0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar çok farklı bi duygunun içerisindeyim kendime okuyorum sürekli ama bu nasıl geçecek neden oluyor anlayamıyorum eşimden soğudum asla yakınlaşamıyorum eşimle birbirimizin zıt karakteriyiz o iyi niyetlidir fazlasıyla bazen arkasından çıkmada ağzında dili yok diye konuşuyorlar kendi halinde falan ve ben tam zıttı olduğum için 1 aydır çok sorun olmaya başladı onu uyarıyorum sürekli birşeyler öğretmeye çalışıyorum bunu yapma şunu yap şunu söyle şurda şöyle davran böyle davran diye ve artık gerçekten yoruldum velisi gibiyim bi kızımız var ama ben artık onunla bi ortama bile girmek istemiyorum sürekli gereksiz konuşur yanlış telafuz eder kelimeleri bu aralar fiziksel bir problemi daha oldu ayağı aksıyor bilmiyorum çok severek evlendik niye böyle hissediyorum her gün sinirli stresli geçiyor evin içinde bile istemsizce adamı azarlıyorum dün senden soğudum istemiyorum dedim sebep sun bana diyor ne yapacağımı şaşırdım şeytan mı uğraşıyor benimle ya 

3 Cevaplar

+5 oy
(1,685 puan) tarafından

Aa hiç kusura bakmayın ama size biraz sert çıkışacağım.

Kendiniz demişsiniz velisi gibi oldum diye, bu adam daha dün değişmedi. Alırken de böyleydi. Alırken değiştiririm diye alıp değiştiremeyince kimsenin kalbini kıramazsınız.  

Kusur arayan kusur görür. Yanlış telaffuz etsin ne olmuş? Ayağının aksaması o adamı yeterince yoruyordur zaten, destek olmayacaksanız köstek niye oluyorsunuz?

Adamın huyu gayet de güzel, o böyle yaşamayı doğru buluyor. Kötü olan şeylerde bile bir iyi niyet buluyor demek ki. Siz gibi her kötü niyeti anlamak zorunda mı? Çok tuhafsınız cidden, adamı ne kadar üzmüşsünüz.

Belki o da sizin bu üstten bakan ve daima kontrolcü havanızdan soğudu da edebinden, kalbiniz kırılmasın diye ses etmedi.

Bakın belki kocanız hakikaten iyi bir insan değildir, bilemem. Ancak insanların karakter özelliklerini bilerek evleniyoruz, hastalıkta sağlıkta diyoruz. En azından vefa diye bir kavram var, bu da mı etki etmiyor?

Sizi de anlamaya çalışıyorum ama sözleriniz kalbinizin ve aklınızın içindekileri yansıttığı için adamın yerine benim canım yandı.

Ben de kekemeyim mesela, heyecanlanınca kelimeleri doğru düzgün telaffuz edemiyorum. Eşim hakkımda böyle düşünse çok ağır bir yerden yara alırdım.

Eşim dizinden ameliyat oldu, aksıyor. Ben böyle düşünsem bir daha kendine gelemez. Hakkına girmiş olurum.

İnsan bazen aynaya bakıp “sen kimsin de Allahın bir kulunu azarlıyorsun?” Diye kendine sormalı. Çünkü bazen haddimizi aşıyoruz.

Kalbinizi de kırmak istemiyorum ama şu yazınıza boğazım düğümlendi. Sizi bir tık gaddar ve zorba gördüm. 

(1,972 puan) tarafından

Şu bir kadına yapılsa adamı yerin dibine sokarlar bazı kadınlar gerçekten bazı şeyleri hakketmiyor ne güzel yazmışsın 👍🏻➕

(1,685 puan) tarafından
+1

Kadının üstüne de gitmek istemiyorum ama çok kötü oldum ya okuyunca. Ben o adam gibiyim mesela, kocam böyle düşünse terapistten 50 seanslık olurum. O adam zaten yaralı, bir de kanırtmaya ne lüzum var? İnşallah tez elden hata ettiğini idrak eder, dua edeceğim. 

-Reklam-
0 oy
(6,175 puan) tarafından

Eşine üzüldüm

0 oy
(17,365 puan) tarafından

Bosanmalisinn....Eşin daha fazla sana maruz kalmamalı 😡😡

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
30 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,299 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 391 göst.
0 oy
4 cevap 201 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (116 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,511 soru

24,086,805 cevap

331,548 kullanıcı

...