+2 oy
725 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

biz 4 buçuk senedir birlikteyiz, nişanlımla çok sorunlar yasamıstım ama hepsini aştım. nişanlım benim güvenimi zedeledi. 4 sene boyunca hep şöyle derdi, ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam,instagramda takip etmem derdi. bende saygı duyardım. benden de aynısını beklerdi. hatta ben çalışıken bana erkekler istek atardı ve bunu onunla paylaşırdım açıklardım istekleri kabul etmezdim falan filan.. geçen gün vatsapta görüntlü konuşurken instagramını paylaştı videolar gösterirken, 2 kadın gördüm. okuldan tanıdığım kız arkadaşları değildi. benim hiç tanımadığım kadınlardı. o 2 kişi.ve 1 ay öncesine kadar yoklardı. bende bunu sordum, birisi sarışın manken bir kadın, cok seksi resimleri var, diğeride iş yerinden arkadaşıymış.  neden benim haberim yok bunları takip ettiğinden, neden şimdi gördüm dedim, sanane falan dedi, cok zoruma gitti. sanane ne demek biz nişanlıyız, seksi resimler paylaşan manken bi kadını nası takip edebilirsin ? hayatında ben varken bana ayıp olmuyomu ? bekar bi erkek değilsin ki artık yakışıyomu dedim. diğer kızı sordum. düne kadar iş yerindeki kızları takip etmezdin, ne değişti dedim, sanane alla alla yobazmısın dedi,bende delirdim sonunda bagırdım kızdım. 1 gün boyunca ulaşamadım. annesini arayıp anlattım, annesine demişki, anne o benim iş arkadaşım silemem demiş.. silemem ne demek ? sadece bi iş arkadaşı ? birde nişanlımın profilinde sadece kendi resmi var, hayatında biri varmı yokmu belli olmuyo yani sanal alemde, bunu da düşününce üzüldüm. birde silemem demiş olması cok ağır geldi. sonraki gün mesaj atmış bana, sildim yobaz değilim senin gibi demiş.. evli kadından mı kıskanıyosun demiş, evli olduğunu düşünmedim o kızın, çünkü profil resminde mini etekli cok seksi bi resim var, yani bence evli değildi. 

ve nişanlım günlerdir beni aramıyo. yanlış anlaşıldığını düşünen, masum olan bir adam olsaydı, kendini anlatmak için aramazmıydı? çabalamaz mıydı? günlerdir yok. ve ben en son ona ulaştım konuştu, sen bana bagırdın özür dile barışmak istiyosan dedi. şok oldum. ben özür dileyecek bişey yapmadım, iş arkadaşım dediğin kız için bana, sanane diyen suratıma kapatan sensin dedim. sustu. kapattı. birde evliydi şimdi boşanmış da olabilir bilmiyorum dedi o kişi için.. inancımı kaybettim. ve bugun benim doğum günüm.. 3 haftadır yok. umursamıyo.  çok zoruma gidiyo. gelip esyalarını takılarını da almıyo.. ne bekliyo anlamıyorum.. 3 haftadır aramayan yazmayan cabalamayan o ..  siz olsaydınız ne yapardınız :?

33 Cevaplar

+15 oy
(6,246 puan) tarafından

Sizin arayıp sormayan sizin gönlünüzü almak istemeyen bir adam ile ömür geçirmek mi?

Bence bu kötülüğü kendinize yapmayın. 

Hayatımıza insanlar girer çıkar eğer çıkıyorsa bu insandan ders almamız içindir. O insan gibi olmamak için o insan gibi insanlardan uzak durmak içindir. 

4,5 yılınız için ömrünüzü heba etmeyin lütfen. 

(14,878 puan) tarafından

Filiz kitabın ortasından konuşmuşsun canım 

(6,246 puan) tarafından
+1

Önceki postunda da yazmışız ama dinlememiş daha da  dinlemez sanki. 

(53,796 puan) tarafından
+1

bende eski citkgima bu ask can çekişiyor son nefesini verdir yazmistim haha o geldi aklima x☺️☺️☺️

(14,878 puan) tarafından
+1

@ikbal sabah sabah güldüm ya 😊ikboş uzatmamak gerekiyorsa uzatmamak  lazım 

(1,870 puan) tarafından

@Fkolgun yine müthiş haklısın. 

