+1 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (6,315 puan) tarafından

image

ayin 20 de 7 aylık olcak da halen emiyor parmağını neden acaba 7 24 saat uykuda bile emiyor millet dyor parmağını eritir korkuyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,125 puan) tarafından

damağını falan eritmez meraknetme. dişi çıkacaktır o yüzden yapar

(6,315 puan) tarafından

Çıktı iki tane cnm bide bu doğuştan hep öyle emiyor

(4,125 puan) tarafından

2 tane dişi olmayacak ki onun ard arda gelir çoğu diş. 

(6,315 puan) tarafından

Evet blyorim zaten 

-Reklam-
0 oy
(14,912 puan) tarafından

Diş dönemi 4 ayında bizimki de öyle

(6,315 puan) tarafından

Doğuştan beridir emiyor bide dış iki tane cikti

(14,912 puan) tarafından

Diş uzun bir süreç. Bebekler kırkı çıkınca başlar emmeye damağı da parmağı da erimez. Etrafı boşver 

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Hicbir yeri erimez korkma . Normal bir durum.

(6,315 puan) tarafından

Dişte çıkardı korkuyorum 

(4,053 puan) tarafından

Bir şey olmaz canım. Benim kızım 3 yaşında daha yeni yeni bırakıyor 

0 oy
(6,684 puan) tarafından

Herkes normal demiş ama hiç normal değil benim arkadaşın kızının parmağı gerçekten de eridi ve gekismedi diğer parmaklarına göre baş parmağı en son yok gibi bir şeydi onada birşey olmaz demişler ilkten onemsememis 

(6,315 puan) tarafından

Aaa ciddimisin nasıl eridi peki 

(4,125 puan) tarafından

genelde tek parmak emmede oluyor bu. benşm yeğenim sadece baş parmağını emerdi, hafif ince kaldı, tırnağı da inceldi ama bırakınca düzeldi. 

(6,684 puan) tarafından

Müsait olunca senin için konuşur resim isterim canım şimdi dil eğitimine gidicez yazarım arkadaşa 

Servis bekliyoruz 

image

(6,315 puan) tarafından

Olur cnm benim bebek de baş parmk emer sadece korkuyorum dışı falan ***** çıkar dye

0 oy
(833 puan) tarafından

Şuan küçük ama ne kadar erken bıraktırabilirsen o kadar iyi. Benimki de emiyor. Doktora da gittim. Emsin bırakır filan dedi. Bir buçuk iki yşına kadar müsade ettim

Baktım bırakacağı yok. Acı oje sürdüm, parmağını sardım yok. Halen emmeye devam etti.Kitap aktivite yapacağız parmağı alıyor ağzına dinliyor. Sinir oluyordum

Konuşmasını da etkiliyor. Şuan ekimde 3 yaş olacak. Halen emiyor. Uyumaya çalışırken ve kurnazlık yaramazlık düşünürken😀 

0 oy
(6,608 puan) tarafından

Yani bu bebek daha şimdi erimez falan diyorlar ama bnm İst komşum oğlu 22 yaşında hala parmağını emiyor ve parmakta değişiklik var çocuk hastaneye falanda gitmiş bunun ikcn ama alışkanlığı geçmemiş. Onun kız kardeşi aynı durum kız şuan 3 yaşında baş parmak değişik geliyor bana diğer parmaklara göre elinden geldiğince izin verme cnm dikkatini dağıt başka şeyler alsın eline. 

Ben üst kattaki ablayı görmeseydim normal derdim ama artık normalleştiremiyorim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Erkekannesigg (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 200 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde NILHAN (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 487 göst.