Ben babalar anneler gününü pek sevmem. Bayramlarda el öpülür toplanılır tamam da bu günler herkes için aynı olmuyo annesi veya babası ölenler için. Kayınpederimin kendi kızı geliyo kutlamaya. Ama benim içimden hiç gelmiyo siz olsanız napardınız. Herkes el öpüp kutlamak zorunda mı
Ben babaminkini arayıp kutluyorum sadece k.pederin hiç bir şeyini kutlamayiz çünkü onun için hepsi gereksiz bilmez bile. Eşim desen benim günlerimi kutlamadı ki ben neden onunkini kutlayayım ağzımın ucuyla bile söylemem
Ben kendi babamı aradım kutladım. Baba bekler sonuçta ama kayınpederimi aramadım eşim uyuyor eğer o ararsa bende konuşurum. Ama gidip el öpmeye gerek yok.
Her hafta geliriz yanlarına denk geldi bugün de burdayız. Kendi çocukları el öperken bende mi öpeyim. Hiç içimden gelmiyo ama :(
E herkes öpüyorsa sen öpmesen ayıp olur aranızı bilmiyorum gerçi nasıl. Benim Kayınbabam el vermez mesela o konuda rahatım
Aramızda bi sorun yok ama ben çok mesafeliyim yapı olarak öyleyim
Ben de sevmiyorum böyle günleri kutlamıyorum da kimse de benimkini kutlamıyor . Annemi babamı ararım sadece o kadar .
Bizde anneler gunu babalar gunu yok annelerde kadinlar gununde topluca kutlanir.Oyle sirf analar babalar gunumuz yok yani.
Babamı iki yıl oldu kaybedeli artık böyle günler kutlammiyir bizde kutlayanca sessizce kutluyor yokluklari çok zor kapımın eşiğinde iki yıldır yok ayakkabılari 🥺
Evet gereksiz bence de
Gereksiz ama insanlar bu duyguyu bilmediği için kolay geliyor bişey diyemem
Benimde annem babam sag cok sukur canim ama olmayanlarinda duygularini cok iyi anliyorum🥺
Allah başınızdan eksik etmesin
Amin Allah razi olsun insallah🤲
arayıp kutlarım ama sırf bugün diye gitmem yani özellikle
Babamı aradım kutladım kayınpederimi aramadım bile benim bir tane annem bir tane babam var bir tanıdığım var kayinperine hediye bile alır verdikten sonra onlar duymadan kötü şeyler söyler arkasından onlar da bizi seviyor diye geziniyorlar
Allah bize böyle bi günü emretmedi kimseyi aramıyorum mesaj da atmıyorum benim için böyle günlerin hiç biri yok
Ne anneler gününü ne babalar gününü kutlayasım gelmiyor var babam ama iki gün bana çok acımasız geliyor
Açık konuşmak gerekirse eşim anneler gününü kutlamadi bnde kutlamaycm .
Oysa çok güzel bişey insanın kendini özel hissetmesi. Ki çokta severim böyle şeyleri ama yapmaycm .
Benim de babam yok da ne alaka ölen ölür öldü diye neden kalanlardan acısını cikartalim babalar günü her babanın hakkı baba olmayanlara da Allah nasip etsin ölenlere de Allah rahmet etsin
1,468,067 soru
24,053,246 cevap
329,788 kullanıcı