-Reklam-
+8 oy
(9,285 puan) tarafından

Eşyalarını yollar sonrada hayatıma bakardım balık baştan kokar benim hayatımdaki adam vasfı ne olursa olsun koca sevgili nişanlı herneyse bana yalan konuşup birde sanane diyemez 

+5 oy
(1,662 puan) tarafından

Lütfen onunla bi yuva kurma . Daha bekarken bi gereksiz kadın yüzünden böyle yapıyorsa evlenince neler yapar bu sefer çocuk olur bilmiyorum pişman olursun çocuk ayak bağın olur ayrılamazsın da adam hem suçlu hem güçlü sen bence bundan ayrıl lütfen hayatını mahvetme nolur ..l

+4 oy
(1,280 puan) tarafından

Açıkçası nişanlının bu kıza karşı farklı düşüncesi var gibi geldi bana. Yoksa bu kadar uzatmazdı bence meseleyi. 

(6 puan) tarafından
+1

bende onun için üzüldüm. rahatsız olduğumu kızdığımı görmesine rağmen sanane demesi, günlerce suratıma kapatması.. bide güven zedeleyen o. günlerdir yok. bahanesi de, bagırmışım , ama ben hiç sanmıyorum

+4 oy
(3,721 puan) tarafından

Sen mi ayrılacan yoksa biz mi seni ayıralım bacım 

Resmen manipüle ediyor seni ondan sana hayır gelmez boşver gülüm sen daha iyilerine layıksın 

+3 oy
(4,566 puan) tarafından

4 bucuk yildir nisanlisin...cok uzun bir sure degil mi? Yani kirilma ama zaten bu kdr beklemenizde bile hayir yok. 3 haftadir yok diyorsun, ve ulasan hep sen oluyorsun. Hic dusunmeden bak yoluna cnm, bende benzer sebebpten attim yuzugu zamaninda, megersem Rabbim kurtarmis. Sevgine yenik düşme, alışkanlık var arada, ama sana daha nisanliyken defer vermeyene omrunu verme lütfen 

(6 puan) tarafından

aslında 2 yıldır nişanlyız sebebi de bana bi türlü arkamda olacağını hissettirmediği içindi, bursada  yaşayacktık ailemden çok uzakta

(4,566 puan) tarafından

Kolay kolay kimseye ayril demem ama emin ol bu sana bir isaret, kac kurtar kendini. Zaten sana deger vermedigi belli, 3 gun desen anlarim ama 3 hafta... bu is bitmis zaten coktan, gonder esyalarini yuzugunu ve Allah karsina cok daha hayırlısını cikarsin.

(6 puan) tarafından

amin inşallah. 

+3 oy
(2,951 puan) tarafından

Bu adamla evlenirsen hayatini mahvedersin ama sanirim evleneceksin cunki adam.suclu olmasina ragmen arayip ona ulasmaya calisiyorsun yazik gercekten yol yakinken uyan 

+3 oy
(5,131 puan) tarafından

Kusura bakma ama eşyalarını yollar siktiri basardim 

Sen neyi bekliyorsun üç beş...... bulup yatakta basmayimi 

SonunA kadar okudum şu saatten sonra affedersen ayıp edersin 

Şimdi bunları yapıyorsa evlendikten sonra çift çift boynuzları takar sana 

+1 oy
(16,978 puan) tarafından

Bu saatten sonra eski nişanlın gibi duruyor. Sanki artık kafasında bitirmiş gibi, yani sana davranişi onu gösteriyor. Sanane diyemez, bu kadar uzun süre aramıyorsa bu ilişkiyi kafasında zaten bitirmiş o. 

+1 oy
(19,580 puan) tarafından

Bacım baştan göstermiş kendini inanki ilerisi iyi olmaz özgürken def et gitsin narsist birisi belli ki senden özür bekliyor bir de evliyken daha kötü olabilir hazır huyunu görmüşken yol ver gitsin zindan eder hayatını 

+1 oy
(8,193 puan) tarafından

Eğer bunu koca diye alıp yanında gezdirirsen kendine en büyük kötülüğü edersin derim.  Asla onun gelmesini bekleme. Bugün bunu yapan yarın daha fazlasını yapar o potansiyel var .

+1 oy
(22,975 puan) tarafından

Dizideki Kenan Baran dizi karekteri sanıyordum gerçek hayatta da varmış öyleleri sen özür dile ne ya. Kadını kızı takip eder etmez o bambaşka bir şey ama şu tavrı karekterini gösteriyor zaten ilerde böyle bir adamın elinde heba olmak istemiyorsan kaç kurtar kendini 

+1 oy
(3,169 puan) tarafından

Yanlış hatırlamıyorsam ailesi ilede sorunlar yaşıyordunuz ve o zamanda arkadaşlar buna benzer cevaplar vermişti. Sen bitiremiyorsun ama içinde huzurlu değil. Çokta sağlıklı olmayan bu ilişkiden sonra evlilik yolunda ilerlediğinin farkında mısın. İlla nişanlı olduğunuz bey mi bitirmeli

