+2 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından

Olayı en başından açıklayayım ki anlayasiniz şimdi bizim köyde kaynanamların yakın olduğu bir aile dostu var kaynanamlar depremde çadırda kaldılar . Onlar yardım ettiler .eşi eşim için kredi bile çekti.sonra bu kadının eşi bırakıp İstanbul'a gitti. Kadını terk etti bende bu kadınla sıkı dost olmuştum kadın 60 yaşlarında  abla gibi bilip dertimi anlatiyordum. Oda bana kaynanamın beni istemediğini falan anlatıyordu. Birgün onlarda otururken birden kaynanamı savunması tuttu. Birde baktım ikili oynuyor .Bende ondan sonra konuşmayı kestim kızımın doğum gününe gelmek istedi yok deyince burnumdan getirdi eşim. Orda içime kuşku düştü babamda deyince ben whatsabini kopyaladım eşimin orda o kadınla konuşmalarını yakaladim. Eşim geleyim mi diyor o erken diyor.kadin anneni getir diyor esim getiremem isim var biliyorsun diyor banyo yaptın mı diyor. Falan ben kıyameti kopardım ailem barıştırdı. Baktım eşim konuşuyor hala kadınla kıyameti kopardım . Konuşmayacaksin dedim söz verdi. Kadın mesaj atmış karın için benle konuşmayı kesiyorsun karına benle değişiyordu gibi devamını görmedim . Bayramda baktım konuşuyorlar .kaynanama kadın gelmişti.  Birde eşim birşey olsa hemen savunuyor kadını örnek vereyim .siz o kadına karışmayın annemin her işine kosuyor. Sonra dün kadın oğluyla kaynanamı almış gezmeye gitmiş . Eşim diyor siz gelinsiniz birgün annemi alıp gezmeye götürüp ayakkabı üstüne birşey aldınız mı diye soruyor bana .

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kızlar bu sapık cevap vermeyin gebelik bölümünde de açmıştı böyle. Sapık bikmiyorda hep bunu paylaşıp duruyor bir kerede kadının memeleri kocaman kocamla bastım demişti psikopat 

(511 puan) tarafından

Aaa Allah'ın cezası bende oturdumda akıl veriyom teşekkürler uyarı için 

(42 puan) tarafından

İyi misiniz benim o uygulamada hesabım yok

(9,080 puan) tarafından

bu esini. komsuyla banyo yaptinmi anneni de getir yok getiremem isim var biliyosun muhabbetini hatirliyorum onceden de boyle bi konu acmisti biri isim aynimiydi hatirlamiyorum.  ya kocan galami gorusuyo o kadinla . e bunda anlamicak bise yok kocan bariz yatio kalkio dul kadin kocasiz kadin kocanda gdip takilio demekki yani 60 yas olursa olaun bu bariz belli bisey hala gorusuyorsa kesinlikle boyle. hadi gecen sefer dedik yanlis yazmis ole bole ama

hala gorusuyorsa ohooo ooo daha bir gram suphe kalmasin ki kocan yatio kadinla

-Reklam-
0 oy
(511 puan) tarafından

Neden barıştın bir yapan bir daha yapar nirde yaşlı yani siz kaç yaşındasınız 60 yaşında kadın oha ya

(42 puan) tarafından

Eşim 38 ben 29 yaşındayım ailem barış dedi

(511 puan) tarafından

Ailen dedi diye değildir sende istemişsin ki barışmışsın ama aynı ortama girmek için daha ugraşıyorsa üzerine gitmen lazım ama tekrar affedeceksen pek bir önemi yok en azından bilme daha iyi 

0 oy
(15,797 puan) tarafından

Bir kere daha açmıştım bu postu 

Hala devam ediyor yani eşin konuşmaya İnşallah şeytana uymamıştır 

(42 puan) tarafından

Konuşmaya devam ediyor ve kadını sürekli koruyo

0 oy
(1,011 puan) tarafından

Eşin 60 yasindaki kadinlami konusuyor yani yalnismi anladim yoksa 

Konuşmalari bir iliski var gibi bilemedim

0 oy
tarafından

Sen kaç yaşındasın ? 

Mature mi seviyor eşin yani 

(42 puan) tarafından

Mature ne demek 29 yaşındayım 

tarafından

Olgun demek. Eşin kaç yaşında ?

(42 puan) tarafından

38  yaşındayım 

tarafından

Eşinle aranızda yaş farkı da çok. Kadınla aralarında bir ilişki var mı bilemeyiz pis günahları boynuna Allah ıslah etsin.

0 oy
(7,895 puan) tarafından

Yazışmaları ekran fotosu attığını hatırlıyorum . Böyle bir adamın yanında durulmaz canım mide bulandıran bir durum olmuş. 

(42 puan) tarafından

Ben birşeyleri unutmak istedikçe birşeyler cikiyir

0 oy
(23,109 puan) tarafından

Eşini ve o kadını tüm köye rezil edip boşanman gerek. Ama sen bilirsin

tarafından

Post sahibi erkek 

(23,109 puan) tarafından

Doğrudur şaşırmam 🤣 sağol dostum uyardigin için ☺️

(511 puan) tarafından

Aa erkek olduğunu nerden biliyorsunuz bizde akıl veriyoz ya insanları slk yerine koyuyorlar iyiki gördüm yorumu 

(42 puan) tarafından

Birşey diyecem benim erkek olduğumu nerden çıkardınız tutturmussunuz erkek erkek ben sadece çaresiz bir kadınim

0 oy
(193 puan) tarafından

Boşan git kız bende boşanacam

0 oy
(6,610 puan) tarafından

Bunu kolay kolay buraya yazmam ama senin yerinde olsam bu yazışmaları yakalasam bide annesi yaşında biriyle, bir daha aynı evde aynı yatakta bulunmam kesin söyleyebilirim bunu

0 oy
(21,748 puan) tarafından

Bu kadını bu kadar savunması konuşma demene rağmen konuşması aralarında biseyler geçmiş olabilir mi yoksa biri neden bir kadına duş aldın mı diye sorar ki ? Arsizlik olmuş ikiside pişkin pişkin konuşmaya devam eder ailenin içine kadar da girmiş zaten ikisinide rezil et belki öyle kurtulursun kadından 

0 oy
(23,843 puan) tarafından

Kocan konuşmaya devam ediyor sen evliliğe devam ediyorsun herkes halinden memnun biz ne diyelim kıyamet koparmak öyle iki bağır çağır sonra kuzu kuzu evliliğe devam et değildir taş taş üstünde kalmaz kıyamet kopsa ortada da ne koca kalır ne yuva bilmem anlatabildim mi 

0 oy
(54,061 puan) tarafından

bu banyo yaptin mi geleyim mi muhabbeti daha once de yazilmisti buraya sanki

(8,675 puan) tarafından

Aynen yazıldı bende hatırlıyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,000 göst.
0 oy
12 cevap 789 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 837 göst.
23 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nesha (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.
7 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,838 cevap

333,268 kullanıcı

...