+1 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (4,236 puan) tarafından

Günaydın kızlar 

21 haziran da kızım 3 yaşında olacak . Bu son bir kaç gündür uyku problemi yaşıyoruz. Normalde 12 - 13 saat gece uykusu yapardı hiç uyanmazdı . Şimdi hem gece çok geç yatıyor hem de sabahın köründe kalkıyor. 7 - 8 saat uyuyor uyumuyor. Gündüz ukuyusunu da 2 yaşında bırakmıştı. Normal mi bu durum siz de yaşadınız mı ve ne zaman geçer?

2 Cevaplar

+1 oy
(1,930 puan) tarafından

Normal bence çoğu zaman böyle durumlar yaşanıyor belli başlı dönemlerde benim oğlumun da mesela uyku düzeni sabittir ama keçileri kafasına geldi mi gece uyuma gündüz çok erken kalkar eğer normalde uyku düzeni varsa düzeliyor merak etme 

(4,236 puan) tarafından

Son bir haftadır uyumuyor kızım. Inşallah düzelir en kısa sürede. 

(1,930 puan) tarafından

2 hafta falan sürüyor 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

20 haziran da kızım 3 yaş olacak bizimde yaklaşık iki üç haftadır geceleri uyanma sorunumuz var hyrseye ağlama gibi huzursuzluklar da tabi sanırım dönemsel 

(4,236 puan) tarafından

IIstediği olmayınca özellikle dışarıda kendini yere atıyor bir iki aydır hiç öyle huyları yoktu. Her şeyi kendi yapmak istiyor yapamayınca elinde ne varsa yere atıyor sonra kollarını bağlayıp küstüm diyor sanki ben bir şey yapmışım gibi. Değişik değişik huylar edindi.

tarafından

Aynı aynı üç dört haftadır çok farklı bir çocuk oldu inşallah kısa zamanda normale döner 

(1,930 puan) tarafından

Ah sevgoşum ah 😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
11 cevap 402 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,667 soru

24,075,565 cevap

330,906 kullanıcı

...