+4 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (9,698 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kızlar napıyorsunuz?🥰🌹 

Günüm hastanede geçti resmen şimdi dinlenme vakti  düğün sezonu başladı düğün var heryerde şuan çalıyor siz neler yaptınız , neler yapıyorsunuz bakalım 

12 Cevaplar

+3 oy
(878 puan) tarafından

image

afiyet olsun canım 

Bende kahve içtim az önce. 

(9,698 puan) tarafından

Sağol canım sanada afiyet olsun 🌺 

(878 puan) tarafından

Teşekkürler 🌸🌼

-Reklam-
+3 oy
(2,535 puan) tarafından

Afiyet olsun.

Bugün çok güzel temizlik yaptım 🥰

Daha da yapacağım çocuklar uyutayım 

Manzaran çok güzelmiş

Nerelisin 

(9,698 puan) tarafından

Oh ellerine sağlık canım 

Bitlisteyim 

+3 oy
(3,001 puan) tarafından

image

Ben de bu saatlerde Kahveyi çok seviyorum balkonda serin serin güzel oluyor

+2 oy
(3,052 puan) tarafından

Afiyet olsun   benim de bugün günüm vardı oraya gittim bende oğlanı uyuttum şimdi  bir iki bulaşık var onları yikicam  inşallah soğuk kahve yapicam sonra makyajımı çıkarıcam   ağırlık yapıyor yüzde 

+2 oy
(7,466 puan) tarafından

Eşim erken gelmişti bugün yemek yedik bulaşığı hallettim evi topladim geri işi çıktı eşim gitti. Birazdan kızımı uyutup bende keyif vaktine gececem inşallah 

+2 oy
(6,596 puan) tarafından

Afiyet olsun çok geçmiş olsun eşim fındıklı kek yaparmısın dedi acele bir kek yaptım şimdi çay kek ve kitap okuma eşliğinde yiyeceğiz sizin manzara güzel maşallah 

image

+2 oy
(4,832 puan) tarafından

Ve aleykum selam cicirgim hayir olsun ne hastanesi bende gunduz bi bayginlik hali vardi bildigin gibi degil 10a kadar uyudum aksama kadar uyanamadim bi ara toparlandim evi toparladim camasir yikadim falan sonra geri yattim butun gun oyle gecti simdide camasirlari katliyorum islerim var biraz cay iciyorum 

(9,698 puan) tarafından

Oğlumun geçmeyen ishali vardı canım ondan götürdüm salgın var dedi probiyotik yazdı 

(4,832 puan) tarafından

Gecmis olsun kusum Rabbim baska dert vermesin 

+2 oy
(17 puan) tarafından

Temizlik yapıyorum kahve alacam şimdi kendime kahve içerken temizliğe devam 

+1 oy
(2,744 puan) tarafından

Çocukları uyuttum evi topladım süpürdüm çamaşırlarımı katladım eşim geldi işten ve hakettim bunu diye düşünüyorum 🤭

image

(2,744 puan) tarafından

Teşekkür ederim bacılar ☺️☺️ gelin beraber olsun❤️ bende çok severim eşimde çok sever o yüzden arada yaparız iyi oluyor tabi sarma olmayan tabağa ben tabak demem de 2 çocukla zor😅

(23,279 puan) tarafından

Size de afiyet olsun eline koluna sağlık benimde aklmda ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum diye erteliyorum ben de ara sıra haftasonu yemek yerine yaparım sarma önceden buzluğa atılmışsa olur yoksa kim hangi ara saracak :)

(2,744 puan) tarafından

Ben 2.hafta önce doğum yaptım gebelik şekerim vardı uzun zamandır canım çekiyordu yiyemedim o yüzden yaptım bol bol yiyeyim diye ama yiyemiyorum ya alıştım diyete midem küçüldü ve tatlı çikolata şekerli şeyler çok severdim artık.o kadar zevkli yiyemiyorum midem bulanıyor hemen ☺️ 

Kesinlikle öyle sarma çok güzel kıymetli bir yemek ama zahmetlide☺️

(23,279 puan) tarafından

Ben çok ince saramıyorum lezzetli oluyor ama zahmetli ancak çok kıymet verdiğim insanlara sarma yaparım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bir yandan iyi ama emzirme döneminde iştah çok açık olursa insan çok kilo alıyor 

(2,744 puan) tarafından

Bende çok ince sarmam kalında değil ama

Allah razı olsun canım inşallah 🤲❤️ evet şekerden dolayı diyetteydim 10 kilo felan aldım hepsini verdim hemen ama oğlumda da hızlı verip hızlı almıştım inşallah bunda öyle Olmaz ya arada kaçamak yapsam da abartmamaya çalışıyorum 

+1 oy
(23,279 puan) tarafından

Maşallah herkesin ne güzel manzarası var ben sadece çatı görüyorum 

(9,698 puan) tarafından

Manzara huzur veriyor ya

+1 oy
(1,350 puan) tarafından

Aleyküm selam küçükleri uyuttum kızım ve eşimle bahçede semaver çayı içiyoruz hava hafif serin tam çay içmelik 👌

(14,125 puan) tarafından

Buda benden olsun muzik eşliğinde çamaşır katliyorum dolunaya doğru 😊

image

(1,350 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ☺️

(14,125 puan) tarafından

Saol canım😊

+1 oy
(984 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Afiyet olsun canım. Bitlisli misin 

(9,698 puan) tarafından

Evet canım 

(984 puan) tarafından

4 yıl üniversite okudum . Değişti mi yoksa aynı mi oralar 

(9,698 puan) tarafından

Ben adilcevazdayim canım Bitlis merkezi bilmiyorum ya degistimi degismedimi diye 

İlgili sorular

+5 oy
13 cevap 378 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,698 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 242 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,698 puan) tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 621 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,698 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 346 göst.