+2 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,373 puan) tarafından

Bi arkadası var dini düsüncesi ve yaşamı farklı .Biraz önce whatsaptan yazışmalarına denk geldim iste arkadasi bir yazı yollamıs bu da iste keske dikkat etseymsim ben bu konuda yanlis yapmsm gibi seyler yaziyrdu yani tesetturlu bi bayanla evlenmekten bahsediyor iste arkadasi da demis o zamanki kisiyle simdiki sen ayni degilsin vs .Zaten şu an birbirimizle güzel bi iliskimiz yok sorunlarımızdan başka...Ama bunu bi erkek arkadasıyla paylasması benim hakkımda bunu konusması zoruma gitti yoksa her zaman ben diyrm bunu keske öyle olsydi ama bundan arkadasina ne .. Simdi siz olsanız ne tepki verirsiniz görmezlikten mi gelirsiniz yoksa söyler misiniz ..Ne hissedersiniz ki bu durumda...

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Valla anlamadım 

-Reklam-
+1 oy
(144 puan) tarafından

Ben konuşurdum canım açıkca pişman mı olduğunu sorardım zaten sorunlarınız varmış bunu höyt höyt bi dille değil de güzel güzel ya bak evet sorunlarımız var fakat ben senden hiç pişmanlık duymadım konuşmalarınızı gördüm buna çok kırıldım pişman mısın benimle olduğuna evet mutlu değiliz ama beraber mutlu olmaya çalışabiliriz birbirimizi kırmak yerine birbirimizin mutluluğu için uğraşabiliriz diye bilirsin ha işler çok karışık ise yine konuş ama bağırarak kavga ederek değil sakin ve yapıcı olarak canım 

+1 oy
(3,158 puan) tarafından

Bence burda erkek arkadaşıyla konuşmasına takılmazdım ama pişmanım demesine üzülürdüm

0 oy
(6,584 puan) tarafından

Zoruma giderdi 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

yani bencede sacmalamis . yamam kapali isterdim acik isterdim birazdaha dinine dikkat eden isterdim va diye konusabilirde direk esinden icin  hata yapmisim falan tarzi konusulmaz bence

0 oy
(58 puan) tarafından

Söylerdim .3. bir kişiyle böyle şeyler paylaşması hiç hoş değil .

0 oy
(3,600 puan) tarafından

Aranızdaki sorunlardan ötürü her türlü yaklaşıma olumsuz cevap vermesi 'normal' aslında.

Biz kadınlar da bazen yakın arkadaşlarımız ile(aileden birileri de olabilir) ilişkilerimiz hakkında konuşuyoruz. Eşinizin ki de aynı durum.

Zaten sorunlarınız varmış, bence halı altına süpürmek yerine karşılıklı konuşmayı deneyebilirsiniz. 

(1,373 puan) tarafından

Bende onunla aynı hislerdeyim ama bunu en fazla aileme ablama anlatirim ki bu kadar acik anlatmyrm ama arkadasına pismanligini mutsuzlugunu sürekli dile getiriyor zaten yani ne geregi var ya da bu isin bi çözümü var ne bilim..

0 oy
(5,007 puan) tarafından

aynı şekilde sen bir sorununu bir kız arkadaşına anlatıyorsan o da anlatabilir. ha anlamıyorsan onun da anlatmaması gerek

0 oy
(594 puan) tarafından

Canim bende doğru bulmuyorum aileye anlatmayı bile doğru bulmuyorum ki birde arkadaş sana açık ve net söyleyebilir bence konuş eşinle namusunu insan hiçbirinde paylasmamali

0 oy
(5,757 puan) tarafından

Yooo ben direk yüzüne söylerdim. Sen nasıl adamsın nasıl erkeksin,karını onun bunun ağzına laf edebiliyorsun. Hiç mi adamlığın yok derim. Gerçekten çok ahir konuşurum. 

0 oy
(54,019 puan) tarafından

arkadaşı aklıni celiyor belliki onunla gorusmesini istemezdim soylerdim 

0 oy
(1,404 puan) tarafından

Zoruma gitmesine giderdi ama eşinizin telefonunu karıstırmanız erkek arkadası ile olan msjlarını okumanız zaten baslı başına yanlıs kurcalamak karıstıtmak çok yanlıs bana göre ben kurcalamam da kurcalamasına da izin vermem hiç sevmem bi evlilik varsa güven olöalı o evlilikte karşısındaki insanın özeline saygı duymalısınız

0 oy
(1,799 puan) tarafından

Eşiniz sizinle evlenirken nasıl göründüğünüzü ve hayatınızı nasıl yaşadığınızı gayet de iyi biliyordu.

Size evlenirken ben bu durumu böyle istiyorum diyecek olgunlukta değildi de şimdi o hale geldiyse bunu evvela sizinle konuşmalıydı. Yapıcı şekilde.

Arkadaşına, eğer arkadaşını dini olarak mentor şeklinde görüyorsa ben sormasında bir beis görmedim. Ama her şey gibi sormanın da bir adabı vardır. Duygu ve düşüncelerini kendine saklayabilirdi.

Burada sizde de hata gördüm, muhatabınız kocanız da olsa özeline saygı duymalıydınız, kimsenin mesajlarını okumamalıyız. Hoşumuza gitmeyen şeylere şahit olup yarın ahirette bir de buradan hesaba çekilmek bana akıllı adam işi gelmiyor.

Bence netice itibariyle sizin eşinizi nazikçe karşınıza alıp bir güzel konuşmanız gerekiyor.

“Bak, bir hatadır oldu. Ben senin mesajlarını okudum ve içeriği hiç hoşuma gitmedi. Kanıma dokundu. Bunu bana direkt söyleseydin belki daha az canım yanardı ancak madem din bu kadar önemli senin için, o zaman mahremini kimseye anlatmamalıydın. Anlatacaksan da illa ki, yalnızca sıkıntı duyduğun konuyu anlatıp nasıl nazikçe ifade edebilirsin onu sorardın.” Deyip en sonunda da senin ne düşündüğünü anlatırsın.

İnsanlar konuşa konuşa…

0 oy
(2,594 puan) tarafından

Erkek arkadaşı ile paylaşması sorun değil bizde yeri geliyor arkadaşlarımızla paylaşıyoruz eş sorunlarımızı pişmanım demesi daha çok üzerdi beni ve konuşurdum pismansan eğer kapı orada gidebilirsin derdim direk. 

0 oy
(14,927 puan) tarafından

Bi erkek bırak kendinin laf etmesini başkasının laf etmesine asla izin vermemeli benim düşüncem bu

İlgili sorular

0 oy
65 cevap 1,542 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde f&A (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
28 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,090 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,016 göst.
13 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,915 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,586 soru

24,113,057 cevap

333,065 kullanıcı

...