+1 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (156 puan) tarafından

Merhabalar  kızlar siz nasıl sabah erken kalkabiliyorsunuz nasıl erken yatıyorsunuz ben yapamıyorum bir türlü alarım da kuruyorum saat 3.00 olduktan sonra yatıyorum gece Bir türlü uyuyamıyorum zaten çocuk da var bildiğiniz bir ilaç var mı bana önerebileceğin bir şey var mı uyku düzenm hiç yok 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,216 puan) tarafından

valla kızım 6 da uyanıyor ben de onunla uyanıyorum. 

(156 puan) tarafından

Bnm ve kızımın çok güzel uyku düzenimz vardı yaptıkta son zamnlarda sıkıntlarm oldu aşıydı dşiydi falan fistan bnmde kızımnda uyku düzenimiz bozuldu kızımda geç uyur geç kalkar aynı bnm gbi saat 11.30 da uyanmşz bnm kızımı erken uyndırmam lazım ama gözüm uykudan açlmyo

(5,216 puan) tarafından

beyinde biter her iş. onun için de geç bir saat haliyle yatma saati de geç bir saat. birden saat 8 de kalkmak zor gelebilir ama her gün yarım saat 1 saat erkene çekebilirsin uykuyu. kızın da rahatsız olmadan bu düzene alışır hem

(156 puan) tarafından

Yapmaya çalışyom ama yok bnde yapamıyorum sorunun kendisi bnde 🤭çok istyorm erken kalkmayı erken kalkınca kendime vakitim olyo evimi işimi yapyom şuan hiç bişey ytrştremiyorum  kendi kendme diyorm ki erken kalkcam alsrmda kuryom ama aynı 

-Reklam-
+1 oy
(24,070 puan) tarafından

Bir kaç gün erken kalksan akşam erken uykun gelir zaten her hangi bir rahatsızlığın yoksa bunun için ilaç kullanma öbür türlü doktora gidip uyku için ilaç alabilirsin ama o zamanda uykun daha ağır olur 

(156 puan) tarafından

BBir yandan çocuk olunca biraz zor oluyor ya dinlenmek uykuya alabilmek  işte sorun erken kalkamamak erken kalksaydım her şey düzene girecek uykum da işimde yemeğim de evimde 

+1 oy
tarafından

Gece sabaha karşı bile yatsam 6 dedimi uyanırım daha da uyumam eşimi yolcu ederim kızımı okulla yollarım oğlumu yolcu ederim işime gücüme bakarm 

(156 puan) tarafından

Valla helal olsn Ben olsam kalkamam bunun sırrı nedir bana da söyler misinz bnde öyle olim 😂🤭

tarafından

Sırrı can tezligi 😁😁😁😁

(156 puan) tarafından

Maalesef yaşamaya hevesim bile yok 

+1 oy
(284 puan) tarafından

Aşırı erken kalkmak şu an bana gereksiz ve eziyet gibi geliyor ya hele şu yaz günleri günduz geçmek bilmiyor. İki çocuğum var biri dört biri bir buçuk yaşında. Sabah 9 da uyaniyorlar akşam 10.30 yatağa geçme saatimiz. Çocukları uyuttuktan bir  saat sonra ben uyuyorum.

(156 puan) tarafından

İşte sorun ben saat 9.00'da kalkamıyorum 😂

(284 puan) tarafından

Bazen bizim de bozuluyor düzen. Bir gelen olduğunda yada bir yere gidince. Bir kaç ay öncesi ipin ucu kaçmıştı 12 yi geçiyordu küçük oğlumun bile uykusu öyle olunca sabah 11 de uyaniyorlar. Yarim saat yarım saat öne aldım. 

İlk iş sabah çocukların kaçta kalkmasini stiyorsan kalk sesli bir şekilde kahvaltı hazırla ses yap onlar da uyanır sese. Kaçta uyumalarıni istiyorsan akşam ışıkları kapat yat. 

