0 oy
278 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,831 puan) tarafından

Kızlar selam, dahiliye doktorundan randevu aldım babam için ama geç kalacağımız kesin gibi. Randevuya geç kaldigimizda iptal mi okuyor gün içinde geçerli mi oluyor bilen varsa yazabilir mi 

13 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından

Gün içinde gidebilirsin diye biliyordum. En azından bizim olduğumuz yerde böyle. Her yerde öyle mi bilmem

(2,831 puan) tarafından

Ya bende öyle biliyorum ama emin olamadım inisiyatif gösterir diye düşünüyorum bende 

-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından

Arama imkanınız varsa arayın bende geçen gün az kalmıştı gidemiycektim beni aradılar gelecekmisin diye bende araba bulamadım dedim tamam yarın gel dediler dahiliye bolumuydu

(2,831 puan) tarafından

Ya burdaki büyük hastane malesef bağlanma şansım yok doktorlar günlük değişiyor benim randevu daha 18 inde ama aynı gün 2 hastaneden yakın saatli 2 randevu almışım. Birinde beklersem muhtemel diğerine geç kalacağım o sıkıntım. Arayarak bilgi verme şansım yok bugün aradım operatöre bağlanıyor o da doktora bağlı bilemem.dedi

0 oy
(2,519 puan) tarafından

Yarım saat geç kalma hakkın var diye biliyorum. Ben bir kere geç kaldım 1.siradayken 100.siraya attı beni. 

(2,831 puan) tarafından

Ohaaa bir günde o kadar kişi bakiyolar mi gerçekten 😂 

(2,519 puan) tarafından

Daha bile fazlasına bakıyordur eminim kadın doğum polikliniğiydi burası çok kalabalık oluyor. Sizde araba bulamadık trafik vardı vs derseniz alırlar. 

(2,831 puan) tarafından

Tamam canim çok teşekkür ederim 

0 oy
(3,353 puan) tarafından

İptal olmuyor araya alıyorlar 

(2,831 puan) tarafından

Başına geldi mi kuzum hiç, yasal olarak gün içinde bakıyorlar diye biliyorum bende 

(3,353 puan) tarafından

Geldi geç kalmıştım aradan alıcam seni demişti bizim burada genelde öyle yapıyorlar 

(2,831 puan) tarafından

inşallah canım iptal olmuyor ise doktor anlayışlı sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum 

0 oy
tarafından

Bende geçenlerde geç kaldım rica ettim aldılar canim sıkıntı olmadı bence gidip sorun 

(2,831 puan) tarafından

Öyle yapayım kuzu artık ya, inşallah yetişiriz

0 oy
(4,653 puan) tarafından

doktor kabul ederse sorun olmaz ama yoksa iptal olur 15 gün gidemez

(2,831 puan) tarafından

Ayy bende bundan korkuyorum ya. O yüzden acaba yasal olarak aynı gün bakilabiliyor mu onu merak ettim 

(4,653 puan) tarafından

doktor iyiyse bakar🤷🏼

(2,831 puan) tarafından

İyi biri geçen haftada gittik sonuç çıkmayınca akşam gisteremeye gitmedik cihaz bozukmus hastanede, kan alanlar söylemişti. Ondan bu haftaya aldık. İnşallah bakar ya sistemden iptal olmasın da doktor sorun çıkarmaz diye düşünüyorum 

0 oy
(6,809 puan) tarafından

Gün içinde gidersen ve doktor anlayışlı ise araya koyuyor seni alıyor 

(2,831 puan) tarafından

İnşallah ya evet iyi bir doktor geçen haftada gittik sistemden iptal olmuyor ise bir sıkıntı yaşamayız da iptal olur diye korkuyorum 

(6,809 puan) tarafından

Gün içinde gidersen olmuyor diye biliyorum canım eğer başka gün gidersen ne ordan fiş alabilirsin nede MHRS üzerinden 15 gün ceza veriyorlar 

(2,831 puan) tarafından

Onu biliyorum canım bende ondan korktum ya 😂 15 gün sonraya veriyorlar bir sonrakini. En fazla yarım saat geç kalirim ya. İnşallah bakar 

(6,809 puan) tarafından

İnşaallah canım benim de başıma geldi de ordan biliyorum bende 🤣 bırak randevu almayı o gitmediğin branşa bakamıyorsun bile MHRS de 

0 oy
(7,471 puan) tarafından

Gün içinde gitmeye çalış gitmezsen 15 randevu vermezler

(2,831 puan) tarafından

En fazla yarım saat geç kaliriz ama tam da 11.40 ta ya öğlen arası vs denk gelir diye de korkuyorum. Bende ondan korkuyorum ya babamın dükkanı var dükkan kapatıp hastaneye gidiyo şimdi bakilmazsa bı daha dükkan kapatır diye korkuyorum. İnşallah anlayışla karşılar ya. Doktor iyi biri sistemden randevu iptal olmazsa sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum 

(1,565 puan) tarafından

O zaman bir önceki randevuya biraz erken gidin belki erken alırlar 

1 saat içinde alıyorlar normalde bazilari gün içindede alıyor ama bazıları gıcıklık yapiyoryapiyor

(2,831 puan) tarafından

O ultrason olduğundan pek sanmıyorum kuzum ya bir bakacahiz bakalım 1 saat içinde kesin gideriz 

0 oy
(718 puan) tarafından

Gün içinde gidebilirsin sistemden düşebiliyor bazen doktoruna söyle ama benim başıma geldi 2 kere kendi sisteminden düştü doktorda görünüyordu ama çok geç kalmamaya çalış bazı doktorlar iyi olmuyor maalesef 

(2,831 puan) tarafından

Öyle yapayım kuzu, ayn idojtora geçen hafta da gittik çok iyi bir doktor sonuç bakacakti hastanede cihaz bozukmus çıkmicak dedi hastanedekiler. O yüzden bu haftaya aldık. Söyleyince anlayışlı karşılar diye düşünüyorum da bakalım 

(718 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun 

0 oy
(1,819 puan) tarafından

Doktorun vicdanına kalmış birşey geçen randevum vardı 10 dakika geç kaldım hemen çağırdı birşey demedi ondan önce başka doktora randevum vardı 5 dakika geç kaldım almadı sekretere 1 dakika bile geç kalanları almayın demiş halbuki hastası da yoktu 

0 oy
(303 puan) tarafından

Sanırım o biraz doktora bağlı bir durum ben kadın doğuma almıştım öğleden önce otobüs kaza yaptı polisti tutanaktı derken baya bir oyalandi öğleden sonra yetiştim hastaneye doktor hiç bir şey demedi insan başına gelecekleri bilemiyor maalesef olur öyle şeyler demişti 

0 oy
(5,305 puan) tarafından

İptal oluyor canım 

Benim kac kere iptal oldu sıra aldım mecbur 

0 oy
(1,138 puan) tarafından

45 dk geç kalma hakkın var canım ama 45 dk yi gecerse doktor hastayı almıyorum geç kaldı derse doktorunda yasal hakkı yani , bazen doktorlar inisiyatif kullanıp.aliyolar canım bir iki saat geç kalınca da ogleden sonraya bırakıyorlar oyuzden sen geç de olsa git şansını dene canım geçmiş olsun

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 421 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde Guzelanne1 (90 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 178 göst.
0 oy
11 cevap 20,779 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Delinin biri (2,398 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,593 soru

24,087,750 cevap

331,595 kullanıcı

...