+2 oy
729 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

biz 4 buçuk senedir birlikteyiz, nişanlımla çok sorunlar yasamıstım ama hepsini aştım. nişanlım benim güvenimi zedeledi. 4 sene boyunca hep şöyle derdi, ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam,instagramda takip etmem derdi. bende saygı duyardım. benden de aynısını beklerdi. hatta ben çalışıken bana erkekler istek atardı ve bunu onunla paylaşırdım açıklardım istekleri kabul etmezdim falan filan.. geçen gün vatsapta görüntlü konuşurken instagramını paylaştı videolar gösterirken, 2 kadın gördüm. okuldan tanıdığım kız arkadaşları değildi. benim hiç tanımadığım kadınlardı. o 2 kişi.ve 1 ay öncesine kadar yoklardı. bende bunu sordum, birisi sarışın manken bir kadın, cok seksi resimleri var, diğeride iş yerinden arkadaşıymış.  neden benim haberim yok bunları takip ettiğinden, neden şimdi gördüm dedim, sanane falan dedi, cok zoruma gitti. sanane ne demek biz nişanlıyız, seksi resimler paylaşan manken bi kadını nası takip edebilirsin ? hayatında ben varken bana ayıp olmuyomu ? bekar bi erkek değilsin ki artık yakışıyomu dedim. diğer kızı sordum. düne kadar iş yerindeki kızları takip etmezdin, ne değişti dedim, sanane alla alla yobazmısın dedi,bende delirdim sonunda bagırdım kızdım. 1 gün boyunca ulaşamadım. annesini arayıp anlattım, annesine demişki, anne o benim iş arkadaşım silemem demiş.. silemem ne demek ? sadece bi iş arkadaşı ? birde nişanlımın profilinde sadece kendi resmi var, hayatında biri varmı yokmu belli olmuyo yani sanal alemde, bunu da düşününce üzüldüm. birde silemem demiş olması cok ağır geldi. sonraki gün mesaj atmış bana, sildim yobaz değilim senin gibi demiş.. evli kadından mı kıskanıyosun demiş, evli olduğunu düşünmedim o kızın, çünkü profil resminde mini etekli cok seksi bi resim var, yani bence evli değildi. 

ve nişanlım günlerdir beni aramıyo. yanlış anlaşıldığını düşünen, masum olan bir adam olsaydı, kendini anlatmak için aramazmıydı? çabalamaz mıydı? günlerdir yok. ve ben en son ona ulaştım konuştu, sen bana bagırdın özür dile barışmak istiyosan dedi. şok oldum. ben özür dileyecek bişey yapmadım, iş arkadaşım dediğin kız için bana, sanane diyen suratıma kapatan sensin dedim. sustu. kapattı. birde evliydi şimdi boşanmış da olabilir bilmiyorum dedi o kişi için.. inancımı kaybettim. ve bugun benim doğum günüm.. 3 haftadır yok. umursamıyo.  çok zoruma gidiyo. gelip esyalarını takılarını da almıyo.. ne bekliyo anlamıyorum.. 3 haftadır aramayan yazmayan cabalamayan o ..  siz olsaydınız ne yapardınız :?

33 Cevaplar

+1 oy
(5,807 puan) tarafından

Bitmiş o ilişki

-Reklam-
+1 oy
(562 puan) tarafından

Altınları kuyumcuda bozdur fişini al komple parasını yolla ayrıca nişan yaptı. Ya ona harcamaları vb harcamalarını düş onun dışında aldığı ek eşya varsa parasıni yolla 

+1 oy
(2,627 puan) tarafından

Daha şimdiden böyle yapan evlenince neler neler yapar. Yol yakınken kurtul. 

+1 oy
(6,535 puan) tarafından

Sana bir abla tavsiyesi vereyim güzelce bay bay de nişanlıyken böyle ise evlenınce ne olur sana kızdım mı gider günlerce gelmez boşver yol yakınken dön annesini ara yada msj at nişanlına al eşyalarını bitti diye sonrada pişman olursa affetme kendine yazık etme bak burada bir sürü kadın var kocasından dert yanan keşke evlenmesydim beni kandırdı diye dert yanıyorlar 

+1 oy
tarafından

Bu tam şu bastırma hareketi ve doğru kişiden şüphe etmişsin demek ki daha birde sanane diyip Seni bastırmaya çalışıyor koşarak uzaklaş ve hayatına bak

+1 oy
(4,819 puan) tarafından

4 senedir neden nisanlisiniz bende bunu anlamadim nisan icin cok uzun bi sure hani ogrenci falan olunur tamam ama degilsiniz neyi beklediniz ki aslinda iyi olmus nisanlinin gozu disarda ve yalan soyluyo yol yakinken kendin gotur esyalarini birak gel derim daha onune firsatlar cikacaktir hem kendisi kiskaniyo erkekleri eklemiyo hem kendisi kadinlari ekliyo bisey deyincede yobaz diyo yobazliksa yobazlik benim oocam hic bi yerde mankenlere ya da acik sacik kadinlara bakamaz benimde kimseyi eklememi istemez biz nisanlaninca bi kapattik instagrami 4 senedir acmadik bi daha dusunmuyoruz da 

