor mu?
lansinoh kullandım ben, diğerlerini bilmiyorum açıkçası
Kiwi marka bakabilirsin iş görüyor
Bakayım ona da teşekkürler:)
Manuel olanla sağım yapmak mümkün değil elektrikliyle bile zar zor çekerken onunla yapman imkansız boştan para verme yani kendimden biliyorum hiç kullanışlı değil
Sürekli kullanmiycam diye Manuel düşündüm ama elektrikli almak daha mantıklı:)
Evet manuel e verilen her kuruş çöp olur elektrikli en iyisi
Marka çok farkediyor mu?
Ben lansinoh almıştım tavsiye üzerine güzeldi diğer markaları bilmiyorum
Manueller dolu göğsü rahatlatmak için ve emzirme esnasında diğer göğüsten akan sütü biriktirmek için kullanılması daha mantıklı. Eğer kullanım amacınız buysa. Ben bu amaçla almıştım ılk görseldekinden. Memnundum. Ama normal sağım için elektrkli öneriyorlar
Evet akan sütü de toplamak istiyorum acaba elektrikliyle de yapamaz miyim?
Elektrıklı bebek emiyor gıbı göğsü boşaltır
Manuel kullanışsız yorucu ve can acıtıcı şarjlı veya elektrikli tercih edin paranız boşa gitmesin
Evet öyle yapicam burdaki yorumlardan yola çıkarak:)
Uzun süreli kullanmayacaksan bende manuel al. Ben manuel aldım en fazla 1 ay kullandım o da günde 2 kere bir sabah uyanınca bir de gece uyumadan önce sağım yapardım. 1 buçuk yıldır öylece dolapta duruyor.
Sürekli kullanmiycam ama uzun süreli kullanabilirim bebeğime sadece dışarıda biberonla süt veriyorum evdeyken hep emziriyorum o sebeple elektrikli almak daha mantıklı:)
Canım mochi sağım yapmak için değil. Sağarken veya emzirirken diğer göğüsten akan sütü toplamak için kullanılıyor.
Evet öyleymiş elektrikli almaya karar verdim o sebeple :)
Canım mochi sadece sütün fazlasını almak için. Pompa gidi diyemem. Böyle göğüslerin iyice şişer acır ya tam o zaman biraz rahatlatmak için ideal. Diğeri de Manuel. Elin kendinden geçer. 5 ay süt sağmış biri olarak tavsiyem lansinohun elektiriklisini al
Evet öyleymiş o zaman elektrikli almak daha mantıklı zaten herkes elektrikli önermiş:)
Kesinlikle elektrikli al canım
Manuel o kadar zor oluyor ki
Onun yüzünden benim bileğim şişti ve fizik tedaviye kadar gördüm
Allah Allah o kadar yoruyor mu :( Zaten burdaki yorumlardan sonra elektrikliye karar verdim :)
Benim kollarda sinir sıkışması var zaten
Bi de sütüm az geliyordu çok zorladım sanirim
Ondan sonra ağrıdı sisti filan
Yine de Manuel yoruyor kolu
İkisi de çok iş görmez. Mochi çocuk emerken diğerinden akan sütü topluyor. Diğeri de Manuel. Lansinoh, avent bunlara bak. Elektrikli olsun. Uygun fiyatlı kiwi var yine bunlardan iyidir
Evet öyle yapicam 2.el temiz bir şey de bakicam bakalım:)
Manuel berbat süt gelmiyor diye psikolojim bozulmuştu
Hadi ya :/ Ben elektrikliye kadar verdim zaten :)
Üsttekini bilmiyorum alttaki var bende pek bir işe yaramıyor elektrikli almani öneririm
Evet elektrikli alicam ben de kimse Manuel onermemis :)
1,476,319 soru
24,167,562 cevap
335,688 kullanıcı