Hayırlı sabahlar kizlar oğlumun doktor randevusu var öğlen 2 de şimdi ben öğleden önce gitsem alirlarmi ?
Kalabalik değilse alıyorlar
Ama çok erken küçük çocukla zorlanirsin. Gerçi çocuğun küçük mü bilemiyorum
Oğlum 3 yaşında ama durmuyor çok hastanede en azından öğleden önce girsem tahlil vs için
Ben bazen erken gidiyordum hasta yoksa alıyorlar . Bazen de çok hasta oluyor randevu saatinden sonra içeri alınıyorum.
Yani erken cagirsalar kizmazlar dimi dedim en azından öğleden önce alsa tahlil vs alabileyim öğleden sonra
Yok canım niye kızsınlar
Sanmam senden önceki hastalar vardır yani
Almasalar sorun değil de işte bi ihtimal sıra bitince alirlarmi ? Yada alsalarda neden erken geldin demezler mi?
Doktordan doktora değişiyor maalesef. Benim öyle çok olmuştu erken gidip öğleden önce muayene olduğum. Uzak yerden gidiyordum
Teşekkür ederim 🌺
Ben pek sanmıyorum alacaklarını en az yarım saat önce alabilirler oda boş olursa tahliller 2.30 kadar alınıyor burda genelde yetişirsin bence tahlil yaptırmaya
Tahlil verilirde sonuç çıkmıyor işte
Erken versen de bugün bakmazlarki sonuca pazartesi ye kalır sonuç tabi orayı bilmem ama burada öyle bir gün sonra sonuç için çağırıyorlar yada doktor kendisi gün veriyor şu gün gel burdayım diye
Çok hasta yoksa alırlar. Ama küçük çocukla bunu göze almazdım gidip saat 2 ye kadar beklemek de var.
İnşallah alırlar valla çıktım yola artık
Kalabalık değilse alınır. Ben gittim aldılar randevu saatinden önce
Eğer randevu varsa önceden sekreterlik kaydı açıldıysa boşlukta alıyorlar ben hep 20-30 dk erken girerim randevuya önceden giderim doktor muayenesi hızlı oluyorsa sıra çabuk gelır
1,462,984 soru
23,979,519 cevap
326,426 kullanıcı