+2 oy
321 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (5,808 puan) tarafından

Bugün eşimin öğretmenini ziyarete gittik

Büyük bahçeleri var evinin önünde ,kızım dolaştı durdu toprakla uğraştı bahçedeki ağaçlardan meyve yedi gezdi içeri benim yanıma geldi bahçeye çıktı dolaştı böyle yani bayağı bir zaman

Çok hoşuma gitti :( ama bizim bahçemiz yok üzüldüm 

10 Cevaplar

+3 oy
(1,334 puan) tarafından

Apartmanda da yaşadım sitede de ikisinde de hayat yok müstakil gibisi yok bahçeden taxr taze tüketiyoruz terapi gibi benim için de çocuklar  içinde Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸🌸

(5,808 puan) tarafından
+1

Amin inşaAllah

-Reklam-
+2 oy
(499 puan) tarafından

Bahçe gibisi varmı cnm dört çocukla benide anca bahce pakliyo eşim evi alırken hep birinci kat Lara bakiyodu bende ikinci kat diyodum sonunda adamın dediği oldu birinci kat aldık arka bahçe bize ait yaz olunca masa sandalye atiyom dışarda oturuyoruz çamaşır asiyom cocuklar oynuyo kopeklerim var minnak minnak bütün günümüz bahçede yiz iyiki bahceli almışız diyom hep 

+2 oy
(1,747 puan) tarafından

Bekarken eşim ben apartmandan ev almam müstakil olacak demiş evi almış 5 sene olacak 2.5 yaşında kizim var o kadar iyi oluyor ki toprakla uğraşmak da iyi geliyor Allah izin verirse de küçük park gibi yapmak istiyorum kızım oynasın diye

+2 oy
(4,127 puan) tarafından

anne ve babam, kocaman bahçeli evde büyümüşler. evler de kerpiç yani öyle lüks falan değil.  çok özeniyorum. hele annemlerinki minik bir çiftlik gibi her hayva. n varmış. inek, manda, kaz, ördek, koyun, keçi ne ararsan.

tabi zorlu yanlarını da anlatırlar ama şimdi öyle bir ev bulsunlar anında giderler o eve. 

bana gelirsek doğma büyüme apartman çocuğu. müstakil ev, hatta dublex müstakil ev hayalim var. ama apartmanda yaşıyorum. inşallah olur bir gün. 

yaylada böyle bir evimiz vardı bir ara, bayılırdım o eve 😍 ama yaylaya gitmeyi hiç sevmezdim 

(1,334 puan) tarafından

Çok haklısın hem zevki yok hemde o merdivenlere ayırdığın temizlik zammannuna bir oda  fazladan temizlersin çok yorucu.  Bahçede kirleniyordu çocuklar yatak odaları banyolar yulaarda çık elbise al in değiş çık yukarı yıka kurut fazladan mesai 

(22,689 puan) tarafından

Az önce eşimle konusuyoruz. İleride villa yapma hayali var. Allah aşkına dubleks yapma tek kat 5 odalı bı ev olsun diyorum. Sonra düşündüm. Aman oldu da onu begenmiyorum diye güldük falan 🤣 daha önce oturdum dubleks evde. İn çık hakikaten sıkıntı. Hele küçük bebekle ekstra sıkıntı. Sevemedim. 

(14,758 puan) tarafından

Benimde hayalimde öyle bir ev var düz ayak olacak gir çık bitti gitti 😁 köydeyim ben 3 basamak merdiven var sadece ama işte ev bizim değil 😊

(1,334 puan) tarafından

Yatırım amaçlı almıştık zaten 2 yıl zor dayandım çevrem de  herkes satma güzel dedi ama yok çekilir dert değil 😁 düşmana beddua dublex ev Bi yerde duymuştum  çok gülmüştüm 😂

(22,689 puan) tarafından

@Bikahve 😁😁😁

@anne Allah'ım kendinize de nasip eder inşallah en guzelini

+2 oy
(6,687 puan) tarafından

Şu bahçe yüzünden eşimin ailesine ettim naletin haddi hesabı yok 

Kiralıkti ev çok güzel değildi ama muhteşem bir bahçesi vardı gece 1 lere kadar bahçede otururduk oğluma huvuz doldururdum muhteşem bir düzenim vardı 

Napti ettiler evi buldular eşim İstanbul da çalışıyor du beni çok rahatsiz ettiler eşimde nalet olsun dedi bizide İstanbula aldı günlerce aylarca ağlamıştım öyle bir düzen oturtturmustumki buraya girmeye bile vaktim olmuyor du komşular arkadaşlar toplanıp mangal yakardık her akşam semaverde çay demlerdik  

Ah ah 

+2 oy
(3,955 puan) tarafından

Bende bahçeli evde oturuyorum 

Şükürler olsun gerçekten terapi gibi

Varsa taşınma imkanın taşın ama kolay değildir toprakla uğraşmak zorlukları vardır 

Değer buna

Ufak bahçemiz var 

Çok şeyi diktik 

Meyve ağaçları var

Kümeste tavuk var 

Kediler var

Semaver çayı mangali gerçekten güzel 

Bir köşede çamaşırlar asılı 

Salıncak var

Tavsiye ederim yani 

Ama ben pek yapamıyorum bahçeyi çocuklar bensiz durmuyor 

Eşim uğraşır

Ben anca çıkar çay içer hamakta sallanırım😂😂😂😂😂

+1 oy
(14,758 puan) tarafından

Bahçe biz koca çocuklar için bile huzur verici. Biz köydeyiz. Kızım sabah kalkar hemen ben babamın yanına gidiyorum der gider dışarı. Eşim inek bakarken kızım oralarda oyalanir salıncak biner. Sıcak olduğu vakit suyla oynuyor, toprak, oyuncak... keşke herkesin imkanı olsa.

(5,808 puan) tarafından
+1

Keşke.. 

+1 oy
(23,053 puan) tarafından

Şu an apartmanda oturuyorum ancak yazın annemlere veya kayinvalidemlere gittiğimizde bahçe toprak görüyoruz ama ilerisi için kendime müstakil ev hayalim var 

(5,808 puan) tarafından

İnşaAllah olur

+1 oy
(173 puan) tarafından

Ben 8yildir bahçeli dairelerde oturuyirum inan bı faydasini girmedim börtü bicek bitmiyor ☹️ son tasindugim evde bahçeli etrafı da sakın araba falan da fecmiyir ama akrep gördüm kaç kere asla dışarı bahçeye çıkartmiyirum balkonda gördüm o kadar buktimki bahçeli evlerden inşallah ALLAH nasip ederde üst katlarda alırız 

(5,808 puan) tarafından

Seninle ev değiştirebiliriz 😀

(173 puan) tarafından

Gerçek bu evde yaşamak ister misin balkona çıkmaya korkuyorum hele bahçe 🥴

+1 oy
(30,101 puan) tarafından

Mustakil ev en guzeli ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin icindede bana :) 

(5,808 puan) tarafından

Amin inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla :) 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 109 göst.
+1 oy
7 cevap 334 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 264 göst.
26 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu