0 oy
203 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (18 puan) tarafından

Engelli olur diyorlar 6 haftalık hamileyim başına gelen var mı 

10 Cevaplar

0 oy
(29,924 puan) tarafından

Kim diyor bunu Rabbim ne demis o olur inanma bunlara İki gebeligimde de vardı ilav kullandim cok sukur hic bir sorun olmadı 

(18 puan) tarafından

Kactiki değeriniz benim 65 çok büyük risk dediler gelişim geriliği zeka geriliği olur dediler kolu bacağı kısa olur dediler

(3,441 puan) tarafından

beyin gelişimini etkilediği için öyle diyorlar. 

(29,924 puan) tarafından

İlaci var kullan benimde cok yuksekti aysinini dediler ama dahliyeye git endokrin bölümüne yonlendirmisti ilac vs kullandim duzeliyor deger korkma 

Dahiliyeye git mutlaka

(18 puan) tarafından

Çok yüksekti dediğiniz değer eminim 9-10 falandır ben size 65'ten bahsediyorum

(29,924 puan) tarafından

Anliyorum fakat bu yukseklik kesin engellilik olacak diye birsey degil yada net diyemezler ilac kullanip duzelebilir farklı doktorlara git

-Reklam-
0 oy
(3,441 puan) tarafından

hemen dahiliyeden randevu alıyorsun, çok acil bir şekilde ve tiroit ilacına başlıyorsun. endişe etmiyorsun 

(18 puan) tarafından

Başladım ama değer aşırı yüksek alalım diyorlar engelli olması kesin diyorlar

(3,441 puan) tarafından

alınması için gerçekten sorunlu bir bebek olduğu kesinleşmesi lazım bana göre. bazı bebekler büyüyor ama ne bileyim farklı farklı durumlar oluyor ve çoğu anne karnında ölüyor veya ölmek üzere oluyor. o zaman doktorlar birleşip alınmalı diyor. 

ve yine son karar annenin oluyor. 

sende böyle bir kurul oldu mu? perinatoloji gördü mü seni? 

(3,441 puan) tarafından

ama senin bebeğini tsh dolayı mı almak istiyorlar yoksa diğer sorundan ötürü mü?

0 oy
(6,604 puan) tarafından

Tsh nedir bilmiyorum ama bu söylentilere inanmıyorum 25 haftalara kadar doktorlar sakat olur gelişmez doğumda ölür o olur bu olur dediler inat ettim doğurdum ve çocuğumun çok şükür hiç bir sorunu yok o kadar narkoz aldı o kadar ameliyat oldum o kadar ilaca maruz kaldı sapa sağlam Rabbim ol dedikten sonra gerisi fasa fiso kimseyi takma 

Şuna eminim benim yerimde başkası olsa 50 kere aldirmisti 

0 oy
(548 puan) tarafından

Tsh benim hep yüksekti iki tane bebek doğurdum sen sadece düzenli beslen ilacını asla ama asla unutma kontrole git

0 oy
(1,368 puan) tarafından

Doktorlara kalsa 19 aylık prematüre kızım da şekerden dolayı engelliydi. Bebek daha  8 9 haftalikken saçma sapan konuşuyordu bir doktor. Sonuç sapasağlam yavrum. Rabbim bilir en iyisini. Bunun ilaci var kullan 

0 oy
(4,968 puan) tarafından

Soyle iyice abartsinlar 

Hamilelik boyunca kontrollerini yaptirirsan hiç bi sorun olmaz canım 

0 oy
(496 puan) tarafından

Şuan troid hapı kullaniyor musun 

Bir de gebelikten önce troid sorunun var mıydı 

0 oy
(4,295 puan) tarafından

65 mi 6.5 mi

0 oy
(1,083 puan) tarafından

Engelli olmaz ama büyük ihtimal erken doğum olur... 

36 haftada doğum yaptım 10 gün küvezde kaldık. Şuan 2.5 yaşında çok şükür bi şeyimiz yok. Dert etme dua et.... 

0 oy
(94 puan) tarafından

Özel gereksinimli bir çocugum var. Oğlumun gebelik sürecinde hiçbir sorun yaşamadım iki kere şekerim yükseldi biri 195 diğeri 250 di hastanede kontrol altına aldılar detaylı ultrasonu rutin kontrolleri hepsinde sıkıntıli bir durum olmadı oğlum doğdu 2 ay sonea nöbeti başladı 6 ayda görme kaybı oldu 1 yaşında yutması gitti şuan 5 yaşında yeni doğmuş bebek gibi. Demek istediğim herşey bahane egerki kaderinde varsa oluyor bize genetik diyorlar ama çocuğun tüm genetik testleri temiz geliyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 203 göst.
0 oy
14 cevap 1,114 göst.
+2 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
6 cevap 264 göst.

Kategoriler

1,462,837 soru

23,977,162 cevap