+1 oy
522 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (144 puan) tarafından

Kızlar şuan bi modum düştü biz dün eşimle test vermiştik ben kan testi verdim o da sperm testi verdi bende pcos var ama çok şükür değerlerim düzene girmiş eşimde bişey yoktu aslında geçen seneki değerde ama şimdi bana atmış değerlerini az buçuk araştırdık sperm sayısı da oranı da çok düşükmüş doğal yolla olma ihtimali çok düşükmüş o bana çok destek oldu çok ağlamıştım ona ama şimdi ben nasıl yanımda olacağımı hiç bilmiyorum diyorum daha doktora gitmedik hani stresten kaynaklı düşünüp canını sıkma diye ama o bana şey demişti hala unutamam o sözünü ben seninle bir önür geçirmek için evlendim demişti çocuk olsa ne olur olmasa ne olur nasip demişti şuan o kadar üzüldüm ki hani nasıl davranacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum tabiki illa çocuk diye tutturacak halim yok allah nasip etmiyor ise bişeh diyecek halim yok ama sadece onu üzmek veya üzücek bişey yapmak istemiyorum 

18 Cevaplar

0 oy
(1,986 puan) tarafından

Tedavi ile olur inşallah rabbim gönlünüze göre versin doktora danışmadan üzmeyin kendinizi o zaten uygulanacak adımları anlatır bir de bildiğim kadarıyla erkeklerde sperm sayısı azlığında çiğ kabak çekirdeği öneriliyor, kavrulmuş olmayacak çiğ alın inşallah şifa olur tabi ki tedavisini de olsun eşin rabbim güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🌸

(144 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim evet kabak çekirdeği sürekli  veriyordum bi avuç kadar nasip ya hani şuan doktorun dediğini duymadan takılmamaya çalışıyorum ama üzüldüm bu ihtimali de duyunca açıkcası umarım her şey hayırlısı ile kolaylık ile olur🥺

(1,986 puan) tarafından

Evet stresli olmamaya çalış canım Rabbim en hayırlı vakitte hayırlısıyla sizi muradınıza eriştirsin hayırlı evlatlar nasip etsin her şerde bir hayır vardır 🙏🏻

-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından

Rabbim inş hayırlı bı vakitte nasip eder 

Doktor dan duymayana kadar irtibat etme 

Sizi strese sokar , tedavi var teknoloji çok illerledi eskisi gibi değil

Moralinizi yüksek tuttun

(144 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim,tabiki öyle doktordan duyana kadar takılmamaya çalışıyorum ama bi üzüldüm sonra da dedim hani nasip o ihtimal bile var yani yapıcak bişey yok dediğiniz gibi her şeyin çaresi var🥹

0 oy
tarafından

Sana sadece şunu diyim eşimin teyze kızı var 18 yıllık evli bı sene hemde doğal yolla gebe kaldı bebesi 9 aylık şuan ağrıyla dk gitmişler kan vermişler doktor gebesin diyince eşi demiş dalgamı geciyon hocam sen yani Allah verirse verir asla umudunu yitirme hee baktın olmuyor oda Allah'ın vermedigidir yani üzülme inş Allah sesini duyar

(144 puan) tarafından

Amin inşallah canım tabiki öyle Rabbim nasip ettiyse vardır bi sebebi bilmiyorum hayırlısı diyorum bakalım doktor ne diycek tedavi nasıl ilerliycek çok teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(1,346 puan) tarafından

Benim eşiminde düşüktü canım bize takviye vermişti 1 kıtu kullandıj birdaha alamadık pahalı diye. Bidaha da gitmedik doktora canım en sok hiç takmadık kafaya ben normalde çok aşırı takıyordum en son hamile kaşdığım ayda takmadım bebek için ilişkiye girmedim o ay tuttu oğlum 10 aylık olmak üzere. Bizimde düşüktü canım yani ben eşime arada bir keçi boynuzu pekmezi yedirdim düzenli yemedi. Olur Allahın izniyle hemen ümitsizliğe kapılma. Kaç çıktı sperm sayısı 

(144 puan) tarafından

Ay canım hiç bilmiyorum bile şuan eşim nöbette olduğu için mesaj da yazdı test sonuçlarım çıktı hani araştırdım böyle böyle diye yarın sabah bakmam lazım allah hayırlı evlat olöasını nasip etsin inşallah canım bende aldım keçi boynuzu pekmezi ama bir yada iki içti o kadar hurma polen tozu kullandık bi sonra bıraktık bizde aynı yani 

0 oy
(15,784 puan) tarafından

Arkadaşıma da dr doğal yolla olmaz dedi 1.5 yıl tüp bebek denediler 

Kocası ameliyat oldu 

Tedaviyi bıraktılar 7 ay sonraydı sanırım doğal hamile kaldı kızı 1 yaşımda ☺️

Ümidimi kaybetme veren Allah 💜

(144 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum ortada biley olmayınca belki de böylesi daha hayırlıdır diyorum nasip kısmet 🥹

