0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kayınvalidemin yarın misafirleri gelecek. Dün ona gittiğimde misafirler için 2 gün belki de 3 gün öncesi artık ne zaman yapmıştır bilmiyorum kahve sunumlukları hazırlamış. İşte tepsi kahve su bardağı buraya kadar normal ama yanında da açık bir şekilde ambalajsız çikolata lokum draje falan koymuş bunları oğlunun odasına koyup çarşafla üstünü kapatmış. Yani ambalajsız gıdaların 3 gün öncesinde hazırlanması bu sıcakta bana biraz tuhaf geldi ya sizce ben mi abartıyorum daha evinde bir şey yemem 

9 Cevaplar

+3 oy
(1,102 puan) tarafından

E yani bunu buraya anlattın şimdi ne oldu haydi kizlar toplanın kayınvalidesinin dedikodusunu yapalım da gelin rahatlasın biraz  sanki sana zulüm etmis sanane onun misafileri yiyecek sen ne dert ediyorsun çok zoruna gittiyse o an onu uyarsaydin buraya yazacağına

(1,490 puan) tarafından

Aynen öyle. 

tarafından

Keyfim öyle istedi, Sanane ? Avukatı mısın 

-Reklam-
+2 oy
(16,985 puan) tarafından

Kahve pişene kadar hazırlanacak şeyler için niye bu kadar acele etmiş. Erir zaten bu havada dişarda çikolatalar. 

tarafından

Bilmiyorum biraz tuhaf birisi :( 

0 oy
(7,466 puan) tarafından

3 gün önceden hazırlaması saçma olmuş. Hadi fincanı tepsiyi hazirladi normal ama yiyecekleri paketinden çıkarması iyi olmamış bu sıcakta 3 günde bozulur 

tarafından

Ben de çok şaşırdım ya birde illa ki üstü örtülü olsa bile mikrop bakteri gelir hava alıyor yani 

(5,781 puan) tarafından

Valla üzerinde böcek bile gezebilir,😀

0 oy
(680 puan) tarafından

Ahahaha çok güldüm kız demekki hemen yesinler icsinler kalksinlar modunda 

tarafından

Bence çok kaygılı o yüzden 

0 oy
tarafından

Gıdaların bozulup bozulmamasından daha önemli bi sorun var bence kayınvalidenin psikolojisi pek normal görünmüyor bu derece bir kaygı problemi varsa destek almalı misafir gelince misafirle sohbet ederken bile iki dakikada kahvenin yanına bi şeyler çıkarılıt koyulur 3 gün önceden sunum hazırlamak nedir şaka gibi 🤨

tarafından

Evet bende hijyenini geçtim psikolojik sorununun olduğunu düşünüyorum 

tarafından

Üzüldüm onun adına evinde yiyip yememeyi düşünmek yerine destek olsanız daha iyi olur. 

0 oy
(370 puan) tarafından

Bence kayınvalıden cok kaygılı. Benimkide öyle mesela çanta boyutundaki valizini 15 gün öncesinde hazırlar 5 dklık iş o an yapsa. Çok kaygılı ve aceleci o iş aradan çıksın ister her işte böyle tahammülsüz. Bence seninkide oyle

0 oy
(4,784 puan) tarafından

Niye simdiden yapmiski sacma hani yeni evli falan olur ya da elim yavas erkenden hazirlayin denir anlarim o da kahve sunumunda mi olur ben 2 gun onceden evimi guzel bi temizlerim salondaki masamin onunde koltuk var normalde kendimiz mutfakta yedigimiz icin o masayi pek kullanmiyorum cunku misafir gelecekse kullanirim koltugun yerin degistiririm banyo wc yikarim evimi siler süpürürüm falan bi onceki aksamdan se duracak yemeklerimi yaparim hani corba olur tatli olur ara sicak olur falan onladi yaparim ana yemegimi hazir tutarim sabah kalkinca hemen kapan yemeklerimi yaparim sonra evimi kontrol ederim bi yerde bisey var mi diye misafir gelmesine yakin cayimi demlerim salatami yaparim mezelerimi hazirlarim daha da vakit kaldiysa o zaman hadi yapayim kahve sunumunu da 3 gun onceden hazirlamak sacmalik ustunu ortmus toz toprak olmaz da ne gerek var yani 

0 oy
tarafından

Ben kalabalık ve özel misafirimse geceden yapar strecle tek tek kapatırım ama hava çok sıcaktı çikolatalar erir üç gün önceden çok saçma 

0 oy
(18,473 puan) tarafından

Kayınvaliden abartmış okey de daha evinde bişey yemem içmem demek ne alaka çikolata vs erirse onun sorunu seni ilgilendiren kısmı ne aşko ?

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 367 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 686 göst.
0 oy
10 cevap 503 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,029 soru

24,038,362 cevap