+1 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,628 puan) tarafından

Bebekleriniz de kundağı ne zaman bıraktınız 40 günlük bizimki alışacak gibi değil çırpınıp kundagini da açıyor yarım kundak aldım o yüzden nasıl bıraktırmaya alistirdiniz birde kendi kendine uyumaya ne zaman basliyorlar benimki emziği ağzından düşürdüğü için sürekli uyuyana kadar biz tutmak zorundayız 🥲bide emzik bıraktırma var ilerleyen dönemde onu saymiyorum bile 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,023 puan) tarafından

kendi dönmeye başlayana kadar kullanabilirsin. zaten bir süre sonra kendisi istemez kundağı

-Reklam-
+1 oy
(4,054 puan) tarafından

Beş aylıktı zorla bıraktım 

+1 oy
(1,463 puan) tarafından

5 aya kadar kundak kullandım bi zarar da görmedim aksine yarar gördüm yaz ayı geliyor diye bıraktım sadece kolları bağlıyordum zamanla kendi açmaya başladı bende zamanla gevşek bağladım alıştı ellerinin çıkararak sende önce bir kolunu bir kaç hafta sonra da iki kolu birden çıkar zamanla alışır 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

kendi kendine uyumazki bebek. emzik aliosa dunyanin en sansli annelerinden say kendini iki senen zindan gibi gecmez mis gibi rahat gecer . emzik yeterki emain de biraktirmasi kusur kalsin . emziksiz kafani daglara taslara vurursun 😀anne memesinden bile daha onemli emzik. kundan 4 bucuk aya kadar kullanabilirsin yuzukoyun yatar 2 aydan sonra oyle cirpinmasi azalio rahat olui

(1,063 puan) tarafından
+1

Benim kizim 4bucuk aylik emzik istemedi alistiramadim amma cokda fark etmiyor zor olmadi tabi bundan sonrasini bilmem

+1 oy
(1,063 puan) tarafından

40gun yarim kundak yaptim.40nan sonra kundak yapmadim.4aylik emzik hic kulanmadik.Havalarda sicak kundaksiz yatir bence

+1 oy
(720 puan) tarafından

Bilmiyorum şanslı mıyım şanssız mı kundak yapıyordum tam alıştı derken kalça çıkığından dolayı bırakmak zorunda kaldım daha kırklıydı benim kızım ve şu an 4 aylık Bebek emzik tutmadığı için hep mememde emmese bile ağzında istiyor ve diş dönemi başladı 2 haftadır kızlar bol bol dua edin bana lütfen 

(1,628 puan) tarafından

Bende emziği tutuyo ama düşürüyor 

(720 puan) tarafından

Ben ona da razıyım kendini kusturuyor bağırıyor ağlıyor plastik olan hiçbir şeyi sevmiyor zar zor diş kaşıyıcı veriyorum onu da biraz ısırmaya çalışıyor sonra ağzından atıyor 

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

3-4 aylik olana kadar kullanabilirsin. Ama hazir fermuarli olanlari tavsiye ederim. Acip agzini,yuzunu kapatabilir kundakla. 

Benim ki 1 aya anca alismisti 4.ayda biraktik bizde. 

Suan 3.5 yasinda hala kendi kendine uyumaz. Kitap okurum sansliysam okurken dalar. Onun haricinde sacini severim,sirtini sivazlarim. Ortalama 45 dk fa anca uyur. 

Kisacasi hosgeldin aramiza umarim bebegin uykuyu seviyodur :)

0 oy
(3,545 puan) tarafından

Şükür hiç yapmadım rahat rahat uyutup kaldırdım şimdide kendi kendine yatar uyur

(1,628 puan) tarafından

Nasıl hep sıçrayıp uyanıyo 

0 oy
(1,299 puan) tarafından

Ne emzik ne kundak hiç biri yok 🥲

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 267 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Alyam (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 508 göst.
0 oy