Çocukların uykusu düzene binince seninkide biniyor bence o yüzden çocuklar üzerinden örnek verdim

(156 puan) tarafından

Çok doğru bnde erken yatıp erken kalkıyorduk kızımla onunda uyksuu düzene girmşti aynı şekilde bndmde  bu aralar o kadar yorgun halziz mayışlık hiç bişey yapmama hissi yşam enerjim yok bnm ya

+1 oy
(1,106 puan) tarafından

Ben uyuyamadigim zaman kulaklikla sarki dinlerim uyuya kalirim iki uc sarki sonra

(156 puan) tarafından

Çocuk olunca öyle olmuyor işte ağladığında duymuyorsun ki  korkuyorum  ya öyle uykuya kalsam

(1,106 puan) tarafından

Evet simdi bende yapmiyorum bebeyim var diye ondan korkuyorum malesef.Amma onceden yapardim

(156 puan) tarafından

İnsanın bir çocuğu oldu mu artık eskisi gibi olamıyorsun hayatın bile eskisi gibi değil hep önceliğin çocuğun oluyor

(1,106 puan) tarafından

Tabiki oyle herweyin deyiwiyor.Yeterki iyi olsunlar

+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Yavaş yavaş geri çek uyanma saatini. Öyle daha rahat adapte olursun. Zaten lap diye değiştirilmez öyle uyku saati. Bağırsakların etkilenir. 

(156 puan) tarafından

Cvbnz için teşekkür ederim 

(1,880 puan) tarafından

Rica ederim ne demek. Ben de hayatım boyunca hep uyku sorunu çektim. Çok iyi anlıyorum yani. Ben de o saatlerde yatıyorum sabah da 7-8 gibi kalkıyorum en geç 

(1,430 puan) tarafından

Uyku düzeni değişince bağırsaklar nasıl etkilenir kuzum?

(156 puan) tarafından

Yine siz erken kalkıyonz bnde oda yok 

(1,880 puan) tarafından

Uyku düzensizliği bağırsaktaki iyi ve kötü bakteri dengesini bozar. Bağırsak bağırsak florası bozulur. Şişkinlik, ağrı, gaz, kabızlık ya da diyare yapabilir. Ayrıca bakteri dengesi bozulduğu için bağışıklık da düşer. :(

(1,880 puan) tarafından

Benimki de iyi değil işte. Günlük 4-5 saat uykuyla gidiyorum. Vücut düşüyor bazı noktalarda. Önemli olan erken uyuyup erken uyanmak. İnan cildin bile değişir uyku düzeni oturttuğunda

(1,430 puan) tarafından

Aman bu bağırsaklardan buluttan nem kapıyo bizden fenalar 🤣

(156 puan) tarafından

😂😂

(1,880 puan) tarafından

Malesef tam olarak böyle. :/ 

+1 oy
(1,430 puan) tarafından

Ben de uyku problemi yaşadım bi dönem ki hala yattigim gibi dalamam. Bi 10 kere sağ sol dönme hareketi yapmadan uyuyamam 😅 Uyku problemi yaşadığım dönem eşim eczaneden 3 mg lik markası melatonin olan uyku ilacı aldı ama mg düşük olduğu için bana etki etmedi. Kaçta yatarsam en geç 9 a kadar müsade ediyorum kendime. Normalde alarmımi 8 e kuruyorum ve alarm sesim yüksek sesli ilahi. Allahu Ekber deyip yataktan kalkmaya zorlayacaksin kendini. Başta türlü düzen kuramazsin.

(156 puan) tarafından

iş bnde  bitiyo  bnm yapmam lazım 

(1,430 puan) tarafından

Aynen öyle canım.

+1 oy
(1,545 puan) tarafından

Kızım sağolsun anne uyandimmm diye seslenince kalkıyorum mecbur 

(156 puan) tarafından

Yaa en güzel alarım sesi 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 350 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 707 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 450 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,177 cevap

334,356 kullanıcı

...