Kizlar Instagram'da biri surekli fake hesaptan istek atiyo yeni acip acip atiyo kiz erkek daha oncede atiyodu ama arada 3 gündür surekli fake hesaptan istek atiyor kim oldugunu merak ediyom ama fazla merak iyi degildir diye dusunuyom siz ne yapardiniz bsy demek istese msj istegi atar diye dusunuyom ne yapim bilemedim
Ben kullanmiyorum kadam asiri rahat sayet kullansam da tanimadigim kimseyi ksbul etmezdim fake ya da degil kimsenin benjmle derdi olmazsin
Cok haklisin
Engelle gitsin
Engellemiyorum cunku zaten fake hesaptan atiyo onu engellesem tekrar acip atacak
, eğer kendi numarası üzerine açıyorsa sen onu engellersen artık sana istek atamaz, otomatikmen açacağı bütün hesaplardan engel yemiş olur,ama başka telefon numarası bulup atarsa orası ayrı
engelle geç, belasını arayan biri boşver.
Oyle bizden olmaz ins korkum bu tanidik biri mi acaba diye
büyük ihtimalle tanıdık ve seni işletmeye çalışan biridir
Bu kadar fake hesap acip isletmeye calismak cok sacma ***** bsy yaa
bazıları boş insan işte
ben direk engelle sil yapiyorum. kimisi msj atio merhaba selam falan . cvp vermeden direk sil engelle yapmak en iyisi
Şey yapsana kullanıcı adını şifremi unuttuma basıp gönder belki tanıdık biri azda olsa anlarsın ben beni işleten birinin eşimin akrabası fakeden mesaj attı cocuk neden yapmiyorsunuz gibi meğerse oymuş ama buldum numarayı tabiki kimseye söylemedim de belki de denk geliyordur hesabın fakirlere ondan istek atıyordur
Yok boşver sürekli engelle
1,469,156 soru
24,068,378 cevap
330,494 kullanıcı