+1 oy
124 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

merhaba bende yeni katıldım irtenetden gogoldan bakdim amma bişey bulamadım cuma gunu 5yasinda kızıma verem testi yapıldı dun gece yani cumaertesi gece uzandigi yerde çok kusdu kolu saçı usdu her yer patdi test yapıldığı yerde battdi bende mecbur yıkamak zorunda kaldım su döndüm yıkadım sonra aklıma geldiki dun çocuğa test yapılmış hemen kurutub bağladım amma bir sorun olur mu gece sabaha kadar çok kusdu bi kaç saat uyudum ona ramen saçma sapan kotunruyalar gördüm çok korkdum

4 Cevaplar

+1 oy
(1,528 puan) tarafından

Banyoda sakınca yok ama krem vs sürme oraya 

Geçmiş olsun Rabbım korktuğunu ugratmasin

(2 puan) tarafından

Çok sağolasın dünden beri araştırıyorum bişeyler bulamıyorum pazarertesi sonuca gidicekdik kusmasi yikamam korkutdu beni hemen kurutdum da düşünmekten saçma sapan rüyalarda gördüm inşallah cvb için twk ederim içim biraz rahatladi

(562 puan) tarafından

Biz de yaptırmıştık asılı kısma asla su degmesin demişti bozulur boşa çıkar çünkü aşıyla sıvının verildiği koldan ölçüm alınır pazartesi 

-Reklam-
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Rabbim korusun birsey olmaz  insAllah 

0 oy
(805 puan) tarafından

Kolunu islattinmi , normal de islatilmamasi gerek.,babam için yapmışlardi,tekrar yaptılar yanlış hatırlamıyorsam 

0 oy
(562 puan) tarafından

Verem asisini bebekken yaptırmış mıydın  kolunda verem aşısı izi var mı 

(2 puan) tarafından

Evet yaptırmıştım var bebek asisi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 358 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Merve2028 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
32 cevap 2,063 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,056 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,975 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,466 soru

24,045,176 cevap

329,334 kullanıcı

...