+1 oy
232 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (8 puan) tarafından

Birden fazla icra borcum var ama yapılandırma yapmadım hiç siğortamda yok ceza evine girermiyim 

5 Cevaplar

0 oy
(216 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ceza evine girmezsiniz borç giderek katlanır. Üzerinizde herhangi bir taşınmaz var ise haciz konur. Bazı durumlarda varsa araç bağlatıp satışını gerçekleştiriyorlar veya maaş varsa maaş haczi yapılıyor her ay kesinti yapılarak maaş yatırılıyor. En kötüsü eve hacze gelinse bile temel hiçbirşey elleyemezler. Size tavsiyem yapılandırmaya gitmeniz taksit öder gibi borcu kapatırsınız 

(8 puan) tarafından

Bir kaçını o şekilde ödedim az bişe kaldı onun içinde biraz birikim yapmam gerekiyor bu süreçten olumsuz birşey olurmu diye tedirgin oldum ufak çocuklarım var çünkü 

(216 puan) tarafından

Üstte yazdığım gibi olur aksi bir durum olmaz kolay kolay. Biriktirmek mantıklı değil! Ufakta olsa düzenli ödeme olunca dosyanızda size yardımcı olmaya çalışırlar. 

(216 puan) tarafından

Buarada size tavsiyem borcunuzu kapatırken avukatla pazarlık yapın çok güzel indirim yapıyorlar tek istekleri bir an önce dosyanın kapanması (indirim için bazı kurumlar hariç ) 

-Reklam-
0 oy
(1,534 puan) tarafından

Eşimin dayısı gilin milyon milyon borçları var hepsi şuan mallarını karıların üzerine verdi kalanları 

Sadece bir tanesinin evinden derin dondurucu gitti 

Artk icradan cezaevi olayı yok sanırım 

0 oy
(3,044 puan) tarafından

Ee nereye kadar oyle boş aylak ise yaramayan biri olarakmi hayatına devam edeceksin iş hayatın hiç olmayacakmi evlenmiycekmisin babamdami yok icra senin peşini birakirmi 10 sene sonra bulur senden faizi ile birlikte alir

(8 puan) tarafından

ödemediğimi nerden biliyorsun evliyim ayrıca ödeyebildiklerimi ödedim kalanı için zamana ihtiyacım var 

0 oy
(1,361 puan) tarafından

Ödeyeceğim diye taahhüt vermezseniz bişey olmaz. Hiçbir yere imza atmayın, taahhüt vermeyin

0 oy
(765 puan) tarafından

Ceza evine girmezsin ama borcun katlanarak çoğalır allah yardım etsin bankalara sanirim borçlar 

(8 puan) tarafından

Malesef

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde dila0123 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
30 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Dila44 (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 800 göst.
0 oy
7 cevap 864 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,107 soru

24,053,886 cevap

329,817 kullanıcı

...