0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (3,850 puan) tarafından

Kızlae oğlum 3 yaşında söyle ilk okul 4 5 kadar kullanabileceği masa istiyorum çalışma masası degil ama büyük oluyor onlar küçük bişey sadece masa sandalye sizinkiler nasıl cocuklarınızın boyama yaptıgı ders yaptıgı fotograf atar mısınız 

7 Cevaplar

+1 oy
(660 puan) tarafından

Masa seçimi çocuğunla alakalı boyuna uygun olmalı mesela diyelim dikkat dağınıklığı var ona uygun olmalı 

imagebu resimdeki masa mesela dikkat dağınıklığı olan bir çocuk için en ideali sen dikkat dağınıklığı olan çocuğa mümkün mertebe  böyle küçük ve kenarları kapalı masa almalisin üzerinde raf vb şeyler asla olmamalı kitaplık alıyorsan da kapaklı sade desensiz olmalı 

Sandalye çok yumuşak olmamalı çocuğun sandalyede  otururken sandalye olduğu aklında olmalı sert olmalı yani 

Hiperaktif çocuk icin ayak pedalı konabilir hareket ettirsin diye ders çalışırken odaklanmayı saglar

-Reklam-
0 oy
(6,448 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bizimkisi takım odanın çalışma masası canm

(6,448 puan) tarafından

image

Sandalyeyide ikeadan aldım beyaz olan 
(3,850 puan) tarafından

Baya büyük canım ya ben biraz daha küçük bişey istiyorum odamız küçük çünkü ilerde odasını degişince genc odası alırken büyüklerden alırız diye düşündük 

(6,448 puan) tarafından

Doğrudur canm fikir olur belki diye attım sana 🌸 benm kızım 4.5 yaşında 1 yaşındayken almıştık odasını iyiki almışız valla canm çok pahalı şuan 😞

0 oy
(14,929 puan) tarafından

Ben çalışma masalı mama sandalyesi almıştım şuan onu kullanıyor bisiler yiyor, boyama yapıyor, oyun oynuyor tam boyuna göre çok rahat kızım da 3 yaşında 

(3,850 puan) tarafından

Ondan var canım benim suan onu kullanıyor da ikinci olunca onu tekrar mama sandalyesi yapıcam 

0 oy
(1,407 puan) tarafından

Oğlumun masası elbise dolabıyla bütün odaya göre yaptu eşim kızlarımın ki üstü ranza altı çalışma  masası ikili 

0 oy
(9,862 puan) tarafından

Bizim böyle yerim dar olduğu için katlanır aldım sonra oda takımınınkini alıcam 

image

0 oy
(4,933 puan) tarafından

Çocuğun daha küçük, 10-11 yaşına geldiğinde kullanacağı masa ve sandalye şuan ona çok büyük olur. İkeada çok amaçlı duvar panoları var onlardan alıp duvara yapın, yaşına uygun, orta fiyatlı masa sandalye alın, büyüdüğünde yine sadece masa sandalye alarak minimum bütçe kullanmış olursunuz. Ben öyle yaptım, ileride bir pano daha alıp masa boyutuna göre yukarı taşıyacağız. 

image

(3,850 puan) tarafından

Nasık yani canım seninki nasıl model 

(4,933 puan) tarafından

Resimdeki işte. Şimdilik bebek masası var. İleride sadece masa sandalye değiştireceğim pano olduğu gibi kalacak hatta belki bir tane daha pano alırım.

0 oy
tarafından

Tarimdan aldik beyaz kare seklinde kullanisli yani

(3,850 puan) tarafından

Nasık tarım kız foto atsana 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 76 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M1e2l3e4k5 (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 326 göst.

Kategoriler

1,473,148 soru

24,120,853 cevap

333,461 kullanıcı

...