0 oy
410 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (14,119 puan) tarafından

Selam Aleyküm kizlar nasılsınız benim islerim  çoktan bitti birazdan kalkıp yemek işine girişcem biber dolması ayran çorbası 🥗 nasipse yapıcam 😊

Dün biraz alışveriş yaptim sizlerde begencekmisiniz merak ediyordum koltuklarıma örtü aldım baya gezdik anca bulabildim gönlüme göre 

imagebbalkonuma rafi ayrı çiçekleri de ayrı ayrı alıp kombin yaptım 

imagebbide bu sıvı sabunluklari aldım bayada uyguna geldi trendde daha pahalı ben 125 e aldım cam plastik değil 

image

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Hepsi çok tatlı olmuş canım 

(14,119 puan) tarafından

Tşk ederim canım ❤️ 

tarafından
+1

Rica ederim canım 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çok güzel olmuş canım benim Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah ❤️ 🥰 

(14,119 puan) tarafından

Amin canım benim İnsaAllah ❤️ 

0 oy
(7,732 puan) tarafından

Raf ve sabunluğu çok beğendim bulursam bende alayım 🥰 güle güle kullan 

(14,119 puan) tarafından

Tşk ederim canım ❤️ 

0 oy
tarafından

Aleykum selam dostum anamdayim ben aksam geldim burda kaldim cocuk uyuyo uyansin eve gidecem yemekler annemden yogurt corbasi pilav ve kanat yapti eve de goturcem 🤭koltuk ortulerin uyumlu guzel olmus rafda ciceklerde harika sabunluk fiyatina gore cok guzel kullanilir gule gule kullan askim 

(14,119 puan) tarafından

Ohh mis canım ne güzel yakinlara çok özeniyorum masaAllah diyeyim amannn😊

Çok saol canım Allah razı olsun ❤️ 🤲 

tarafından

Bacim 4 senelik evliyim daha bu sene gorusuyoruz onlarda araba yok bizde yok senede 2 kere gidip yatiki kaldigimi biliyorum simdi sukur aldilarda bisey oldumu kardesim hemen gelip aliyo mesela bugun sabahtan gelcektim ben annem kocan yok napacan gel dedi aksam bi anda ciktim geldim senelerdir bende yakinim ama gurbetciydim resmen 

(14,119 puan) tarafından

Anladım canım benim Rabbim daim etsin o zaman bende nasipse ağustosta gitcem kızımı Kur'an kursuna verdim okuldan sonra gidicek kurst anca o ayda bitiyor 😊

Sonra zaten oglumun okul hazırlıkları başlar 1.sinifa başlıcam kızımda ikiye geciyo😂Allah bana bu kış bol bol sabir versin 

tarafından
+1

Ayyy amin canim amin 

0 oy
(26,472 puan) tarafından

Bu sabunluklara ben çözüm bulamadım ahşap olan altlık ister istemez ıslanıyor bir alçı tozu olan vardı en son eşimin elinde kırıldı ve ben kırıldığına sevindim 

Hepsi çok güzel benim favorim balkondaki çiçeklik 

(14,119 puan) tarafından

Çok tşk ederim canım normalse bambu olan hiç birşeyi sevmem bunun da altlığı kötü olursa atarım gider artık onsuz kullaniliyo sonuçta 😊

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Güle güle kullan bizde okul önünde sınavdan çıkan yeğeni bekledik biraz gezdirdik stres attirdik eve geldik yemek yedik oturuyozu simdi 

(14,119 puan) tarafından

İyi yapmışsınız canım İnsaAllah hayırlı sonuclar alır 😊

(1,960 puan) tarafından

İnşallah babası yok annesi de gelmemiş görümcemin kızı onu bıraktık eve geldik çıkışta bizi görünce çok sevindi 

(14,119 puan) tarafından

Ayy kıyamam ya sizden de Allah razı olsun canım en azından kendini kimsesiz hissetmemistir

0 oy
(24,251 puan) tarafından

Ben çok beğendim. Güle güle kullan inşallah 

(14,119 puan) tarafından

Tşk ederim canım ❤️ 🥰 

0 oy
(33,384 puan) tarafından

Güle güle kullan hepside çok güzel 💕

(14,119 puan) tarafından
+1

Çok tşk ederim canım ❤️ 

İlgili bir soru bulunamadı