(23,050 puan) tarafından

Bir yorum daha gördüm böyle dört buçuk senedir nişanlıyız dememiş. Nişanlıyız dört buçuk yıldır birlikteyiz demiş uzun bir sevgililik sonrası nişan olmuş da  olabilir 

(4,819 puan) tarafından

O da olabikir ama 4 sene birini tanimak icin gayet uzun bi sure adam acik net disari bakiyo ve yalan konusuyo 

(23,050 puan) tarafından

Görmek istemeyen görmüyor işte 

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

Nişanı atardım. 

+1 oy
(3,250 puan) tarafından

Bu narsist adama zaten 4.5 yıl vermişsin. Zararın neresinden dönersen gerçekten kârdır. Bende 3.5 yıl verip üstünede 12 yıl evliyim. Değişmiyorlar. Üstelik benim eşim kendisine boşanmak için gidenleri barıştırıp geri yolluyor,bi kendi söküğünü dikemiyor yada istemiyor

Giden 4.5 yıl olsun. 2 kere nişanı atıp sonra evlenmiş biri olarak diyebilirim ki ;keşke bu cesareti bana da verselerdi 

0 oy
(723 puan) tarafından

Belki de Allah sana yol yakınken gösterdi onun gerçek yüzünü evli olsan böyle yapsa ve çocuğunda olsa hadi kalk al çocuğu boşa kolay mı bu yüzden şimdiden bence vazgeç emin ol daha iyileri gelir , hiç bir şeyi emek verdim diye zorlama seni aramaya tenezzül etmemiş bile kaç hafta olmuş belki de bahane aradi gitmek için, şimdi bazı şeyleri görmezden gelip devam etmek kolay ama evlenip sorumluluk alıp bir de çocuk olunca inanki ufacık şey bile ağır geliyor, ben eşimin çok huyunu görmezdem geldim kötü değil ama karakter olarak beklenti olarak farklıydik , sevdiğim için belki görmeden geldim ama evlenince o kadar zorlandık ki ikimiz de bizimde dört yıllık flört dönemi olmuştu, aynı evde birbirimizi yiyecek duruma geldik beklentiler karşılanmıyor aynı evdesin sürekli ayrılmayı dahi teklif ettim aşırı yıprandım ailemin evine gittim bir ay kaldım eşim aşırı çabaladı uğraştı geri döndüm ama hep derim keşke evlenmeseydim , önceye göre daha iyi ama olmuyor işte bir kere kırılınca o yüzden yol ver gitsin emin ol pişman olmazsin

0 oy
(8,639 puan) tarafından

Bilmiyorum buradaki insanların düşüncelerini ne kadar onemseyeceksin ama bende söylemek isterim ki eğer evlenirsen eninde sonunda mutsuz olacaksın balık baştan kokar. Şimdi sen omu terk edeceksin o bir süre peşinden koşacak affet diyecek hayatının dönüm noktası orası olacak. Ya kendi hayatını seçeceksin ya da onun narsist hayatını. 

0 oy
(14,758 puan) tarafından

Yol yakınken dön derim canım kardeşim. Eğer bir erkek seni kısıtlıyor ve kendinin kisitlanmasini istemiyorsa o hep öyle gidiyor. Zamanla değişir olgunlaşır deme kesinlikle bak tecrübe konuşuyor. Sana saygısı olmayan bir insanın sevgisi de olamaz. Sevgi her şey demek değil gün geliyor o sevgi nefrete dönüşüyor en sonunda evde iki yabancı oluyorsun yere düşse elini tutup kaldırmak istemiyorsun

0 oy
(6,605 puan) tarafından

Kurban olduğum Rabbim bazı şeyleri insanın önüne aleni bir şekilde gösteriyor biz kör olduğumuz için görmüyoruz şimdiki zamanı görmezden gelirsen ileride kafanı taşlara vurursun 

0 oy
(196 puan) tarafından

O yoldan dön bacım.ne gönül alma var ne hatasını kabul etme.hayatini zindana çevirmek istemiyorsan yüzüğü at.ve doğum gününmus.direk sen ara esykarini al bitti istemiyorum diye .sevsen bile vazgeç.bu adamdan bir cacık olmaz.evlensende seni sürekli manupule eder.pskolojik baskı en kötüsü 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 419 göst.
0 oy
3 cevap 383 göst.
0 oy
2 cevap 364 göst.
0 oy
7 cevap 156 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cicikiii (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,305 soru