biz 4 buçuk senedir birlikteyiz, nişanlımla çok sorunlar yasamıstım ama hepsini aştım. nişanlım benim güvenimi zedeledi. 4 sene boyunca hep şöyle derdi, ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam,instagramda takip etmem derdi. bende saygı duyardım. benden de aynısını beklerdi. hatta ben çalışıken bana erkekler istek atardı ve bunu onunla paylaşırdım açıklardım istekleri kabul etmezdim falan filan.. geçen gün vatsapta görüntlü konuşurken instagramını paylaştı videolar gösterirken, 2 kadın gördüm. okuldan tanıdığım kız arkadaşları değildi. benim hiç tanımadığım kadınlardı. o 2 kişi.ve 1 ay öncesine kadar yoklardı. bende bunu sordum, birisi sarışın manken bir kadın, cok seksi resimleri var, diğeride iş yerinden arkadaşıymış. neden benim haberim yok bunları takip ettiğinden, neden şimdi gördüm dedim, sanane falan dedi, cok zoruma gitti. sanane ne demek biz nişanlıyız, seksi resimler paylaşan manken bi kadını nası takip edebilirsin ? hayatında ben varken bana ayıp olmuyomu ? bekar bi erkek değilsin ki artık yakışıyomu dedim. diğer kızı sordum. düne kadar iş yerindeki kızları takip etmezdin, ne değişti dedim, sanane alla alla yobazmısın dedi,bende delirdim sonunda bagırdım kızdım. 1 gün boyunca ulaşamadım. annesini arayıp anlattım, annesine demişki, anne o benim iş arkadaşım silemem demiş.. silemem ne demek ? sadece bi iş arkadaşı ? birde nişanlımın profilinde sadece kendi resmi var, hayatında biri varmı yokmu belli olmuyo yani sanal alemde, bunu da düşününce üzüldüm. birde silemem demiş olması cok ağır geldi. sonraki gün mesaj atmış bana, sildim yobaz değilim senin gibi demiş.. evli kadından mı kıskanıyosun demiş, evli olduğunu düşünmedim o kızın, çünkü profil resminde mini etekli cok seksi bi resim var, yani bence evli değildi.
ve nişanlım günlerdir beni aramıyo. yanlış anlaşıldığını düşünen, masum olan bir adam olsaydı, kendini anlatmak için aramazmıydı? çabalamaz mıydı? günlerdir yok. ve ben en son ona ulaştım konuştu, sen bana bagırdın özür dile barışmak istiyosan dedi. şok oldum. ben özür dileyecek bişey yapmadım, iş arkadaşım dediğin kız için bana, sanane diyen suratıma kapatan sensin dedim. sustu. kapattı. birde evliydi şimdi boşanmış da olabilir bilmiyorum dedi o kişi için.. inancımı kaybettim. ve bugun benim doğum günüm.. 3 haftadır yok. umursamıyo. çok zoruma gidiyo. gelip esyalarını takılarını da almıyo.. ne bekliyo anlamıyorum.. 3 haftadır aramayan yazmayan cabalamayan o .. siz olsaydınız ne yapardınız :?