0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından

Iyı aksamlar kızlar.  Nasıl başlasam bız eltımle alt üst oturuyoz. İlk sene bizde wifi vardı beraber kullandık ama bır kez olsun para ıstemedık. Neyse bızım sure bıttı onlar bagladı bizde onlardan kullanmaya başladık. Sımdı eltım bizden para ıstıyor. Gecen mesaj attı para verin yoksa kendınıze baglayın dıye. Bende dedım ayıp degıl mı para bahsını acıyon sende bizden almıstın. Oda benm kocam aksama kadar çalışıyor para kolay gelmiyor dedı. Onlarında arabası yok bzıım var bı hastane olsun bı gezme olsun eşimi ararlar bızı gotur dıye. Bende dedım madem para kolay kazanılmıyor Bende senden yol parası mı ısteyım dedım. Ayıp boyle syler. Neyse konu bıraz uzadı gıttı o kullanmayın dedı Bende kullanmam dedım. Bır gun yıne vardı wifi. Sabah evden cıktı kapıyı kapattığı gibi wifi kesildi. Bende ısım vardı kac saat sonra geldım  ben geldım o gelmıstı ve bağlanmadı tlfn  girince de şifre hatalı yazıyor. Acaba şifreyi mı degıstı yoksa baska bı sorun mu var. Nıye girıyon derseniz gırmıycem girmek ıcın degıl ama gerçekten bu kadar küçüldü mü onu merak ediyorum. Ben yarın gidip kendı evime baglıycam. Kimsenin mınnetını çekemem. Ki baglatırlen bana sormadı etmedi yanı bana mı guvendın baglatırken. Şimdi ben gırmıycem  ödemiycek mi yanı.  

8 Cevaplar

+1 oy
(6,627 puan) tarafından

Ne kadar ayıp yüz yüze bakacaksınız insan üç kuruşun lafımı yapar hep sizden kullanmış zamanında şimdi lafınımı yapıyor 

(378 puan) tarafından

Yapıyor valla Allah ta bılıyor ya ne kadar ona ıyılıgım de dokunmuş. 

-Reklam-
+1 oy
(717 puan) tarafından

Haklısın bacım boşver internetini bağlat eşinden girmeyi dene eğer girebilirse seni engellemiş giremezse şifreyi değiştirmiştir kimseye minnet etme bu devirde ana baba bile çıkarcı olmuş tabi herkes için demiyorum çoğu kişi böyle oldu ne yazık ki 

(378 puan) tarafından

Kızımın tabletıde gırmıyor degısmıs galıba 

(717 puan) tarafından

Sen git güzelce bağla yarın öbür gün gelecek yanına internet için elbet etme bulma dünyası ne de olsa nefret ediyorum böyle şeylerden madem iyilik görüyorsun bir zahmet sende karşılığını ver ya parasını istemek nedir sanki hepsini siz kullanmışsınız gibi sen kendine al kullan paranı ver ona muhtaç olmaktan iyidir 

+1 oy
tarafından

Bazı insanlar nankörlükte arşa çıkıyor 

+1 oy
(6,132 puan) tarafından

O sizden kullanmış ama şimdi onun istemesi cidden ayıp

(378 puan) tarafından

Ki ben bır gun olsun para demedim. Sonuçta ben baglattım kimseye güvenerek yapmam bısey

+1 oy
(1,480 puan) tarafından

Sizinkisi parada bizim ki pul mu deseydin terbiyesize bak ben olsam samimiyetimi direk keserdim

Nolmis yani sizde kullaniverin  ne kadar ucuz insanlar

+1 oy
(17 puan) tarafından

Eğer intenet sizin üzerineyse o şekilde baglattıysa inteneti iptal ediver kalsınlar öyle ben yaptırmadim benim adıma biri yaptırmış de bundan sonra ne biyere götürün ne de başka bir yardım yapın resmen şifreyi değiştirmiş ya bu bence yüzsüzlük açıkça işte bu yüzden akraba ile ortak bisey yapılmaz 

0 oy
(1,929 puan) tarafından

Yüzsüzlüğe bak. Onun kocası çalışıyor da seninki yan gelip yatıyor muymuş. 

0 oy
(4,444 puan) tarafından

değiştirmiştir. kendi kocası kokay para kazanmıyor da seninki kolay mı kazanıyor 🤦🏼‍♀️ 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 830 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 379 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Gunes_12 (178 puan) tarafından soruldu