+1 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Kızlar 9.2 haftalık hamileyim adet tarihine göre ama uştrasonda 7 haftalık çıkıyor ayın 29 da gitmiştim bebeği görememişlerdi haftaya randevum vardı normalde ama dün lekelenmem oldu acile gittim bana denilen bebeğin kalp atışı yok 3 gün sonra gel yine yoksa kalp atışı seni kürtaj edicez kafam karıştı sizce napmalıyım 

6 Cevaplar

0 oy
(3,122 puan) tarafından

3 gun sonra git yoksa 9 hafta olmuş artık duyulur 7 haftada duyulması lazim

(118 puan) tarafından

Gittiğimde çok acemi geldi bana kuzum kadın doğum binasında kız bebeği şey edemedi ultrasonda başkasını çağırdı oda pek bişey anlayamadı ana binaya gönderdi ultrasona ordaki doktor baktı anladı 

(3,122 puan) tarafından

Özele git istersen 

(118 puan) tarafından

Tşkler

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence en iyisi başka doktora da görün canım ben öyle yapmıştım en azından için rahat olur Rabbım korktuğuna uğratmasin inşallah 

(118 puan) tarafından

Kafamı çok karıştırdı doktor alttan muane ederken anlamadı başka doktoru çağırdı yeni başlamış belliydi bebeği farklı ölçmüşler ana binada da farklı ölçtüler normalde ilk kızımda 8 haftalıkken duyulmuştu kalp atışı şimdi ultrasonda 7 haftalık gösteriyor geç döllenme olmuş olabilir mi bilemiyorum

0 oy
(987 puan) tarafından

Beklemekten başka çare yok. 

(118 puan) tarafından

Beklemek bişey değil beklerim 2 hafta önce bebek görülmemişti ultrasyonda şimdi görüldü bebek ama kalp atışı yok diyolar direk kürtaj olcaksın diyolar 3 gün sonra duyulmazsa niye bu acele ki diğer kızımda 8 haftadan sonra duyulmuştu bunda daha ultrasonda 7 haftalık gösteriyor

(987 puan) tarafından

Başka hastaneye git

(118 puan) tarafından

Tmm cnm tşk öyle edicem

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Dedikleri gibi 3-4 gün bekleyin yoksa mecburen müdahale edilmeli

0 oy
(1,512 puan) tarafından

Başka doktora gitsen araştırıp en iyisi nerdeyse 

0 oy
tarafından

Kızım bence baska doktora görün 

Allahtan umut kesilmez 

(118 puan) tarafından

Özele gidiyim diyorum çünkü acildeki doktor kafamı karıştırdı alttan muane ederken bile başka doktoru çağırdı anlamadı bu doktor farklı ölçtü kalp atışı yok dedi ama diğer ana binada kalp atışına bakmadı ordada farklı çıktı kafamı karıştırdılar 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 337 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 285 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,493 soru

24,072,962 cevap

330,782 kullanıcı

...