0 oy
(3,465 puan) tarafından

Esimede aynı demişlerdi çok şükür eşim zararlı şeylerden uzak durdu sperm sayısı kalitesi yükseldi biz ayriyeten organik beslendik ve diğer sperm testine değerler çok yükselmişti bence sende eşine destek olabilirsin 

(144 puan) tarafından

Canım eşimin zaten çok şükür hiç bir kötü alışkanlığı yok sigara vs organik de besleniyoruz kendi bahçemiz var hobi bahçesi kendi ürünlerimizi de yetiştiryoruz fakat bizim hayatımızda stres çok fazla aile meseleleri kavgalar fln çok oluyor haliyle her şey eşimin üstüne oluyor arada bende ona yük oluyorum sorumluluğu çok fazla olduğu için çok stresli bir hayatımızı var maalesef 🫩😕

(144 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bu arada🙃

(3,465 puan) tarafından

Rica ederim canım stresli hayatın üstüne bide bu stres yüklenmiş sanırım eşiniz kola felan içiyormu 

(144 puan) tarafından

Yok abartılacak kadar değil ama arada içer evet maalesef öyle oldu 🫩

0 oy
tarafından

İnternetteki değerler ile hastanenin referans değerleri bir olmuyor canım , internete bakacak olursan seni kanser bile eder o yüzden en doğru teşhisi doktor koyar . Hiç kafana takma Allah öyle bir zamanda nasip eder ki dünyalar sizin olur. Rabb'im kalbinden geçenleri hayatınıza en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah ❤️ 

(144 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım evet öyle düşünüyorum ama hani ihtimal dahi olsa var ya insanın canını sıkıyor ama haklısın bakalım yarın ne diyecek doktor🥺

0 oy
tarafından

1 hafta boyunca cinsel perhiz yapılacak ve her gece keçi boynuzu kaynatılıp suyu içilecek sen ve eşin de içeceksiniz yani 1 hafta sonra ilişkiye girilecek kaliteli sprem oluyor imiş.

(144 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim yarın doktor ne diyecek bakalım deneyeceğim 🥹

(8,294 puan) tarafından

Spermler dördüncü gün itibariyle kalitesi düşüyor 

(144 puan) tarafından

3 gün ilişki olmadı 4. Gün vermiştik biz testi 

tarafından

Benimde bilgim yok doğrudur ben de bir abladan duymuştum

0 oy
(3,330 puan) tarafından

Eşimde de aynı sıkıntı vardı. 2 tüp bebek 3 çocukla yola devam ederken ,değerlerin değişmesinin mümkün olduğunu söyledi doktorum. Bu nedenle 2-3 korunma yöntemiyle Allaha sığınmaktayım🤭

Demem o ki kolaylıkla değişebilir. Bunu diyen de Hacettepe mezunu Profesör. Keçi boynuzunu ver eline kemirsin dursun ☺️Çok aşırı faydalı

(144 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım rabbim inşallah hayırlı evlatlar olsunlar umarım nasip eder yarın bi bakalım ne diycek doktor ondan sonrası da Allah Kerim diyeceğiz 🙃

(3,330 puan) tarafından

Amin,hepimize inşAllah. Güzel haberler nasip olsun 🤲🏻❤️

(144 puan) tarafından

Amin inşallah canım ❤️

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Doktorla konuşun önce. Kafaniza göre senaryolar üretmeyin. Her şeyin çaresi tedavisi var. Benim eşimin de hem sperm sayısı hem de hızı düşüktü ben de sıkıntı yoktu. Bizim yaş da büyük olunca tüp bebek tedavisi olduk. Bunda üzülecek strese girecek bir şey yok. Iyiki de tedaviyle olmuş yoksa minik prensesimiz olmazdı . 

(144 puan) tarafından

Yok tedaviye asla karşı değilim çatlatma iğnesi oldum daha önce nasip olmadı sadece değerlerini araştırdığımızda böyle çıkınca insanın canı sıkılıyor üzüldüm hem böyle çıkmasına hemde onda çıkmasına bilmiyorum kıyamıyorum aslında eşime hani üzüleceği bişey olsun istemiyorum ama hayırlısı tabiki ilk öncelik şuan doktorun diyeceği sonrası nda ne yapılması gerekiyorsa o oluucak artık çok teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(163 puan) tarafından

İncir kurunude deneyebilirsin inciri yesin esin arkasından bir bardak su tamamdır Allahin izniyle

(144 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim deneyeceğim 🙃

0 oy
(52 puan) tarafından

Üzülme tedavisi var bizde olduk 3 ayda 90 bine ulaştı eşimin 

(144 puan) tarafından

Üzülüyordum da hani her ieyin bi çaresi olduğunu bildiğim için rahatladım şuan çok teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(8,294 puan) tarafından

