+1 oy
202 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba kizlar, ovulasyon doneminde korunmasiz iliskide bukundum, 20 saat sonra ertesi gun hapi kullandim acaba etkili olur mu?  Benzer durumu yasayan varsa beni bilgilendirsin ilk defa kullandim ve hic guvenli gelmiyor bana, nedeni de ovulasiyon doneminde iken etkisi azaliyormus. Simdiden tesekkurler🙏

5 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

yarar ise . zaten amaci yumurtlamaya denk gelipde hamile kalma riskini sifirlamak. yumurtlama zamani  harici zaten hamile kalma riski az 

(5 puan) tarafından

Yorumunuz icime su serpti, ama bagzi kaynaklarda ovulasyon da hapin etkisinin 65% lere kadar düştüğünü yaziyorlar. Kafam cok karıştı ve deneyimlemiş birilerinden bilgi almak en iyisi diye buraya yazdim😔 çekindiğim icin etrafinda ki kimseyle bunu paylaşamıyorum 

(9,080 puan) tarafından

ben 4 kere kullandim . en son nobetci eczaneye gitmeye usendigim gun malesefki hamile kaldim dogurdum 3 yaş ettim ole bole. :)) simdiki aklim olsa fiiiizanda bile olsa o eczane surune surune de olsa gider alirdim o mubarek hapi :)

(5 puan) tarafından

Bende cok yanetkileri oldu😔 mide bulantısı karin ağrısı bide iliskinin sabahinda ic camasirimsa sumuksu seffaf bir akinti vardi, yukarda da bellirttigim gibi iliskiden 20 saat sonra hapi kullandim 

-Reklam-
0 oy
(3,917 puan) tarafından

20 saat geç olabilir hamilede kalabilirsiniz yumurtlama ya denk gelirse

(5 puan) tarafından

Ara kanama gibi bir seyden bahsediliyor nette o nezaman geliyor? Mesela o ara kanama olmazsa hamilelik söz konusu mu? 

(3,917 puan) tarafından

Onu bilemem sen artık adet gününden geçince suphlelen derim

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Saat aralığı bakımından bisi diyemem benim de kaza oldu 12 saat sonra kullandım ilacı ama öldüm öldüm dirildim yumurtlamaya denk gelmiş aksi gibi çok şükür sorun yaşamadım 

(5 puan) tarafından

Aynen bende cok kotu gecirdim iki gun ağrı dan kıvrandım resmen. Birde simdi beyaz kaygan bir sıvı geliyor bu normal mi sizde de oldu mu?

(14,950 puan) tarafından

Oldu hatta yerleşme kanaması gibi adetten 9 gün önce adete kadar ara ara lekelenme yaşadım 

0 oy
(117 puan) tarafından

Hiiicccc güvenmeyin 7 8 saat sonra kullanmıştım. Adet gecikmesi yaşadım hapin etkisi diye düşündüm şu an 9 haftalık hamileyim :/

(5 puan) tarafından

Peki ara kanamaniz oldu mu?

Netten edindiğim bazi bilgiler arakanama olursa hamilelik risko yok diye yaziyor 🤷

(117 puan) tarafından

Hayir ben hiç kanama yaşamadım adet gelsin diye bekledim ama nasip işte 

(5 puan) tarafından

Hapin size yanetkileri oldumu mesela bugun hapi kullanali 4 gün oldu ben henüz toparlanıyorum 

(117 puan) tarafından

Öyle bi etkisi olmadı afedersiniz çok akintim olmuştu sadece o da gebeliğe hazırlıkmis bence :)  inşallah korkutugunuzdan kurtarsin Rabbım benim istenmeyen gebelik oldu da rabbimin bildiği vardır diyorum artık 

(5 puan) tarafından

Amin, hayırlısı neyse artık yapacak bir şey yok. Benimde bir kac gündür şeffaf bir akintim var, bazen de beyaz kaygan kivamda sizin de öyle mi olmuştu? 

0 oy
(1,882 puan) tarafından

Ovulasyon döneminde 20 saat geç bence. Hadi inşallah işe yarar diyelim :D

(5 puan) tarafından

Valla adetime 2 hafta var, zaman nasil gecicek hic bir fikrim yok

(1,882 puan) tarafından

Yavrum çocuk beklentin yoksa niye girdin böyle bi topun altına :D

(5 puan) tarafından

Hic sorma bacım😄 olaylar cok farkli gelişti 

(1,882 puan) tarafından

Ahahahah olur bazen öyle 😂😂😂

(5 puan) tarafından

Aglanilcak halime gülüyorum 🤦 Hakkimizda hayırlısı. Daha önce boyle bir durumla hic hap kullanmadim birde cok yan etkileri oldu oyuzden tecrübe etmis birilerine danışmak istedim. Eczane de de fazla bilgi vermedi çalışan, sadece hafif bulantı olabilir dedi, ama cok kotu etkiledi beni hap

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kalpkirikkjaba (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 232 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 591 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugcemila (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.