+1 oy
491 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,422 puan) tarafından

Bazen etrafımdan duyuyorum kadın oğlundan para istemiş falan diye benim eşim de sanırım bir defa demişti bana annem istedi para. Bana çok tuhaf geliyor. Benim annem hiç istemez babam hele hiç istemez zaten

20 Cevaplar

+6 oy
(4,837 puan) tarafından

ihtiyacı varsa isteyebilir anormal bir durum yok

(4,837 puan) tarafından

eşim benim ve kızımın ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra ailesine istediği kadar para saçabilir. isterse ev alsın, anasıdır babasıdır yapsın. 

(23,704 puan) tarafından
+1

Yorumun alnı olsa da öpsem @honki ponki toninok  beni büyüten doğuran insanın ihtiyacını da görmezden geleceksem neden çalışıyorum neden para kazanıyorum bu yaşa boya gelene kadar anamız babamız ne emekler ne paralar harcadı bizim onlara harcayacağımız para neden eşe dert olsun 

(4,837 puan) tarafından
+1

ihtiyacı değil keyfine bile harcarım. anama babama ne yapsam az. bunu gerçekten evlat sahibi olunca anlıyorsun. evladım bana baksın diye beklemem ama bana hoşluk yapsa acayip gururlanırım. 

babam, ilk maaş aldığında yemeğe çıkarmak istemiş anasını babasını yok demişler. hiç götürmemiş, bak tonla para harcamıştır onlara. geçenlerde söyledi, niye onları dinledim ve yemek ısmarlamadım ki diye. içinde ukte kalmış bir evlat olarak. 

dedem vefat edeli 12-13 sene oldu, babannem vefat edeli de nerdeyse 20 sene. 

şimdi anan babanın çocuğu sömürmesi başka bir olay ama 1 yemek ısmarlısın, evinin ihtiyacını görsün anormal bir şey değil. yapmıyorsa ayıp zaten. 

(6,345 puan) tarafından

Ailemin ihtiyacı yok gayette yerinde maddi durumları, bazen alışveriş yaparım market manav gibi çok mutlu oluyorlar hissediyorum, tatlı sert konuşuyorlar ama ben de çok mutlu oluyorum. 

(23,704 puan) tarafından
+1

Kocamın parasi benim param ama ailesine harcayamaz diyemem aynı şekilde benim paramda kocamın da hakkı var ama onun rahatlıkla yediği parayı anam babam neden yiyemesin bu bana da çok saçma geliyor saf s.alk bir şey değilse kendi çekirdek ailesinin hakkını gözetir zaten ondan ötesi kendi keyfi kendi kararı. Ben bazen eşime de diyorum kpss çalışıp kitapların başında ağladığımda yanımda sen yoktun annem vardı diye bu konuda kimse kismeye karışmıyor bizde karışamaz da 

-Reklam-
+2 oy
(9,681 puan) tarafından

İhtiyacı varsa ister bana garip gelmiyor asıl bana tuhaf gelen kocaman olup ana babasından geçinmek isteyen insanlar 

(6,422 puan) tarafından

Onlar daha tuhaf bence de

+1 oy
(1,892 puan) tarafından

Niye tuhaf olsun ki, bizim istememiz nasıl normalse onların istemeleri de çok normal. 

(6,422 puan) tarafından

Ama evliysen eşin senin ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü anne baban değil ki

(1,892 puan) tarafından

İhtiyaç halinde istenir. 

+1 oy
(5,094 puan) tarafından

Valla benim iki tarafta istemedi bu zamana kadar ama ister nolmus ha bi kere kayinbabam istedi ev alacakti acigi vardi verdik ama borc olarak verdik 

+1 oy
(4,039 puan) tarafından

Benim kayınbabam gilin evine beş maaş giriyor,hala param yok diye ağlıyor, kaynana kayınbaba hala kocamdan para vermesini bekliyor 

(6,422 puan) tarafından

Ben aslında böylelerini düşünerek postu açtım çocugundan para koparmaya çalışan anneler

+1 oy
(142 puan) tarafından

Bana normal geliyor yani kiöse durup dururken para istemez açıkcasıillaki ihtiyacı vardır yani tabiki durduk yere isteyenlerde var ama benim için çok normal bi durum benim kaynanamda kayınbabamda istemezler anne babamda aynı şekilde ha isterlerse bilirim ki gerçekten de paraya çok ihtiyaçları vardır allah kimseye muhtaç etmesin 

(6,422 puan) tarafından

Amin.. 

