0 oy
1,675 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Mayıs ayında 2 bitip 3.cü senemize gircez bu zamana kadar 4 düşüğüm oldu çok üzüldüm çok ağladım evlilik yıldönümünde düştü en son. Zehir oldu o günler bana çok ağladım ama alıştım galiba kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim devlet hastanesindeki doktor iğneye gerek yok diyip hemotoloji bölümüne gönderdi özel hastaneye gittim hamile olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başlıyacaz dedi çocuk düşünüyomusunuz dedi evet dedim folik asit ve corasprin verdi bebek asprini onları kullanıyorum İnşAllah bu ay hayırlı haberler alırım. Bende sizler gibi kalp atışını duymayı çok istiyorum hiç bebeğim olmuycak diye çok korkuyorum kayınvalidem çok korkutuyo beni dualarınızı bekliyorum :(

31 Cevaplar

0 oy
(5,912 puan) tarafından

Yüce rabbim yar ve yardımcın olsun inasalah kuzum sabret sabrın sonu selametir<3

(260 puan) tarafından
Tabiki öyle amin İnşAllah kuzum ☺️
(5,912 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurban oldugum Rabbim kucagini tez zamanda doldursun insAllah canim
(260 puan) tarafından
Amin İnşAllah canım
0 oy
tarafından
Aynı sorun bende de var 2 kez düşük yaptım, 3. Cocugum doğdu. Hamile kalmadan coraspin basladım ben de sonra hamile oldugumu öğrenir öğrenmez oksapar 4000 iğne basladı doktorum.9 ay boyunca kullandım iğneyi, coraspini 35. Haftada bıraktım..bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu 4 aylık olmasına az kaldı.. Tedavisi olmayan birsey değil hiç sıkma canını 
(260 puan) tarafından
Yaaa geçmiş olsun. İnşAllah benimde böyle olur bende mutlu olurum sizin gibi Allah anneli babalı büyütsün
tarafından
Olur tabi neden olmasın cok korku yaşadım ben De doğurana kadar bu da düşücek bu da gidicek diye.. Ama ilacını kullanıp stres sıkıntı yapmazsan hersey istediğin gibi olur. Allah en kısa zamanda seni de sevindirsin insallah.❤
(260 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum hepimizi İnşAllah ❤️
0 oy
tarafından
Aynı sorun bende de var 2 kez düşük yaptım, 3. Cocugum doğdu. Hamile kalmadan coraspin basladım ben de sonra hamile oldugumu öğrenir öğrenmez oksapar 4000 iğne basladı doktorum.9 ay boyunca kullandım iğneyi, coraspini 35. Haftada bıraktım..bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu 4 aylık olmasına az kaldı.. Tedavisi olmayan birsey değil hiç sıkma canını, Allah dermansız dert vermesin
0 oy
(557 puan) tarafından
Cnm rabbim sana sağlık lı salih bir evlat nasip etsin hadi olursa ikiz versin inşallah dua et allah'a sığın var herşeyde bir hayır allahdan hayırlı olanını işte o vericekdir emin ol dualarım seninle kuzum
(260 puan) tarafından
İlk düşenler ikizdi zaten  aynen öyle canım herşeyde bı hayır vardır çok teşekkür ederim
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Kardeşim kan pirtilasmasindan 2 düşük yaptı 

Şimdi Simdi ise maşallah dünyalar güzeli  2 kızı var 

Sen gönlünü ferah tut  

Bu ay hayırlı haber bekledigim  bir arkadaşım var  inşallah  ikinizde rabbim.nasip eder hayırlısı  ile inşallah  canım benim  

Allah var gam  yok
(260 puan) tarafından
Amin İnşAllah bu ay ikimizde güzel haberler alırız çok amin ☺️
0 oy
(290 puan) tarafından
RABBIM tez zamanda kucağını doldursun insALLAH umudunu kesme dualarım seninle cnm
(290 puan) tarafından
Sende iyiki varsın kurban olduğum üzülme olur mu dua et RABBIM hiç bir kulunu darda bırakmaz
(260 puan) tarafından
Ediyorum her zaman bu yorumların hepsi cesaret oldu bana ☺️❤️
(290 puan) tarafından
Ne mutlu sana gülen yüzün hep gülsün insALLAH bi sıkıntı olursa yaz olur mu
(260 puan) tarafından
Yazarım canım teşekkür ederim çok sağol ☺️
(290 puan) tarafından
Rica ederm canımın içi
0 oy
(76 puan) tarafından
Oyyy kurban olurum sana bak bende fmf hastasıyım banada çok dediler bebeğin olmaz diye bende çok üzülürdüm evlendim ilk günden hamile kaldım şu an 22 haftalık olduk teyzesi hiç kulak asma onlara sen Allahdan iste umudun Allah olsun boşver kulu herşeyi konuşur şu kayınvalideler birgün beni günaha sokacak ama ne zaman bilmiyorummm yaaaa herşeye karisilmaz destek olmuyorsan köstekte olmayacan deli mi ne Allah Allahhhhh sen gönlünü ferah tut bu fmf hastalığını teşhisini bulana kadar bana kanserde dediler lösemi dediler doktor bana 6 aylık ömür kesti ama Allah'ın yazdığı kader öyle demedi inşallah seninde hayırlı evlatların olur canım benim
(260 puan) tarafından
MaşAllah bebişinize ☺️ Allah bağışlasın hergun her cuma dua ediyorum İnşAllah  bende mutlu olurum senin gibi çok teşekkür ederim kuzum
(76 puan) tarafından
Allah'ım inşallah seni hepimizden daha mutlu etsin mutlu olmayı hak ediyorsun canım benimmmm :)))
(260 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum İnşAllah ☺️❤️
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun o kadar iyi anlıyorum ki snei benimde 4 kaybım oldu bu son hamileliğimde bende dolik asit coraspin ve iğne kullandım çok şükğr oğlum 38 günlük ve yanımda daeııs başına inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat alırsın kucagına bu arada profilime bakabilirsin hamilrliğim boyunca vuruldugum iğneleri saklayıp doğumdan somra kalp yapp oğlumun resmni çektim
(260 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun Allah anneli babalı büyütsün. Bu iğnelerin dozları farklı mı acaba
(1,818 puan) tarafından
Evet doktor belirliyo dozlarını ben 4binlik kullandım
(260 puan) tarafından
Anladım hayırlısı olsun herşeye değer
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Cnm içini ferah tut hamile kalabiliyorsun bak tedaviside varmış inşallah görürsün sende o günleri <3

(260 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum o hisleri çok merak ediyorum ☺️
(5,437 puan) tarafından
Tez vakitte nasip eder inşallah rabbim
(260 puan) tarafından
İnşAllah canım
0 oy
(473 puan) tarafından
Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin canm bnm
(260 puan) tarafından
İnşAllah canım amin ☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 430 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,433 göst.
10 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 2,067 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 538 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Meryy_sen (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,669 cevap

332,243 kullanıcı

...