0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kayınvalidem 5 yıl önce eşini kaybetti. Yani eşim de babasını. 

Kayınvalidem ile dün oturduk kayınvalidem yaşam koçluğu yaptığını iddia ediyor dün masada otururken biz eşimi görüyoruz o da bizi görüyor enerjisi bizimle hissediyorum dedi hatta iletişime geçtiğini neredeyse tövbe hâşâ iddia etti. Bunun dışında tuhaf takıntıları da var günlerin renkleri olduğunu düşünüyor buna göre giyiniyor sayıların uğursuzluğuna vs inanıyor. Eşimle ev tutacaktık bunun için ritüel yaptığını söyledi bunu söyledikten sonra ben gerçekten çok tuhaf hissettim. Eşimle konuştum böyle gitmez diye psikoloğa götürelim diye ama eşim de geçiştiriyor. Ne yapmalıyım sizce hiç takmadan devam mı etmeliyim eşime de birlikte seans yapıyorlarmış para için ödeme gelmesi için vs.

9 Cevaplar

+4 oy
(3,169 puan) tarafından

İnsanların bir şeylere bağlanma, inanma ihtiyacını anlıyabiliyorum. Eğer size , kendine bir zararı yoksa karışmayın derim

-Reklam-
+1 oy
(345 puan) tarafından

Belki ezoterizm spritüelizm numeroloji ile falan ilgileniyordur. Takip ettiğim birkaç numerolog günlerin rengini söylerdi, şu gün şunu giyin vs diye

0 oy
(135 puan) tarafından

Ritüel var canım herkesin inançları farklı açıkçası bence evrene inanıyorum diyince insanlar bön bön bakıyor tuhaf bir şey yok bunda 

tarafından

Anladım canım tabii herkesin kendi düşüncesi 

(135 puan) tarafından

Anlatım şekli farklı olmuştur belki ama ritüelde öyle korkulacak bir şey değil hangi ritüeli yapıyor acaba rakamları falan var onun 

0 oy
(5,780 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin

0 oy
(16,978 puan) tarafından

Rahat bırak kaynananı Ümmügülsüm 😂. 

0 oy
(2,133 puan) tarafından

Amerikalı sarışın bı medyum kadın var. O da aynı böyle ölülerle iletişime geçiyor. O geldi aklıma 

(3,169 puan) tarafından

Tlcde bende görmüştüm😄

(2,133 puan) tarafından

Kaynana ona özenmiş heralde 😀

0 oy
(4,017 puan) tarafından

Bence bu tarz şeylerle uğraşan insanlar en sonunda deliriyor. 

0 oy
(53,796 puan) tarafından

Allah akil fikir versin en son Ece gürel de ormanda kayboldu gördük sonunu dogru yoldan sasmamak lazım gunlerin renkleri ne renkmis peki ona göre giyinelim bizde ☺️ takma sende he de gec ama tedavi olmasi lazim bilemedim ya 

0 oy
(4,141 puan) tarafından

Ablamin bir arkadaşı öyle. Enerji bilmem ne seanslarina takmış kocasıyla boşanma noktasına geldiler 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 282 göst.
0 oy
2 cevap 199 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,673 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,899 soru

24,036,839 cevap

328,969 kullanıcı

...