+1 oy
475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,497 puan) tarafından

Burda dün biri post açmıştı eşimin cebinden fiş buldum nedir bu diye. Bide demiş telefonunun şifresini bilmiyorum. Kahvaltı yaparken eşime bu konuyu söyledim bir insan eşinden gizliyorsa telefonunun şifresini illaki birşey karıştırıyordur dedim. Hayır dedi bu tek başına sadakati belirlemez. Bence öyle dedim tek başına belirler bu cümleyi çok kesin kullanabilirim insan birşey gizliyorsa eşine söylemez şifreyi dedim

16 Cevaplar

+3 oy
(6,167 puan) tarafından

her zaman böyle olmaz eşin haklı. eşim şifremi bilir ama şu an değiştirsem neden değiştirdin demez

(6,167 puan) tarafından

atıyorum buraya girdiğimi görsün istemiyorumdur ve değiştiririm bu sadakatsizlik değil yani. 

(7,497 puan) tarafından

Eşim telefonumu eline alıp wp ta mesela kız kardeşimle ne yazıştığımi okumaz 

(6,167 puan) tarafından

kimin ne zihniyetle aldığını bilemezsin. okumadığını nerden biliyorsun, sana okumadım mı dedi yani 😅 burada tonla eşinin mesajlarını okuyan kadınlar var da erkekler neden okumasın. 

(7,497 puan) tarafından

Yok ya bakmaz bence fark ederdim

(6,167 puan) tarafından
+1

bir insan kendi itiraf etmedikten sonra farketmezsin. bakmıştır demiyorum ama bakar yani isterse ve senin de ruhun bile duymaz

-Reklam-
+2 oy
(1,889 puan) tarafından

Valla benim telefonumu sürekli eline alıp kurcalama isteği varsa ben de söylemem şifremi. Olay birşeyler karıştırmak değil. Ben yeri geliyor kız kardeşimle onun özelini, abimle yengemi konuşuyorum vs. Bunu neden o bilsin ki. Ne alaka. Benim eşimle telefon şifrem aynı. İkimiz de birbirimizin şifresini biliriz yani. Neredeyse 12 yıl oldu evleneli bir kere elime alıp bakmışlığım yoktur. 

+2 oy
(5,841 puan) tarafından

Hersey bi sifre degil ben bizzak birini yakaladim tiktoktan kadinlara yorumlar atmis kendi kendine biseyler paylasmis google aramalari vs cinsel icerikli ve bu telefonda sifre yoktu soyledigimde ben yapmamdim haberim yok dedi cahil biri de degil gayet sifre koyabilirdi ya da silebilirdi sifresi yok gizlisi yok demek sacma 

Ya da sifresi var kesin aldatiyo demek de sacma cunku dusunuyorum mesela kendimden ornek vereyim ne olursa olsun bak ben esimi cok seviyorum Allah icin evimizin huzuru da var ama ben bazi konusmalarimi okumasini gormesini duymasini istemiyorum benim ailemdeki kusurlari bilmesini istemem ne olursa olsun el ogludur bi tartismakiz kavgamiz olsa ya da onun ailesiyle ilgili biseyden sikayet etsen senin ailen smcok mu iyi deyip lafini yapabilir neden ben esime bu hakki vereyim ya da bi arkadasimda kadinsal bi konu konusabilirim bi ortamda denk gelseler aklina gelse hos bisey mi 

Yanlis anladilmasin ben esimin esim de venim sifrelerimizi biliriz ama su gun oldu hic bakmadik birbirimizin telefonuna kullanmam gerekirse alirim sadece o da oyle internet falan benim uzerime onlara bakar 

(7,497 puan) tarafından

E zaten erkekler şifreyi bilse bile eline alıp wp a girip yazışmaları okuması hoş olmaz , özel konulardan bahsetmiş olabiliriz

(5,841 puan) tarafından

Bence kadin icinde gecerli bu erkek muhabbeti pis oluyo arkadas arasinda kufurlu belden asagi falan lonusuyolar ben esimden gormedim sukur oyle bisey ama oluyodur illa arkadas cevresi argo vardir e tamam erkek kadin birlikte oturmuyorum ben ama illa yolda falan rastlassak adam esime selam veriyo bana da veriyo adam elin adamiyla ilgili kotu de olsa bi fikir olussun kafamda hic hos degil bence herseyi esler duymamali 

+2 oy
(24,602 puan) tarafından

Kocamı aldatmıyorum ama alıp rastgele telefonumu karıştırsın istemem yeri geliyor bu platformda onunla ilgili olumsuz bir şey konuşuyorum yeri geliyor ablalarimla olan grupta ailesi ile ilgili veya eşimle ilgili bir şey konuşuyorum veya onu ilgilendirmeyen kendi ailemle ilgili şeyler oluyor neden her şeye baksın ki aldatmanın temel kriteri telefon şifresi değil bence 

