+2 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (713 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar merhaba 1 aylık bebeğim varBeyaz gürültü olmadan uyumuyor açınca uyuyor bi kızım daha var hiç ilgilemiyorim onunla uykusuzluk ayrı yemek yapamak ayrı o yüzden açıyorum yoksa çok ağlıyor yatağa koyunca uyanıyor sesi kapatınca uyanıyor herkes açma bağımlı olur iyi değil diyor kimisi 4  ay kimisi 6 ay kimisi 1 yaşına kadar bişey olmaz diyor şaştım kaldim ne gecem belli ne gündüzüm 

20 Cevaplar

+3 oy
(14,758 puan) tarafından

Tecrübe ile söylüyorum hiç de alismiyor.  Her ay zaten huy değiştiriyor bebekler. Kolik ve gazlı bir bebekti kızım neler neler yaptım anlatamam. Sonrasında hepsi geçti. 4. Aydan sonra evet daha sakin oluyor ve uyku eğitimi o zaman başlanıyor nasıl uyuması gerektiğine bebekler kendi karar veriyor sen ne kadar ben söyle yapcam dersen de. Allah kolaylık versin canim

(12,040 puan) tarafından

Gerçekten de nasıl uyuyacağına çocuk karar veriyor. İlk kızımı gram sallamadım yanına uzandım iki pat pat da gözleri giderdi. İkincide de sallamıcam dedim olmadı işe yaramadı. İlkini sallamayıp ikinciyi niye alıştırdın diyen oldu ama alıştırmakla alakası yok. Bende ikisinde de beyaz gürültü kullandım çok da rahat ettim. Ben istediğimde bıraktım zor olmadı

(9,079 puan) tarafından

uyusunda ister beyaz ister siyah gurultuyle ister amuda kalkarak ister 2 80 yatarak nasil uyuyosa uyusun yeterki uyusun 😂😂

(14,758 puan) tarafından

Çok doğru uyusun ki anne de dinlenebilsin 14 Aylık falandı benim kızım kendi uyumaya başlamıştı onca sallamaya ve müziğe rağmen. Ama sonra her şey tepetaklak oldu 3 yaşında şuan ayakta sallıyorum çünkü benim beklemeye sabrım yok 😁

(9,079 puan) tarafından

benimkide siziyor oldugu yerde genelde. ama bende bian once uyusun da kafamdakileri yapim diye kendime vakit kalsin diye kendime uyarlamak icin sallayip uyutuorum salincakta

(14,758 puan) tarafından

Aynı canım aynı Bi an önce uyusun diye sallıyorum bende 😁

-Reklam-
0 oy
(5,275 puan) tarafından

Bnm kızım şuan 4 yaşında beyaz gurultusuz uyuyor kendi başına bnde 2 yaşa kadar kullandim fakat kendim bağımlı oldum uyumadan açıyorum malesef o ses olmadan dalamıyorum :)

(124 puan) tarafından

Benim oğlumda şu an açık uykusu derin oluyor bende açıyorum yoksa çabuk uyanıyor 

0 oy
(4,125 puan) tarafından

genel olarak bir sakıncası yok. 

ben açmadım ama beyaz gürültü kafam kaldırmıyordu, uyku müziği açtım 

0 oy
(886 puan) tarafından

Çocukların huyları sürekli değişiyor. Bağımlılık yapan da var yapmayan da . 

0 oy
(1,364 puan) tarafından

Her şeyin fazlası zarar bende oğlum 1.5 yaş olana kadar kullandım uykuya daldıkça birden kapatmadım sesini kısa kısa kapattım bir şey olmuyor çok yüksek sesle açma 

0 oy
(196 puan) tarafından

Şuan 14 aylık kızımı ayağımda salliyorum.arkada beyaz gürültü acili

0 oy
(11,060 puan) tarafından

Ben iki oğluma da açtım yenidoğan döneminde büyük oğlum 1 yasa kadar dinledi küçük 5 6 aylıkken açmayı kestim bir sorun olmadı 

0 oy
(4,802 puan) tarafından

Yoo hiçte alışmıyor nerden bilsin o aydaki bebek alışmayı zaten her ay bi atakları bi huy değişimleri var

