+1 oy
422 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (24 puan) tarafından

Sorum yukarıda hanımlar 

9 Cevaplar

+2 oy
(678 puan) tarafından

Doktora açmaya bile utandım. O bölgeye agdaya hiç gitmedim gidemem de sanırım.

-Reklam-
+1 oy
(2,886 puan) tarafından

Ağdaya gitmeden önceden ziyade gittikten o işlem başladığında utanılıyor genelde 🤓

Ama yapacak birşey yok günde kaç tane görüyorlar doktor hesabı yani merak etme akıllarında kalmaz 🫠

(2,412 puan) tarafından

Öyle deme kimi kuaförler konuşuyor kendi aralarında diğer müşterileri. Sıra beklerken ne konuştuklarına kulak vermek lazım 

(152 puan) tarafından

Arkadaşım çalışırken çoğunu görünce yanındaki eleman dermiş şöyle  böyle  diye konuşuyorlar o yüzden çıktıktan sonra hiç aynı semtteki kuaföre gitmez 

Çok ayıp konuşmaları 

(2,412 puan) tarafından

Evet maalesef 

(2,886 puan) tarafından

Ben ağda için gitmiyorum bilmiyorum yaaaa bian dedim heralde onuda çekiştirmezler 🤸🏻‍♀️🤣

Ama bende utanırdım yani epilasyonda 10 kere açtım bitti gitti ama bitene kadar kasım kasım kasılıyordum çekindiğim için 🤭

@Cnblt Ya gerçi doğru söylüyorsun konuşuyorlardır yeri geliyor doktorlar bile kendi aralarında bilgi aktarımı yapıyormuş sapıklar 🤬

@Dazzling star zaten kuaförlerdeki dedikodu hiçbir yerde yok kimisi sırf gelen gideni çekiştirmek için geliyor gibi heleki bide kuaför sahibide gevşeğin tekiyse 🙂‍↔️

+1 oy
(2,412 puan) tarafından

Utanıyorum tabii ki o yüzden sadece hamilelikte gittim son ayımda doğumdan önce. Ama şimdi emzirme bitince lazere gideceğim utana sıkıla bir şekilde alışacağız 

(24 puan) tarafından

Evet bende utanıyorum canım 

+1 oy
(3,907 puan) tarafından

ergenliğimden beri gittiğim için artık utanma duygusu kalmadı😂😂

(24 puan) tarafından

😁😁😁Bende bir zamanlar gidiyordum bi süredir gitmiyorum acır diye korkuyorum 

(3,907 puan) tarafından

birazcık acır normal ama öldürmez yani😂

+1 oy
(14,123 puan) tarafından

"El Hayâ Vel İman "

Diyeceğim bu kadar ..

+1 oy
(1,095 puan) tarafından

Hiç gitmedim utanırım. Doğum yaptım çok direndim alttan muayene olmamak için 40 çıktıktan sonra gel dedi ona bile gitmedim alttan bakar diye utanırım 

+1 oy
(561 puan) tarafından

Ben hayatım boyunca hiç bikini bölgesini aldırmadım başkasına toplumda arsizlik hep bu kuaförlere özel bolgesini aldıran kişiler yüzünden artıyor bir hoca efendi evinizde banyo yaparken de üstünüz tam çıplak olmasın çünkü insandan edep duygusunu azaltıyor demişti ben o yüzden dikkat ediyorum giden de gitsin beni ilgilendirmez ama bence utanilmasi gereken bir durum ne var yani vur agdayi çek  acımıyor bile acı psikolojik

(2,491 puan) tarafından

@hatunca 😀😃😃 seviyem yerlerde haklısın  haya yok ar damarı yok mahremiyet yok ne bilim hiçbirşey yok bizde hepsi sende mevcut Allahım tüm güzellikleri sende toplamış ki milleti o zehirli dilinle sokasın

(221 puan) tarafından
+1

Yazmayım yazmayım dedim ama kuaförde ağdaya gidiyorum evettt jilet krem tenime iyi gelmiyor günah biliyorum ama sen kalkıpta arsız diyemezssin aldıranlara kendimden bahsediyim çok şükür bu zamana kadar hiç arsızlık etmedim edebimle yaşadım yerimi haddimi de çok iyi bildim dinden bahsediyorsun ama burdaki kadınlara arsız diyipte insanların günahlarına çok güzel giriyorsun bence sen insanlara saygı duymayı ve yerini bilmeyi öğren sonra burdakilere ahlak dersi ver

(2,491 puan) tarafından

Öyle zaten o namuslu baş tacı sen ben arsız 🙂

(24 puan) tarafından

Kız ben senin önüne kemik atmayı kestim neden yazıyorsun daha çok namuslusun ya bizle muhatap olma hadi hoştttt

(561 puan) tarafından
+1

Edep sen ne güzel şeysin şimdi cidden daha iyi anlıyorum 

0 oy
(766 puan) tarafından

Bikini bölgesi için ağdaya gitmeyi çok saçma buluyorum. Tüm vücudumu kendim ağda yaparım. Ömrümde de hiç ağda için kuaföre gitmedim. 

(2,491 puan) tarafından

Neden saçma olsun yetişemeyebılır kendi yapınca tahriş edebilir birde kuaför alıştığı için daha hızlı yapıyor evde kendin yapınca etraf batabilir tahriş olma olasılığı yüksek ve zaman gıdıyor daha önce 4-5 kez gittim gitmeyen kadar gidene de saygı duymak lazım büyük rahatlık oluyor ve tüy yönüne göre çekince  gitgide azalma oluyor 

0 oy
(2,491 puan) tarafından

Şimdi çıkar dini boyutunu ele alan birçok yorum neyse görmezden gelelim. Ben öğrenci iken gittim yurtta ağda yapmak çok zor hatta imkansız banyolar yanyana 6 tane idi bazen sıcak su kesilirdi odada 4 kişilik  olunca.Kuaföre ilk açarken utanmıştım ama sonra alıştım halam ağda manikür pedikür yapıyor eskı yengem de aynı agdacı idi onlardan hiç bu tarz muhabbetler duymadım ama öğrenciyken kızlar anlatırdı ağdacı birisi anlatmış eşinin isminin baş harfini aldırmayan geri kalanı aldıran oluyormuş bunu duyunca tabi o kuaförü tercih etmedik gizlilik önemli tabiki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 547 göst.
7 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 396 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
12 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde GamzeDerin (477 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,676 soru

24,019,780 cevap

328,174 kullanıcı

...