0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

Kızım tam 2 yaşında bugün öğlen uyumadan son emmesini yaptı uyandığında bulamadım küstü bana ilk ağladı çok üzüldüm çok zordu annelik ne kadr zor bişey ara ara meme diyip bana o bakışları hele üzgün mutsuz 

4 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

ikiniz icin de hersey daha guzel olacak emin ol.

(254 puan) tarafından

İnşallah canım ya 

(9,080 puan) tarafından

yarin bende bezi birakicam insallh. boynum tutulmustu iki gundur baslicam boynum tutuldu ugrasamam diye baslamadim . yarin bismillah diyorum

(254 puan) tarafından

Kolay gelsin kolay atlatırsınız inşallah 

-Reklam-
0 oy
(5,875 puan) tarafından

Bende ilk oglumda 10 gun kendime gelemedim hemde kendi biraktigi halde. Ikincisinde 1 2 gun uzuldum sonra o da bende alistim. Bol bol saril ona gecici duygular :)

(254 puan) tarafından

Sürekli sarılıp onu çok  sevdiğimi söylüyorum 

0 oy
(1,333 puan) tarafından

Benimki de 15 aylik olacak yakında.  2 yaşına kadar emzirmek istiyorum. 

Devam sütü kullaniyor musun? 

(254 puan) tarafından

Yok kullanmıyorum 

(83 puan) tarafından

Ne kadar geciktirirsen birakmasi o kadar katlanarak zorlasiyor. Anlatiyorsun, cocugum sen buyudun artik emme vs. Gibi konuş dur. Ama s3ni dinlemiyor kabul etmiyor. Kavbullenmek istemiyor. Karsi geliyor. Hele birde sendromlar baslayinca inatcilik olusuyor. Birsey sureyim desen anliyor

0 oy
(6,737 puan) tarafından

Darısı bana inşallah 26 aylık olduk ne yaptıysam bırakmadı sinir krizi geçiyor resmen haftaya okullar kapanınca kızım evde anne ben onu oyalarım unuttururum diyor inşallah unutur

(254 puan) tarafından

Ben siyah bant yaptım meme uçlarına oğlumu da öyle bıraktırmıştım

(6,737 puan) tarafından

Bende yaptım siyah bant söküp attı sabır taşı sürdüm saç şekilde toka yapıştırdım salça sürdüm sirke sürdüm daha farklı şeyler de sürdüm işe yaramadı oyun oynalım demesem 24 saat emer sabaha kadar emiyor o kadar düşkün anlatılmaz doğduğu gün memeyi hemen aldı emzire hemşiresi gelmişti bakmaya şaşırdı sanki anne karnında da meme emmiş gibi bilip dünyaya gelmiş demişti 

(254 puan) tarafından

Ben o yüzden şimdi bıraktırdım büyüdükçe daha zor olacaktı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bulut.xx (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.
+1 oy
16 cevap 459 göst.