+1 oy
(10,255 puan) tarafından

Sadakatsizlikle doğrudan alakalı değildir bence ama bişey gizleyen insan şifresini saklar bence eşim değiştirse ve gizlese acaba mı derdim 

(1,245 puan) tarafından

Bencede

+1 oy
(1,245 puan) tarafından

Ben evlendiğim gün telefon şifremi kaldırdım. Eşim de öyle. İkimizde şifresiz kullanıyoruz. Benim telefonum ona lazım olsa alır kullanır onunki lazım olsa ben kullanırım. Telefonları kurcalamayız. Ama kurcalasak da laf yapmayız gizlimiz yok. Böyle dengeli bir ilişki kurduk bu konuda.. 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Bn eşimin şifresını bilmem ınstagram facebook tıktok kullanır bakmam şifrelerı bılmem bu bilmeyeni sadakatsız bıleni sadakatli yapmaz özel alanı onun erkek konuşması vardır ailesiyle vardır  gerekirse istersen verir telefonu eline şüphe düşmediği sürece sorun yok

+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Eş telefon şifresinin bilinmemesi mantıklı değil. Ne yani telefonum yanımda değil ve annemı arıyacaksam eşimden telefon şifresini girip bana vermesini mi isteyecem? Ya da telefonumu bulamıyorumdur koltuktaki telefonunu alıp kendimi çaldırmak için önce beyfendinin şifresini girmesini mi beklıcem? Çocuğun fotoğrafını çekecem mesela onunki ordaysa onunkinden çekiyorum. Biz sürekli kullanıyoruz birbirimizin telefonunu 

+1 oy
(168 puan) tarafından

Aşkım aslında yapacak olan her şekilde yapabilir senin telefonunun şifresi de olsa olmasa da yapar karakter aslında ha benim içindw aslında sorun teşkil eder çünkğ bence tamam özel alan ama artık evlisin ve ben özelimi eşimle paylaşmak istiyorum bunun için evlendim şifresini bilirim o da benim kini bilir ama bakmam kontrol etmem çünkü güvenirim bence bu güvenlede alakalı bir şey

+1 oy
(5,790 puan) tarafından

Ben hiç sevmem öyle şeyleri ve izin vermem. Haaa arkadaşlarıyla küfürlü konuşmaları olur bakma der o zaman bakmam. Onun dışında şifre saklamak benim gözümde evlilik içinde doğru bi davranış değil.

+1 oy
(4,875 puan) tarafından

Söylese de unutuyorum :) 

+1 oy
(745 puan) tarafından

Eşim şifremi bilir ama ben onunkini bilmem gerek de duymuyorum Instagram kullanmıyorum birşeye bakmak istediğim zaman direk açıp veriyor telefonu heryere de girebiliyorum açtığı zaman yok oraya girme şunu yapma yok ki olsa da eşimin Instagram sifresinden tut MHRS hesabına kadar bilirim kendi verdi bu yüzden çok umursamıyorum yapan her türlü yapar aldatmak için ille de şifre mecbur değil kiminde huydur 

+1 oy
(5,699 puan) tarafından

Bi hoca demisti karı kocanın arasında gizli özel olamaz olmamali diye 

Bencede şifreyi bilmeli iki tarafta sadece güvenmek açısından değil ne olur ne olmaz 

Eşim benimkini bilir bende onunkini 

Kart sifrelerimize 

E devlet sifrelerimize kadar biliriz 

Ama karistirmayiz 

Ama benim düşüncem söylemeyip saklıyor gizliyorsa bi haltlar yiyordur

+1 oy
(6,029 puan) tarafından

Bencede sadakati belirlemez. Benimde esiminde sifresi var. Ikimizde bilmeyiz birbirimizinkini. Gerekirse zaten acar veririz. Esiz diye herseyi paylasmak zorunda degiliz. Belki ben arkadasimla ozel bi durum konustum. Belki ozel bi resmini atti neden esim gorsun ki? Abarti bence. Guvenmediginiz insanlarla neden evleniyosun ki o zaman. Yapacak insan sifresini soyler alir baska telefon ordan isini yurutur. 

0 oy
tarafından

Eşler arasinda şifre ve gizlilik olmamasi gerek

0 oy
(484 puan) tarafından

Bugün bir arkadaşım göğsünde oluşan yaraların fotoğrafını attı. Başka bir arkadaşımda eşiyle olan özel bir durumunu anlattı. E şimdi benim kocam kurcalamış olsa, arkadaşımın göğsünü ve diğer arkadaşımın " kimse bilmesin" diye anlattığı şeyi görecek. Bu ne kadar mantıklı? Bence kesinlikle sadakatsižlik böyle bir şey değil. Hatta tam tersine, eşlerinin telefonlarını karıştıran insanlar da bir şüphe olabilir. 

İlgili sorular

+4 oy
37 cevap 652 göst.
21 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mery11 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
28 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
15 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 558 göst.