(22,975 puan) tarafından

Şu an ama nişanlıyım deyip ayrılmayacak günün sonunda belki de çocukla ayrılmak zorunda kalacak veya çocuğum var deyip katlanacak görünen köy kılavuz istemez yani baştan sonu belli en gözü ondan başkasını görmemesi gereken zamanda böyle ise hevesini aldıktan sonra kimse tutamaz o adamı 

(3,169 puan) tarafından
+1

@Birbalannesi, canım zaten başından beri post sahibide biliyor ama kendini kurban etmekte gönüllü. Biz burda yapma etme deriz ama nafile. Kafada bitiren insan 3 haftadır aramıyor sormuyoru sorgulamaz. Kim yorum yaptıysa kaç kurtar kendini demiş daha ne denilebilirki. Bu saatten sonra kendi düşen ağlamasın. Eminim bu toksik ilişki yüzünden özdeğeri zedelenmiş önüne bakamıyor. Umarım geç olmadan yeni bir sayfa açar

+1 oy
(1,342 puan) tarafından

Baştan kendini belli etmiş. Narsist,egoist ve manipüle eden erkek tipi bence arkana bakmadan kaçman gereken bir tip 

(6 puan) tarafından

hep öyleydi. ben idare ediyodum.  1 aydır yok. gelip eşyalarını almasını bekliyorum. geldiği gün ne zaman olur bilmiyorum ama evde olmak istemiyorum

(1,342 puan) tarafından

Ya senin burnunu sürtmeye çalışıyor yada kafasında bitirmiş. Sen ona gel eşyalarını al dediysen blöf yapıyor saniyordur. Bence sen de kafanda bitir, önüne bak. Yüzüğünü de eşyalarını da biriyle gönder gitsin. İnan değmez hayatını mahvedersin

(6 puan) tarafından

aslında hiç gelmesini istemiyorum.. çünkü gelip kızınız bağırıyo çağırıyo diyip kendi hatasından bahsetmeyeck. bende deliricem.ağlayacağım falan.. bunu yaşamak istemiyorum. aslında kargoyla gönderme kafasındayım ama takılar kaybolursa vebal almak istemiyorum

(1,342 puan) tarafından

Başka şehirde mi? Yani güvendiğin biriyle gondermen daha mantıklı bence 

+1 oy
(1,650 puan) tarafından

Yapılan bir araştırmaya göre Aşkın ömrü 3 yıldır. Nişanlınız size olan heyecanını kaybetmiş o aşikar. Sevgisi ne durumda bilemem ama dışarıya gözü kaymış o net. Sizi gözden çıkarmış.  Guvenınızı zedelemesine rağmen onarma çabası gütmemesinden ben bunu anladım. Kendisiyle çelişen o. Sananae diyerek pişkinlik ediyor. Üstüne üstlük senden özür beklıyor ya o erkekten adam olmaz canım

(1,342 puan) tarafından
+1

Sevgisini bilemiyorum da saygısını kaybettiği kesin

(5,131 puan) tarafından

Bence ortada sevgide saygıda kalmamis

+1 oy
(140 puan) tarafından

B

Arkadaşım sen neyi bekliyorsun balık baştan kokar hazırla Nisan bohcasini götür ver gel yoluna bak başka bir konuda ben haklıyken eski nişanlım aynısını yaptı hazırladım bohcasini versim geldim çok şükür eşimle tanıştım ve evlendim iki cocugum var şimdi iyi ki diyorum Allah kurtarmış benim bide ilk sevgilimdi görücü usulü tanışmıştık ona rağmen nişanı bozdum başta çok üzüldüm şimdi ise iyiyim eşim diyorum jerseyde vardır bir hayr sende yoluna bak abla tavsiyesi 

+1 oy
(2,776 puan) tarafından

Bundan koca olup birde çocuk yapacağını düşün. Zaten kendi kararını verirsin. 

+1 oy
(2,133 puan) tarafından

Sen mi ayrılmak istersin yoksa biz mi ayıralım?

+1 oy
(3,327 puan) tarafından

Vaktin varken ayril omrunu curuttugune degmez bastan boyleyse sonu dahada book bu isin kurtar kendini heba etme degmeyen insanlar icin topla esyalarini gonder ailesine 

+1 oy
(1,490 puan) tarafından

Şanslıymışsın aslında evlenmeden sana gerçek yüzünü göstermiş. Ya sonradan gösterseydi. Bence yol yakınken vazgeçebilirsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 419 göst.
0 oy
3 cevap 383 göst.
0 oy
2 cevap 364 göst.
0 oy
7 cevap 156 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cicikiii (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,865 soru