Benimkide öyle uyurdu 1 2 ay anca uyudu sonra nenni açtım sonra ilahiler hep değişti

0 oy
(562 puan) tarafından

Mozart aç çocuk susar ama orjinal Mozart müziği çakma değil

0 oy
tarafından

Hayır ya bağımlı falan olmuyor kim çıkarıyor bunu bilmiyorum 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Bizimde şuan çalışıyor canım uyumuyor gibi geliyor o Olmadan sanki kapatalım diyorum, diyoruz daldıysa bizde alıştık 6 aylık olmasına 20 gün kaldı ama çalıyor :((

0 oy
(3,670 puan) tarafından

Yok yaa aç gitsin herkes bir şey söyler en iyisini sen bilirsin çünkü sen mücadele ediyorsun 

Benim kız da yaklaşık 2 yaşa kadar o şekil uyudu şu an 3 yaşında tek başına uyuyor 

0 oy
(4,820 puan) tarafından

Suan ne kolayina geliyosa onu yap bana da sallama ayaga alisir dediler birakti memeyi 1 yasta kes kolay unutur dediler 2ye kadar emzirdim hic zorlamadi simdide odasini ayir diyolar ama biraz daha buyuyunce o beni istemez zaten tadini cikarcam valla dogrusu nedir kim ne der umrumda degil bi tane cocugum var nasil kolay geliyosa oyle yaptim benimde sey oldu ya ben sese alisik uyusun diye tv acardim mesela tv sesiyle cocuk uyurdu ama sesi kapat sinek ucsa araba gecse karinca yuruse uyanirdi kaynanamlara giderdim ben cocugu uyuturdum kayinbabama kapatma bana o oyle yatiyo zaten derdim tamam derdi biz lafa dalinca bi bakardim kapatmis hemrn cocuk uyanirdi sonra bende cocukla birlikte uyanana kadar o odada video izledim 

0 oy
(15,392 puan) tarafından

Zamanla alışır fayda etmez 

Uyumayan bebek uyumuyor 

Kızım da oğlum da uykusuz bebekti  5 aya yakın sabah ezanla uyudular 

0 oy
(2,920 puan) tarafından

Üzülme kuzum annelik çok zor bence kötü değil benm oğlum 16 aylık ben hala geceleri açıyorum beyaz gürültü değil ama bnmkide pispis sesi bebekler her ay farklı seslere alisiyorlar doğduğu dönemde geçen sene yazın geceli gunduzlu arı viz vız dinledik koca bir yaz gece gündüz parkta markette :) o yüzden korkma kolik bebekler genelde böyle gurultulrde sakinlesirler sorun olmaz 

0 oy
(723 puan) tarafından

Ben hiç açmadım böyle şeyleri alışmasın diye, kimi bebek alışır kimi bebek alısmaz her bebek farklı, kuzenimin oğlu üç yaşında hala Beyaz gürültü yüksek sesle olmazsa uyumaz gece Sabaha kadar öyle düşün o yüzden alismamasi daha iyi bide sosyal medya da okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum Beyaz gürültü anne karnı sesi olduğu için bebek dış dünya da olduğunu unutabilir nefes almayı bırakabilirmis bir bilim insanıydı konuşan ama dediğim gibi doğru, değil bilmiyorum 

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında. 2 yaşına kadar onunla uyuttum sonra direkt bıraktım sıkıntı yasamadik ama her çocuk bir olmaz. Mesela ben kızımı beyaz gürültüyle uyuturken farkında olmadan eşimle ben alışmışız 😂😂😂😂 bir süre o ses olmadan uyumakta zorlandık 😂😂😂

0 oy
(2,000 puan) tarafından

Bebeğim Bir yaşına kadar beyaz gürültü ile uyudu ağlasa. Bile onu duysa susardi aşırı iyiydi olmasa napardim bilmiyorum 

0 oy
tarafından

Beyaz gürültü ne 

İlk duydum

0 oy
(5,807 puan) tarafından

Evet müziğin her türlüsü kötü

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 157 göst.
1 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bgm.bky (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 224 göst.
10 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...