Bende pcos eşimde varikosel varken ikimize de çocuk olmaz dendi eşime ameliyat önerildi üstelik ama kabul etmedik ikimizde bitkisel kür kullandık çok şükür doğal yolla hamile kaldım . Üstüne iki kere daha gebelik oluştu ama birinin kalbi durdu . Nasipte varsa rabbim olmazları oldurur. Eşin evicap diye bir e vitamini var onu kullansın her gün sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yesin 

(144 puan) tarafından

Tamamdır çok teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
tarafından

Ben hiç böyle değerlere takilmam. Hiç spermi yoksa o ayrı varsa bu olabilir. Kadınlar nasıl bazı aylar yumurtlamiyor erkeklerde bazı aylar spermleri az olabiliyor. Ramazan ayı stresli bir ay yada iyi beslenrmeme yada hava değişimi heeersey etkilidir. Bunun adı kismettir. Kiminin hiç spermi yok ozamn olmaz. Hiic öyle.oafana takma. Yani taksanda takmazanda bir. Sadece meşgale bulsan bile yeter. Yeterince yiyin için gezin olacaktor. Hemde tedavisz bile olur. Bana menapoza yakisnsin dedi çok uzldum. O ay hamile kaldım. Okadarda takilmaaa

(144 puan) tarafından

Bu yorumun beni çok rahatlattı olabilir dediğin gibi nasip kısmet ,hiç böyle düşünmemiştim hani benimde değerlerim kötüydü düzeldi şimdi eşimin değerleri de kötü çıkınca bi üzülmüştüm ama oladabilir haklısın

0 oy
(1,849 puan) tarafından

Hiç üzülme herşeyin tedavisi var biz de eşimle özele gitmiştik bize kesinlikle çocuğunuz olmaz tüp bebek gerekir dedi tüp bebeğe gittik doktor hemen acele etmeyelim ilaç verelim dedi ilacı verdi gönderdi o ay çok sıkıştık özele çok para harcadık ilacı alamadık benim adetim gecikti eşim boşuna test yapma yoktur dedi ben yine de yaptim hamileyim şimdi kızım 2.5 yaşında ve ben ikinciye hamileyim doktoru dinleyin biraz stresten uzaklaşın akışına bırakın 

(144 puan) tarafından

Canım doktor da zaten çok kötü bişey dememiş işte ultrason istemiş de bakalım hayırlısı

0 oy
(46 puan) tarafından

Doktorunuza bi mutlaka görünün ihmal etmeyin benim esimde de sperm hızlılığı vardı az önce post actim hatta bunun için proxeed diye bi vitamin verdi doktor bunu kullandık o ay hamile kalmıştım mutlaka doktora danışıp oyle yol izleyin merak etmeyin tedavisi ilaçları var

(144 puan) tarafından

Varikosel olabileceğini söyledi doktor zaten bunun 3 evresi olduğunu eşimin künin 2 evresinde olduğunu ve tedaviye açık olduğunu söyledi ultrason çektirmemizi söyledi ona göre tedavi uygulanacakmış hayırlısı gerçekten baya rahatladım doktorla görüşünce eşimde aynı şekilde 

0 oy
(7,026 puan) tarafından

Benim enisteminde ileri hareketi düşük varikosel var ameliyat oldu ameliyattan 9 ay sonra ablam hamile kaldı düşük oldu ondan sonra hamile kalamadı üç yıllık evli ablam eniştem 30 milyarlık bir iğne var onu yaptırdi sperm kalistesini artırıyor isterseniz sizde yaptırabilirsiniz bir araştırın üç ay sonra iğne etkisini gösteriyormus insalllah Rabbim bu ay ablamada sanada nasip etsin

(144 puan) tarafından

Bize de doktor varikosel olabilir dedi bakalım ultrason çektirecek ona göre tedaviye başlayacağız inşallah çok ümitsizdik fakat doktor baya rahatlattı saolsun

(7,026 puan) tarafından

Varikosel sonra hamilelik oluyor cnm 

(144 puan) tarafından

İnşallah canım çok teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(4,400 puan) tarafından

Eşimin teyze kızının eşinin ailesinde genetik erkeklerde sperm düşüklüğü sorunu var. Doktor imkansız demiş o derece. Şuan 3-4 aylık kızları var. İnan imkansız diye bişey yok. Sen Rabbimden iste sadece ❤️ herşey gönlünce olsun inşallah 

(144 puan) tarafından

Amin inşallah bakalım bi ultrason istedi doktor ona göre tedavi uygulanacak inşallah kötü bişey yoktur şuan öyle dua ediyorum ama baya rahatladım yani çok teşekkür ederim 

(4,400 puan) tarafından

O ücreti yüksek olan ultrason mu? 

Tıp o kadar gelişmiş ki artık imkansızın bile çaresi var. Kendini  doktorlara bırak. İnşallah bir gün buraya ben de anne oluyorum diye bir post açarsın 🤲🏻

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 282 göst.
+1 oy
12 cevap 567 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Dlrdgn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
0 oy
1 cevap 178 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler