+3 oy
729 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (500 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kardeşlerim napıyorsunuz nasılsınız çay yaptım bebelerim oynuyor bahçede bende başlarında oturuyorum sırf kızçem pasta yapalım dedi için kızımla birlikte yaptık çok az malzemeli aşırı lezzetli bir tarif kızım bayılıyor pasta yemek yapmaya yiyemiycem ama olsun bitane belki yerim siz neler yapıyorsunuz ☺️

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çok güzel gözüküyor canım tarifi var mı 

(500 puan) tarafından
+1

Hemen verim canım 1 paket sana yağ 1 çay bardağı sıvı yağ 4 tatlı kaşığı nişasta 1 buçuk su bardağı pudra şekeri 1 tanede vanilya kattım güzel kokması için yoksa katmasan da olur aldı kadar un kulak memesi kıvamında olacak benim fırının derecesi yok ama 10 15 dkka da pişiyor çok teşekkür ederim kardeşim ☺️❤️

tarafından
+1

Sağ ol canım tarif için ellerine sağlık 

(500 puan) tarafından
+1

Ne demek balım sende sağol şimdiden seninde ellerine sağlık 🥰

-Reklam-
+1 oy
(3,688 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık canım. Sen nasılsın bulantın falan var mı 😊

(500 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ iyiyim elhamdülillah uğraşıyorum hastane git gel riskli gebelik dedi sürekli kontrole gidiyorum insüline başladım için benim diğerlerinde de hiç bulantım olmadı şükür bunda da hiç olmadı mide yanması oluyor sadece bunada şükür ☺️❤️

(3,688 puan) tarafından

Çok sevindim bulantının olmamasına 🤭 inşallah çok rahat gebelik geçirir, sağlıkla kucağına alırsın🩷

(500 puan) tarafından

Bazen çok heves ediyorum midem niye bulanmıyor diye benim sadece karnım büyür gebelikle ilgili belirti yaşamıyorum 😁Ayy amin inşallh Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim 

+1 oy
(8,477 puan) tarafından

Elmalı mı içi

(500 puan) tarafından
+1

Hayır un kurabiyesi elmalı kurabiye değil ☺️

(8,477 puan) tarafından

Güzel görünüyor âfiyet olsun

Tahinli kurabiye de güzel oluyor :) 

(500 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Hiç denemedim inşallah onuda denerim ben daha çok yapmayı seviyorum uğraşmayı ☺️

0 oy
tarafından

Aleykümselam canım ellerine kollarına sağlık afiyet şifa olsun 🤗 

(500 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ablamm Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️ 

0 oy
(381 puan) tarafından

Ellerine sağlık cnm mis gibi görünüyor. Afiyetle yiyin ınsaallah 

(500 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

(381 puan) tarafından

Senden de Allah razı olsun kardeşim ❤️ 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizden ❤️ 

0 oy
(3,891 puan) tarafından

Canım ellerine sağlık afiyet olsun gebelik şekerin mi çıktı 

(500 puan) tarafından

Doktor hamile oldum için göbekten yapma dedi kol bacak kalça dedi ama kalçadan tavsiye etmiyorum dedi ben sadece kolumdan yapıyorum eşim yapıyor onuda kendime kıyamıyorum 🥺 inşallah bebeğin sağlıklı olur bı sorun çıkmaz canım yanmıyor evet ama ben kendime vurmaya korkuyorum eşim evde olmadı zamnlar mecbur vuracam göbekten olmuyormuş olsa göbekten rahat yapardım peki ben bişeyi merak ediyorum doğumdan hemen sonra İnsülini bırakıyor muyuz emzirme süresince devam mı ediyorum çünkü ben emzirecem onuda sormayı unuttum doktora

(3,891 puan) tarafından

İnşallah hepimizin evladı sağlıklı olur canım🤲🤲 ben doğum yaptığım gibi insülini bırakıp hastanede kaldığım süre boyunca her yemekten önce ve sonra ölçüm yapıldı tabi bu sürece diyet yemeği hep geldi ama hamilelikte o yediklerimi bile insülin olmadan yesem şekerim yükseliyordu yükselmedi 150 felan çıktı tokluk 2. saatte sonradan oda 110 120lere felan düştü iyi dediler kestim tamamen insülini eve gelince 1 2 defada ben bilerek yemeyi abartıp ölçmek istedim çıkmadı ama hayatım boyunca potansiyel şeker hastasıyım artık ve doktorlar diyetle devam et dediler buna rağmen 40 yaşımda yüksek ihtimal şeker hastası olacakmışım diyet yapmıyorum da abartmıyorum sadece kırkım çıkınca dahiliyeye gidecekmişim yine orda da bakacaklarmış

Bana da sadece koldan yap dedi bacak içinde yemekten sonra işim gücüm yoksa oturacaksam nadiren yapabilirsin dediler hiç yapmadım 2 kolumu dönüşümlü kullandım 3 gün biri 3 gün biri ve farklı noktalardan yap dedi çünkü morarma şişme vs olursa insülin emilimini mi ne zorlaştırıyormuş ben 31. Haftamda başladım 35. Haftada doğum yaptım çok kullanmadım zaten 

(500 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah inşallah hastalık 40 yaşında değil hiçbir zamn tekrarlamaz ben hamile oldumu öğrendim dahiliye endokrinoloji bölümüne sevk etti direk ünsiline başladım aşırı sık kontrole çağırıyor Çarşamba günü tekrar çağırdı daha çok geleceksin dedi bakalım sağlıklı olsun da gerisi bı şekilde hal oluyor bende senin gibi dönüşümlü kullanıyorum bazen yanlış yere vurdumuz zmN 2 3 defa kolum kanadı galiba yanlış yere vurdu eşim bacak daha ince geliyor bana asla cesaret edip bacağıma denemedik canım yanar diye korkuyorum 😥 kollarımda şimdilik morarma yok inşallah olmaz da aydınlatıci yorumun için çok teşekkür ederim inşallah bende doğumdan sonra bırakırım ☺️

(3,891 puan) tarafından

Rica ederim canım inşallah sağ salim atlatırsın

(500 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

0 oy
(2,135 puan) tarafından

Afiyet olsun canım çok güzel gözüküyor bugün hiçbirsey yapamadım yattım tüm gün çok kötü hastayım 

(500 puan) tarafından

Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah çok geçmiş olsun kardeşim 🤲❤️ çok teşekkür ederim ☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 424 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Minimal_panik (2,313 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 545 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 335 göst.
0 oy
2 cevap 316 göst.
24 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SymtFD (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,250 soru

24,398,772 cevap

349,947 kullanıcı

...