+1 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (713 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar çocuğunu kıskanan var mı ? Şöyle diyim benim annem babam kardeşlerim çocuklarımı elimden alıp hiç vermemezlik yapmıyorlar ama eşimin ailesi kaynaanm görümcem geldiklerinde hiç çocuğumu vermiyorlar bana kucağıma aldığım saniye elinden alıyorlar ve ben kıskanıyorum ailem öyle değil normal mi ben mi abartiyorum. 2.ocucugum 1 ay oldu 2.dogurdum lohusalık falan olduğunu düşünmuyorum çünkü ailem aldığında o his olmuyor belki ailen diye düşüneceksiniz ama alakası yok ailem gelip elimden hiç almıyor yada hiç bana vermemezlik de yapmıyor geriliyorum sinirleniyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

ne guzel iste alan alsin sende bos kal rahat kal dinlen :) eziyet cekmeye niye meraklisinki bu sicakda . ay keske benimkiler alsa 24 saat vermese bana . gunde bir iki saat sevmek yeterli. mumkunse uzak olsun bende rahat kalayim neguzel iste.

unluler cocuklarini bakiciyla buyutup arada derede sevmeye yemek beraber yemeye oynamaya falan z belki yaomadim dememek icin alt degismeye aliodur arada bi. ne guzel emzirmeden emzirmeye . onun harici bebegin vocugun butun derdi bakicida anne rahat kalio keyfle cocuk huyutuo cogu zengin unluler bole .

(5,781 puan) tarafından
+1

Casperiye sen niye çocuk yaptın 😀 evlenmeden önce ilk işin bence kordonlarini bağlatmak olmalıydı 🤣

(9,079 puan) tarafından

aslinda vocuk yapmak icin evlendim :) de bi tane yapsam yeterdi. ikinci zaten kazayla oldu😂

-Reklam-
0 oy
(16,989 puan) tarafından

Hiç kıskanmadım kimseden. Sonuçta herkes sevip geri verecek mecbur. Kimse başkasinin çocuğunu alip sahiplenecek değil. 

0 oy
(19,649 puan) tarafından

Alsınlar bende oturuyom mis gibi valla hemen geri verecekler diye korkuyom hatta😂😂

(713 puan) tarafından
+1

Ya hiç vermiyorlar sadece kendilerinin gibi sahipleniyorlar elimden sürekli alıyorlar 

(19,649 puan) tarafından

Kız bişey olmaz sevsinler ne olacak sonuçta akşam olunca evine geleceksin oradayken alıp sevsinler takma kafana boşver 

(1,569 puan) tarafından
+1

Kız onların torunu ya hani sahiplensinler ne güzel. 

0 oy
(717 puan) tarafından

Asla kıskanmam biri alınca miş gibi dinleniyorum valla iki dk bile olsa insan rahatlıyor sen takma kafaya onların torunu eğer Zarar vermiyorlarsa bebeğe istemediğin şeyleri yapmıyorlarsa ve sırf sen iş yap diye bebeği almıyorlarsa sorun yok cnm akışına bırak sende dinlen senden alacak halleri yok

0 oy
(101 puan) tarafından

Kıskanmak değil ama ben ilk kızım doğduğunda kimseye vermedim. Hala da aynı vermem kimsenin kucağına. Şimdi ikinci kızım olacak yine ayni şekilde vermem kucağa, yaklaştırmıyorum bile. Hastalık kapıyor sonra. Uzaktan bakıp sevebilirler. Sonuçta oyuncak bebek değil. Çok istiyorlarsa kendileri yapsın bir tane.

(135 puan) tarafından

Abartmayın 

(101 puan) tarafından
+1

Abartmıyorum herkesin kendi düşüncesi. Ben ilk kızımda hastalık bulastirdilar 2 aylıkken ve kızım her ay 10 adet iğne yemek zorunda kaldı. Crp si hep yüksekte. Hiç düşürülemedi hastanede yatış yapıldığı zamanlar oldu. Bağışıklığı ile ilgili bir sıkıntısı yoktu bütün testleri yapıldı. O yüzden abartmayın diyemezsiniz. Yeni doğan bağışıklığı olmaz ve kimsenin buna hakkı yok, sırf sevmek istedikleri için bebeğimin sağlığını görmezden gelemem.

0 oy
tarafından

Hiç kıskanmam hatta daha yeni tatilden geldik , tatilde sürekli kaynana kayınpedere iteledim çocukları 🤣😂 hatta bana verdikleri zaman sinirlendim bile alın az bakın diye 🤭

0 oy
(23,003 puan) tarafından

Çocuk ilk doğduğu zamanlarda sadece böyleydim bence bunun çocuğu çok sevmekle veya kıskanmakla alakası yok eş anormal tavırlarından kaynaklı benimkiler de öyle idi sanki çocuk onlara aitmiş gibi onları daha çok sevecekmiş gibi davranıyorlardı  o dönem panikledim ama büyüdükçe aştım bunu çocuk onlarda iken nefes almak için kendime zaman tanıyorum şimdi büyüdü oğlum onlar bana geldiğinde onlara bırakıp dışarı çıkıyorum veya onlarla dışarıya gönderiyorum çünkü günün sonunda onlar gidecek ve çocuğum benimle kalacak veya ben oğlumu alıp eve döneceğim diye düşünüyorum 

(713 puan) tarafından

Haa işte demek istediğim şey anormal davranıyorlar sadece onları sevecek edecek sadece onların gibi davranıyorlar

0 oy
(135 puan) tarafından

Millet şaşırmış net biri benden alıyor diye mutluluktan havaya uçan ben kasmayın bu kadar ya valla iki çocuklu bir annesiniz ister istemez yorgun argın ve uykusuzsunuz ne var alsalar ailenin hakkı olduğu kadar eşinin ailesinin de alıp sevme hakkı var yani k

(713 puan) tarafından

Sevmesinler demiyorum ama sadece onların sadece onları sevsin bana hiç vermiyorlar anormal şekilde sahipleniyorlsr ellerinde olsa emzirirler

(135 puan) tarafından

İki erkek çocuk annesiyim gerçekten çocuk büyütmek kolay değil hepimiz çok iyi biliyoruz ama yani canım alsınlar sevsinler Türklerde düz mantık yani sevmeyip dışlamaları daha mı iyi buraya yazmak yerine gidip şikayetini onlara bildir biraz büyüsün öyle alın sevin öpün de

0 oy
(1,348 puan) tarafından

İnşallah ben ikinciyi dogurunca kaynanamgil benim de elimden alıp vermemezlik yapar da biraz uyur dinlenirim 😂😂😂

(135 puan) tarafından

😂😂valla kızzz ben ikinciyi doğurdum baksalar verecem 

(1,348 puan) tarafından

Aynen ya baksınlar az yatıp uyusam 😂😂

0 oy
(864 puan) tarafından

Ne guzel seviyorlar.Gunun sonunda zaten gidecekler biraz dinlen sende.

(3,081 puan) tarafından

Bende çok kıskanırım çocuklarımı dört çocuk annesiyim ama çocuk ne kadar çok sevgi görürse o kadar güzel gelişir 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,130 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zlyh-a 22& (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 964 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
21 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 793 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,077 soru

24,039,097 cevap

329,049 kullanıcı

...