+1 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (9,595 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar kizlar oğlumun doktor randevusu var öğlen 2 de şimdi ben öğleden önce gitsem alirlarmi ? 

8 Cevaplar

0 oy
(570 puan) tarafından

Kalabalik değilse alıyorlar 

Ama çok erken küçük çocukla zorlanirsin. Gerçi çocuğun küçük mü bilemiyorum 

(9,595 puan) tarafından

Oğlum 3 yaşında ama durmuyor çok hastanede en azından öğleden önce girsem tahlil vs için 

-Reklam-
0 oy
(1,458 puan) tarafından

Ben bazen erken gidiyordum hasta yoksa alıyorlar . Bazen de çok hasta oluyor randevu saatinden sonra içeri alınıyorum.

(9,595 puan) tarafından

Yani erken cagirsalar kizmazlar dimi  dedim en azından öğleden önce alsa tahlil vs alabileyim öğleden sonra 

(1,458 puan) tarafından

Yok canım niye kızsınlar 

0 oy
(2,777 puan) tarafından

Sanmam senden önceki hastalar vardır yani

(9,595 puan) tarafından

Almasalar sorun değil de işte bi ihtimal sıra bitince alirlarmi ? Yada alsalarda neden erken geldin demezler mi?

0 oy
tarafından

Doktordan doktora değişiyor maalesef. Benim öyle çok olmuştu erken gidip öğleden önce muayene olduğum. Uzak yerden gidiyordum 

(9,595 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌺 

0 oy
tarafından

Ben pek sanmıyorum alacaklarını en az yarım saat önce alabilirler oda boş olursa tahliller 2.30 kadar alınıyor burda genelde yetişirsin bence tahlil yaptırmaya

(9,595 puan) tarafından

Tahlil verilirde sonuç çıkmıyor işte 

tarafından

Erken versen de bugün bakmazlarki sonuca pazartesi ye kalır sonuç tabi orayı bilmem ama burada öyle bir gün sonra sonuç için çağırıyorlar yada doktor kendisi gün veriyor şu gün gel burdayım diye 

0 oy
(18,364 puan) tarafından

Çok hasta yoksa alırlar. Ama küçük çocukla bunu göze almazdım gidip saat 2 ye kadar beklemek de var.

(9,595 puan) tarafından

İnşallah alırlar valla çıktım yola artık 

0 oy
(8,837 puan) tarafından

Kalabalık değilse alınır. Ben gittim aldılar randevu saatinden önce 

0 oy
(2,452 puan) tarafından

Eğer randevu varsa önceden sekreterlik kaydı açıldıysa boşlukta alıyorlar ben hep 20-30 dk erken girerim randevuya önceden giderim doktor muayenesi hızlı oluyorsa sıra çabuk gelır

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 199 göst.
+2 oy
15 cevap 632 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Buse19 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
13 cevap 948 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ayaydn (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler