0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından

Kızlar ben kredi cekmıstım ödedim taksit ama esım işten çıktı diye şuan işsiz ödeyemedim banka avukata vermiş herhalde aradı açtım diyor ki evinize haciz gelıcek esım diyor haciz yok artık korktmak amaçlı dedi diyor haciz varmı cidden çok üzgünüm artık hayattan yaşamak istemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hakim kararı olmadan haciz olması imkansiz ve daha yeni avukata verildi selamun aleyküm yani bismillah. Bir an önce çabucak parayı alma peşindeler

-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

avukatlik masraglari temerrut faizi hepsi ustune bindikce biner hic altindan kalkamayacaginiz miktar olur. haciz esinin maasina konur nebilim en ufak banka hareketine konur hesabiniza kinir ev bark varsa banka satisa cikarir gelip evden koltugu tv yi alirlarmi bilmiyorum da.sinucta odenecek yani o birc banka haci baba tekkesi degil kimsede bir kuruş birakmaz alir.avukatla gorus bircu yapilandirin en azinda taksit taksit odersin

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Haciz hemen gelmez gelse de evde aynı eşyadan 2 tane olması lazım kötü taraf eve haciz memuru gelince o masrafları da size ödetiyorlar diğer konu avukat ile pazarlık yapın  peşin versek ne kadara düşer veya 2-3 parça halinde ödesek şeklınde tabı faiz işlemeye devam eder ama en azından borç düşer

0 oy
(101 puan) tarafından

Temel ihtiyaç olan eşyalarınıza dokunamazlar. Tv iki tane ise birini alabilirler. Onun dışında üzerinize bir şey varsa ona el koyabilirsen sadece.

0 oy
(2,644 puan) tarafından

Kardeşimin kartları 7 sene oldu hiçbir şey olmuyor. Maaşına haciz geldi. Maaşının dörtte birini alıyorlar aylik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 36 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu