Kızlar bugün tam dört gündür başım ağrıyor dün çok kötüydüm ama bugün biraz azalmış oda hastaneye geldim serum fln taktılar dün çok kustum ayın 8 de doğum yaptım ayın 10 da başladı baş ağrısı, sizinde başınıza ya da tanıdığınız yakınlarınızın başına geldi mi böyle bişey geçecekmi yoksa sürekli böyle mi olcak
Benim başıma gelmedi ama duydum. Geçici diyorlar merak etme
Aynı durumu yaşadım günlerce kendime gelemedim benimki tam bi kabus gibiydi böyle bi ağrı yok yani.
Sonrasında okadar şiddetli olmasada migren olarak kaldı hayatımda tam 13 yıl oldu bi kaç gündür yine ataklar başladı strese girince yokluyor beni
Peki kaç güne geçti yada ne yaptın geçti
Bol su iç demişlerdi zamanla azalarak geçti ama 3 gün iğne serum hiç bişey fayda etmedi. Sonraki iki doğumda olmadı çok şükür çok korkuyordum aynı şeyleri yaşarım diye olmadı ama kahve su tüket Rabbim şifa versin
Başka yaşayan oldumu bu durumu
Ben ilk doğumda yaşamadım. İkincide yaşadım ,Allah yardımcın olsun çooook ağırdı. Tam hatırlamıyorum ama 2 hafta içinde geçmişti galiba. Uykusuzluk, yeterli dinlenmeme etkiliyor birde. Kahve içip, parol kullanmıştım bu süreçte
Sert nescafe içeblrsnz birde ağrı kesici geçmiş olsun kalıcı olmaz ama
Bence uykusuzluktandir ondan olsaydi benim gozumu acamam lazimdi epidurral igneyi 5 kez denedi doktor uyusmadim ustune de genel anestezi uygulandi onun uzerine o gun hafif basagrisi oldu tabi ki.ama bence sizin ki.yorgunluk ve strestendir
Geçici canm merak etme 38 yaşındayım ilk sezryan oldum yahatim boyunca böyle bir ağrıyla sezryan oluncaya kadar tanışmadim ki ben migren hastasiyim ama şükür ki geçti canım kafanı com öne eğme
Benim de öyle oldu çok feciydi 1 hafta yada 4 gün sürmüştu ilaç içtim hep valla kahvede icemiyordum
Tansiyonun nasıl dostum. Allah'ım şifa versin. Bende de mide bulantısı baş omuz ağrısı olmuştu dogumun ertesi günü. Tansiyonum 20 ye çıkmış .
1,471,370 soru
24,098,097 cevap
332,216 kullanıcı