Hersey bi sifre degil ben bizzak birini yakaladim tiktoktan kadinlara yorumlar atmis kendi kendine biseyler paylasmis google aramalari vs cinsel icerikli ve bu telefonda sifre yoktu soyledigimde ben yapmamdim haberim yok dedi cahil biri de degil gayet sifre koyabilirdi ya da silebilirdi sifresi yok gizlisi yok demek sacma
Ya da sifresi var kesin aldatiyo demek de sacma cunku dusunuyorum mesela kendimden ornek vereyim ne olursa olsun bak ben esimi cok seviyorum Allah icin evimizin huzuru da var ama ben bazi konusmalarimi okumasini gormesini duymasini istemiyorum benim ailemdeki kusurlari bilmesini istemem ne olursa olsun el ogludur bi tartismakiz kavgamiz olsa ya da onun ailesiyle ilgili biseyden sikayet etsen senin ailen smcok mu iyi deyip lafini yapabilir neden ben esime bu hakki vereyim ya da bi arkadasimda kadinsal bi konu konusabilirim bi ortamda denk gelseler aklina gelse hos bisey mi
Yanlis anladilmasin ben esimin esim de venim sifrelerimizi biliriz ama su gun oldu hic bakmadik birbirimizin telefonuna kullanmam gerekirse alirim sadece o da oyle internet falan benim uzerime onlara bakar