+1 oy
(3,815 puan) tarafından

Anadır babadır ister normal bence 

+1 oy
(1,381 puan) tarafından

İhtiyaçsa tabiki isteyecek istemeseler problem ama ihtiyaç yoksa ve hala istiyorlarsa o zamn ilk Bi kaç sefer verir daha da vermem 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

İstenir evlat sonuçta amcamlarım halam dedem ve babaanneme verdı hep para benden istense bnde verrım normal geliyor 

+1 oy
(5,755 puan) tarafından

Bizde para muhabbeti olmaz istemezler, evinin faturalarını biz ödüyoruz kardeşlerimle. Haftada bir kere gideriz üç çocuk giderken eve eksik alınır. Nakit paramız varsa onların para kasesine koyarız inlar anlayana kadar. 

Bu arada babamın kendi maaşı 14bin,ilaç ve market alışverişine bile yetmiyor yani.

+1 oy
(977 puan) tarafından

Aralarında  isteyecek kadar o samimiyet varsa bı sorun görmüyorum 

+1 oy
(213 puan) tarafından

Bizde öyle yok kayinbabamın araba modelini canı ister yükseltir evlerini değiştirmek istediler hemen yardım etti onların işlerinde gayet iyi ama doğalgaz elektrik su faturalari hep eşimin üstünde üstelik kayinbabamla kayinim Ortaklar bizimkiler biraz abartmış galiba durumu evlerine birşey mi alınacak direk eşim ve büyük abisi ortaklar hemen onlardan çıkar yeterki konu para olsun 

+1 oy
(2,052 puan) tarafından

Benim kardeşimin kayinvalidesi tam psiko.pat 

Oğluna diyormuş ki ayrı evlerde ve şehirlerde yaşıyorlar. Senin paranın hesabı bende kalacak ben sana harçlık vericem sen kimsin bu adam evli kirası var borçları var daha 8 aylık evli bir türlü kız kardeşimi kabullenemedi. Düşman başına vermesin böylesini. Duyunca çok sinirlendim çok çok tuhafıma gitmişti. Daha neler neler anlatsam ağzın açık kalır 

(6,422 puan) tarafından

Kabul etmiş mi enişten

(2,052 puan) tarafından

Yok kız gülüp geçiyor cocuk ne yapsın.. amaci kardesimj sinir etmek zaten 

+1 oy
(1,827 puan) tarafından

Benim ve kızımın masraflarını karşıladığı sürece sıkıntı yok bizi bir şeylerden eksik edip ailesine yaparsa yanlış 

+1 oy
tarafından

Siz ihtiyacınız olduğunda anne babadan istiyorsanız onlarin da evlattan istemesi çok doğal değil mi canm mesela ben isterim oglumdan hatta oğlana demeden geline deeim para durumunuz nasıl bana koltuk çıkın diye gelin kendisinde varsa o bile atar ama tabiki kat kat fazlasını da geri veririm

+1 oy
(213 puan) tarafından

İhtiyacı olsa verilmeli zaten yeri geliyor kayın babam bize veriyor sağolsun eşim verse hiç sorun etmem 

0 oy
(1,939 puan) tarafından

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin demek lazım bugunun yarını garanti değil kimse için.

Onlarda acındırıyodue belki🤔🤔

0 oy
(3,411 puan) tarafından

Yoksa ihtiyaç varsa verilir bana tuhaf gelmiyor

0 oy
(12,062 puan) tarafından

Genelde kızdan para beklenmez ihtiyaç varsa eğer oğlundan istemesi neden tuhaf olsun? Beslesin büyütsün bu yaşa getirsin parayı annesine çok mu görsün onu mu istiyorsun 

(6,422 puan) tarafından

Evet 😃

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Kimden isticek gidip komsumdan falanmi 

Anam ya hani veya anasi ya hani 

(6,422 puan) tarafından

Kocası varken oğlundan istemek tuhaf bence

(3,815 puan) tarafından

Slm cnm nbr

(1,572 puan) tarafından

İyi aşkım senden naber