+1 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (689 puan) tarafından

Kızlar elbet aile içinde sorunlar oluyor ama bazen insanlar baya haddini aşıyor bizzat dile getiriyor yuvanızı bozmaya çalıştığını bunu yaşayan varmı aranizda ve fitnelik yapanların akıbeti ne merak ediyorum ..

13 Cevaplar

+1 oy
(5,133 puan) tarafından

Yapıyor ama ben fırsat vermiyorum 

*** kadar küçük beyni anca kendine yetiyor çünkü 

-Reklam-
+1 oy
(132 puan) tarafından

Görümce syri kayın ayrı kaynana ayrı ksyin baba ayrı çok bozdular çok kus gitim halen yapıyor lar 

+1 oy
(2,626 puan) tarafından

Bir kere yaptı kardeşinden oldu 1 sene eşim görüşmedi. Ben yine de barış dedim kardeş sonuçta. 2 sene olacak yüz yüze gelmedik bakalım benim yüzüme nasıl bakacak 

0 oy
(22,680 puan) tarafından

Halam bozmaya çalıştı. Görümcem yok. Kayınvalidemi arayıp iftiralar atmış. 

0 oy
(899 puan) tarafından

Tam 7 buçuk yıldır konusmuyorum

0 oy
(1,488 puan) tarafından

Çalıştı. Ama herkese bir zaman bulaştığı için herkes onu ve oyunlarını tanımış. Benden yana çok sıkıntı olmadı ama eşim ablasının hareketine karşı epey kaos çıkarmıştı. 

0 oy
(22,987 puan) tarafından

Yaşamadım yaşasam silerdim 

0 oy
(1,272 puan) tarafından

Yuh nasıl dile getiriyor bide saçını başını yolarım onun benim eşimin ailesi mük içlerinde bi eşim sıkıntılı o bozuyo bizimde yuvamızı:))) 

Şaka bi yana yırtsana ağzını hadsiz sen kimsinde yuvamı bozuyosun  ,benim halamlar anneme karşı öyleler dışlarlar hepsinin içinden geçtim anasının avukatı diyolar bana ama anneme laf etmeye kalksa 4 kardeşiz dördümüzde ağızlarının payını veriyoruz 

0 oy
(6,667 puan) tarafından

Benim görümcem yaptı hemde hırsızlıkla suçladı eşime döndü açık açık git bırak babasının kapısına dedi numarami verip annesiyle beni tacız ettirtip eşime arkadan Büşra seni aldatıyor karnındaki de senden değil dir dediler evime almadım diye sahte darp raporu aldılar hepsinde eşimle el ele gidip itinayla suç duyurusunda bulunduk 

Şimdi ne oldu. Biliyormusun kocası çalışmaz 1 lokma ekmeğe muhtaç kocası gözlerinin içine bakarak elin sürtükleri ile yatıp kalkıyor. Geçen intaar etmiş eşime haber ettiler eşim gebersin dedi telefonu kapatti 

Daha neler neler ama sonuç  baktık olmuyor eşim evimizi başka ile taşıdı ben mutluluk içinde yaşarken onlar çekiyor bende zevkle izliyorum umrumda olmuyor 

(877 puan) tarafından

Ölmüş mü 

(6,667 puan) tarafından

Yok cnm 2 gün kadar yoğun bakım da kalmış 2 günde serviste eve yollamışlar ölsede umrumuzda olmaz sadece 3 kızı var onlara üzülürüm 

Ama şu gerçek yuva yıkanın yuvası olmaz kendi evli idi kaçtığı adam halasının oğlu evliydi birlik olup kaçmışlar zamanında benim ağimi geçtim diğer kadının ağı tutuyor dur onu

(877 puan) tarafından

Herkes yaşattığını çeker 

(6,667 puan) tarafından

Gerçekten öyle cnm oh demiyorum ama umrumdada değiller

0 oy
(713 puan) tarafından

Bende öyle bir durum olmadı hepsi annemin öz kuzeni olduğu için ama annem çok yaşadı ben kaçarak evlendim bir tane hadsiz babama kızın senin karın yüzünden kaçtı neden boşamıyorsun karını demiş babam da 3 tanesini hayatından silmiş sadece en küçük halamla görüşüyor diğerlerini hala olarak bile görmüyorum o pisliklerin bana yaptığı şeyleri bana attığı iftiraları herşeyi Rabbime bıraktım iki dünyada da yüzleri gülmesin inşallah 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Benim olmadı ama yakın bir tanıdığımın oldu hatta 3 gün önce cenazemiz vardı cenazede gelin görümce saç baş kavga ettiler herkesin içinde Rabbım kimseye göstermesin

0 oy
(14,885 puan) tarafından

Yuvamı bozmaya çalışmadılar düzenimizi baltaladılar şeytanın yeryüzü şubesi ikisi de. Bizden uzak Allah ile irtibat halinde olsunlar bir senedir yoklar hayatımızda. 

0 oy
(1,841 puan) tarafından

Bi tane görümcem valla kız kardeşim kadar çok severim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 959 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 298 göst.