+2 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (22,890 puan) tarafından

Gü naaaydınnnnn napıyosunuz kızlar bebeler uyandımı enerjileriniz moraliniz nasıl bugün neler yapmayı düşünüyorsunuz güzel bir gün diliyorum hepinize 🌸🌸

Ben bi saatt önce uyandım kocişim evde uyuyor ona bazlama yapıcam sever hamuru yoğurdum dinleniyor dün eve dipköşe giriştim işim yok bi tek yemek yapıcam ne yapsam bilmiyorum ama düşünme aşamasındayım şuan kahvemi içtim çay koyucam sizler napıyosunuz bakalım 😊

image

13 Cevaplar

+2 oy
(14,723 puan) tarafından

Evi dün sildim süpürdüm bugün enerjim sıfır koltuğa tunedim 😁

(22,890 puan) tarafından
+1

😃😃 tam sen çay iç bari 

(14,723 puan) tarafından
+1

Zıkkım iç diyen biliyom ama o da bana göre değil ben soğuk şeyler seviyorum 😁

(22,890 puan) tarafından
+1

😁😁😁😁 hahahahhaahha yaa kahkha attımmm

(14,723 puan) tarafından
+1

Gülmek iyidir insanı diri tutar 😅

Bide benim posta bakım bana fikir verir misin 🥰

(22,890 puan) tarafından
+1

Hemmeeen 🥳

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Günaydın canımcım kocamla azcık kavgaliydik tatlıya bağladık iyiyim çok şükür moralim enerjim elhamdülillah çok iyi 🥰 sabah 7 den beri uyanığım işlerim bitti çamaşır falan hepsini hallettim şimdi bir çorba koydum kalkıp biraz yaprak toplarım sarma yapacam ama öncesinde kahve içmem lazım başımın ağrısı tuttu sana da afiyet şifa olsun canım ellerine kollarına sağlık şimdiden 🤗

(22,890 puan) tarafından
+1

Olur olur aile içinde öyle şeyler mucukss sevindim iyi olmana hüloşum güzel insan dikkat et kendine seviliyosun afiyet olsun şimdiden kolay gelsin 🥳🥳

tarafından
+1

Çok teşekkür ederim canım benim o senin kalbinin güzelliği  😘💜 oluyor ya kimse dört dörtlük değil canooo önemli olan birbirimizi anlayıp tatlıya bağlamak 😁

(22,890 puan) tarafından
+1

Aynen öyle aha bende kavga ettim geldim şimdi daha yatacakmış saate bak kalk diyorum az daha uyuyum bu erkek milleti ne kadar meraklı uyumaya gı 🤣

tarafından
+1

Gııı karışma anam bende uyumuyor diye dertliyim zabahın 6 da ayakta dikiliyor yahu 6 ne demek 🤦‍♀️😁

(22,890 puan) tarafından
+1

Ay ben erkenciyim valla oda erken kalksa keşke 🤣🤣 camız gbi uyuyor 😆😆

+2 oy
(18,405 puan) tarafından

Bulaşık yıkadım sadece. Şimdi yatakları toplayacam. Eşimi kaldırabilirsem içerdeki minderleri kaldırıp süpürecem her yeri. Kaç gündür misafir gidip geliyor evle doğru düzgün ilgilenemedim.

(22,890 puan) tarafından
+1

Kolay gelsin canım 🥰

+1 oy
(2,856 puan) tarafından

Turkiyeye dönüş başladı bizimde 😁

(22,890 puan) tarafından

Nerdeydinki aşgo 😁😁

(2,856 puan) tarafından

Bulgaristandaydim dünde yunanistandaydim denize gittim 😀 bugunde eve dönüyoruz 

(22,890 puan) tarafından

He gördüm oh sefan olsun 😃😃😃

+1 oy
(577 puan) tarafından

Canim ohlani uyutavikirsem binayı silecem bende ev öylece kalacak bugün nohut yemeği yaparsam yeter

(22,890 puan) tarafından

Kolay gelsin canım

(577 puan) tarafından

Sağol cnm

+1 oy
tarafından

Hayırlı günler canım afiyet olsun sabah kalkınca içtim hemenn. Akrabalarla mücadale diyorum o kadar 😅 

Şu fincanından çiftli denk gelse alıcam ama altılısını bile görmedim hiç mağazalarda

image

(22,890 puan) tarafından

Bende 6 lı arıyorum ya görsem alıcam çok beğeniyorum 🤭 hayırdır kz noldu 😁

tarafından

Trendde var ama desen kalitesine pek güvenemedim ya bak istersen 

Aman bi yandan benim aile bi yandan eşimin. Yeni düzene girmiştik bayramla ama yine ağzım açılacak gibi😂

(22,890 puan) tarafından

Kız ahanda bunu ordan aldım ben trendyoldan aldım gayet iyi geldi geçen sene aldım

tarafından

Yaa hangisi olduğunu biliyosan atar mısınn. 

