pazara da daha süslü gidemeyiz ama lütfen 😂💙
Tam bir şeker maşallah ❤️ ben giyim konusunda aslında şöyle dikkat ediyorum pembe giydirmiyorum oğluma çünkü maalesef gay LGBT çok arttığı için linç gelir mi bilmem ama ben saygı duyamıyorum duymuyorum oğlumun da kimliğini bilmesini istiyorum ona göre giydiriyorum dün postu gördüm ama erkek gibi falan da değil araba giyiyor diye erkek olmuyor onlarında beğenileri var sonuçta ben sadece renklere dikkat ediyorum
abartı bir şey olmadıktan sonra sorun yok bence. bi erkek pembe de giyebilir ama o pembe nasıl bir pembe? üstünde çicek böcek varsa olmaz bence ama atıyorum güzel bir polo yaka tişört olabilir.
Ben tercih etmiyorum pembe giydirmem 😂
Yaaa çok tatlı olmuş buda bizim pazar kombini 🤣🤣🤣 benimki tam süslügillerden
üstündeki kıyafet benim kızlık😍 araba sevdiği kadar micky mouse da seviyor 😅
Hediye edelim canınız sağolsun bizde 4 rengi daha var 🙈🙄 benim kızımda öyle Minnie mouse aşığı
masallah aman milleti bisver bikere hokka gibi barbie burnu yeter dogustan estetikli🧿🧿
ahahah sağol canım 😘
Çok şeker maşallah annesi. Bende araba desenli falan giydiririm ne olucak mavi yeşil her rengi de giydiriyorum çocukların rengi yok ki kimsede karışamaz
burda bile biri dedi bunu giydirme ilerde fotoğrafına bakar üzülür diye 😂
Ay ne alakaymış saçmalamış
MasaAllah canm. Boşver insanlar için yaşama herkes imkanina gore giydiriyor. Bazen bir buyuk cocugun kucukluklerini kardeşe giydiryoruz tabiki çok dikkat cekici birsey olmadigi sürece. Hergün abiye giydiricek halin yok olmasi gereken temiz hijyen olsn yeter önemli olan güzel ahlak ❤️ prenses zaten kendiliginden güzel
tabii ki dediğinin her kelimesine katılıyorum.
Çok tatlı olmuş:)
teşekkür ederiz 🤗 bir de şu 2 yaş sendromu olmasa😂
Ahahajhdjs evet evet bu sefer olmuş maşallah 😂
teşekkür ederiz 😅
bu sefer tam bal 🍯 gibi olmuş
bana her hali bal 😍
Ben kız erkek çok ayırt etmem yaa tabiki bariz cinsiyetci kıyafetler hariç herşeyi giydirirm
absürt bir şey olmadıkça bence de sorun değil
Maşallah barek allah çok güzel olmuş
Başkalarının yok onu giydirme yok bunu giydirme dediklerine bakma..bosver geç takılma.
Cocuk bu
Benim 5 yaşında erkek
Elbise etek hariç herseyi giydiriyorum
Herseyin bir usulu kaidesi vardır
tabii ki öyle.
Bu sefer de beden ayı giydirdin diye laf ederler.. kimseyi memnun etmeye çalışma. Ben oğluma pembe zıbın giydirmisligim var 😁
zıbından ne olacak canım😅
Maşallah güzelliğe ben diğer halini de sevmiştim. zaten kızıma barbie li fln şeyler hiç almam sevmiyorum araba da olur dinazor da mavide çocuk bu neyi severse Allah bağışlasın 🥰
amin, hepimize bağışlasın 😍
Her hsliyle guzel prensesim masaAllah sana 😘😘♥️
teşekkür ederiz😍
Fıstık gibi olmuş.
Zaten fıstık gibi ne giyse yakışır🤩😍
teşekkür ederiz 🤗🤗
Canım takılma böyle şeylere benim kızım bebekken erkek gibi derlerdi hep pembe giydirdiğim halde sorarlardı hatta karnındayken bile bir kadın benimle iddalaşmıştı bu erkek karnı diye halbuki kızdı yani o yüzden insanlar boş boş konuşmak için var Allah bağışlasın maşaAllah subhanaAllah prensensese
sağol canım 🤗
1,467,011 soru
24,038,111 cevap
329,027 kullanıcı