0 oy
(4,655 puan) tarafından

Gunaydin hayatim basim ayri disim ayri agriyodu uyandigimda cocuk sabah 6 da burun kanamasiyla uyandi hemen farketmis Allahtan havalar cok sicak basladik yine tedirgin oldum uykum parcalandi sonrasinda da iyi uyuyamadim bi de hasta olmuşum onlar basimi agritti disime noluyo anlamadim kirikti zaten de apse yapmis sis sabahtan bi kahve ictim popkek yedim agri kesici icin yiyemiyorum ki baska bisey duruyorum oyle evim toplu zaten aksamdan toplayip yattim camasirlari topladim katlarim birazdan yemekleri hallettim cocukla birliktr tv mercimek corbasi yaptik piric islattik patlicanli kiymali bi firin yemegi yaptik yelpaze miydi neydi ismi bilmiyorum firinda suan bulasik makinasini calistirdim salavat yetistirmem gerekiyo onlari bitirip dinlenecem az suraya bakiyim dedim 

(22,890 puan) tarafından

Geçmiş olsun bitanem nasıl oldun benimde oğlan sıcakta oynayınca kanıyo burnu çıkarmıyorum dışarı valla iiş hiç bitmiyor yaaaa

(4,655 puan) tarafından

Uyiyim cok sukur gecti Allah razı olsun sorma ya sicaklardan hep cocuklarin burnu kaniyo esimin de kucukken oyleymis benim hala kanar bazen sicaktan normal yani cocuklar napsin doktora da goturdum bisey yok dediler 

0 oy
(259 puan) tarafından

Hepsi sıfır bıktım ben eşimin oğlunun eşimle aramızı haksız yere bozmasından 

(22,890 puan) tarafından

😔😔😔 eşinle konuştunmu canım

(259 puan) tarafından

Herkes kafasında bi dünya kurmuş kendince doğru ama asla adalet olmayan yaşayıp gidiyor 

0 oy
(1,713 puan) tarafından

Kızım erken kalktı 6 da güne başladık çok kötü hastayım zar zor bi kahvaltı hazırladım koltuğa uzandım hamile olduğum için ilaç da içemiyorum kızım da ekstra huzursuz sabahtan beri ağlıyor beraber uyumustuk evimin karşısında inşaat var bağıra bağıra konuştukları için çocuğu da uyandırdılar yemeğim de yok bugün 

(22,890 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım

0 oy
(14,756 puan) tarafından

Hava bin beş yüz derece kız anam keyif meyif yok. Raporu halledebilsem anneme gidecektim son haftayı alamadım. 😪

(22,890 puan) tarafından

Yaaaa 😔

0 oy
(364 puan) tarafından

Enerjim berbat durumdaa:(( bulantı ilacım bitmiş sabahtan beri sürünüyorum😬

(22,890 puan) tarafından

Kız aldırsanaaa 🥲

(364 puan) tarafından

Kavuştum 3 paketimedee😅

0 oy
(6,685 puan) tarafından

Afiyet olsun ablam bende de büyük temizlik günü halıları kaldırdım temizlik yapıyorum çok yoruldum 2 dk dinleneyim dedim çok sıcak 😅 

(22,890 puan) tarafından

Aman iş bitmiyor büşşş 😁

(6,685 puan) tarafından

Sorma eşim bugün mesaiye gitti bı uyumuşuz kızla aradı saat 11 49 ölü gibi uyumuşum 🤣🤫

0 oy
(766 puan) tarafından

Afiyet olsun :) bayılıyorum şu fincanlara. Nereden aldınız acaba? 🥲

(22,890 puan) tarafından

Trendyoldan almıştım canım bende çok seviyorum 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 507 göst.
0 oy
47 cevap 2,641 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy